DU ER FORBANNA EKKEL OM DU IKKE BARBERER DEG FOR FAEN

2 min


Leste en artikkel i VG om 4 kvinner som ikke gidder å barbere seg. Og what the fuck i helvette feiler? for det første skal ALLE kvinner barbere seg, om ikke har du ingen grunn til å FORLANGE kuk eller klage på hvorfor du ikke får sex eller oppmerksomhet av menn. Det er ekkelt, forbanna ekkelt om en kvinne ikke barberer seg.

Jeg sier ikke dette for å være frekk, men det går en grense på hvor NASTY man kan være. Å gå rundt med hår på leggene eller på musen for den saks skyld er motbydelig, det er de fleste enige i. Artikkelen begynner slik

Jeg nekter å la noen fortelle meg at jeg ikke er noen gudinne fordi jeg ikke tvangsmessig barberer hver eneste kvadratcentimeter av kroppen min. Det er tull, sier Kristine (22).

Er det tull? tull??? det handler om renslighet.

Og i kommentarfeltet til VG på Facebook, hvor denne posten ble lagt ut skrev en kvinne denne meldingen. Jeg knuste glasset mitt med cola i veggen, fordi jeg ble så oppgitt.


Så da må jeg spørre deg, kjære psykopat. Lever vi i steinalderen eller bronsealderen? er du klar over hvor gal du egentlig er? vi lever i 2014. Og lurer du på hvorfor du ikke får pikk så er det slike uttalelser og tankegang som det der. Wake the fuck up!

Om du rett og slett gir faen i å barbere deg fordi du vil være annerledes så er det «Hello Virgin» resten av livet. Når jeg skriver dette innlegget får jeg innovertiss og frysninger bare ved tanken på at kvinner der ute går rundt med hår på leggene og musen.

Om du ikke bryr deg om å fjerne hårene og barbere deg når du selv ser skogen begynner å vokse, da er du ikke en kvinne men et menneske som burde vært innelåst på lukket avdeling. Da har du problemer med hva som faktisk er normalt, og det er at DU barberer deg. Men for all del, gå med så mye hår du vil, bare ikke ta på meg.

Og for at ingen skal spørre meg, barberer du deg da Rene? svaret er JA!


Like it? Share with your friends!

29 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. I grunnen enig med deg. Vi har jo for lengst klatret ned i fra trærne…. Vil jo ikke ha hår i maten, også har vi vann og såpe til å vaske oss med. Ha en fin dag videre 🙂

 2. Du skriver virkelig provoserende. For det første, så er det mer renslig med hår, enn uten hår, det slippes mye mer bakterier til dersom man barberer seg, så vet du det. Også håper jeg for din del at dette er tull. Du kan jo ikke argumentere for deg. Jeg blir rett og slett sint når jeg leser innlegget ditt. Helt ok at du helst foretrekker barberte jenter, men du kan vel ikke kalle noen for en psykopat fordi jenten selv har en annen mening enn deg? Personlig liker jeg å barbere meg, men det blir rett og slett for dumt å skrive som du gjør. Hvem er DU til å fortelle at noen skulle være innelåst pga de ikke barberer seg? Kalle en kvinne for en psykopat? På samme måte som du mener at kvinner ikke kan forlange kuk(referer til tekst over, som igjen er helt på bæret), kan ikke du forlange at kvinner skal barbere seg heller.
  En ting skal du ha; og det er at du kan å provosere, men det er vel det du vil også. Du klarte å provosere meg. Ikke pga. saken i seg selv, men måten du skriver og ordlegger deg på gjør meg irritert og flau på dine vegne.

 3. synes det er greit at jenter har hår nedentil jeg. dessuten har det ikke noe med renslighet å gjøre, det skal faktisk være hår rundt kjønnsorganene til begge kjønn, dette for å unngå sopp og infeksjoner

 4. Dette må jo faktisk være noe av det dummeste jeg har lest. En ting er at du foretrekker barberte kvinner, men når du begynner å kalle en kvinne, bare fordi hun ikke barberer seg, en psykopat, begynner du å bli ganske så usaklig.

 5. Hun har ikke sagt at hun oppfordrer kvinner til å ikke barbere seg fordi det ikke ble gjort i steinalderen.. Jeg tror hun syns det er synd hvordan noen kvinner føler tvunget til å barbere seg, på grunn av menn, som deg, som syns at hår på en kvinne er helt forkastelig, når vi alle er født med hår på kroppen. Det har blitt til at kvinner i samfunnet skammer seg over å ha hår på kroppen, fordi det som er i fokus i media og det som blir sett på som «pent» hos menn flest, er helt barberte kvinner, og det er synd at det forventes av kvinner å barbere seg.. Konsekvensene ved å ikke barbere seg, blir jo at menn som deg setter dem i bås, på den samme forkastelige måten du gjorde det på

 6. Så du barberer hver hår du har på kroppen selv da eller?
  Du forstår det at vi har hår på kroppen av to grunner, og det er for å hjelpe mot sykdommer, og idioter som deg..
  Hvis du ikke er mann nokk til å godkjenne kropshår, så får du ta deg til en unge før puberteten, ekling.

 7. Så du syns håret på hode ditt er ekkelt?
  Akkurrat det samme som hår andre plasser:) barber deg skallet da, siden du ikke liker hår.

 8. Kjære blogger!
  Nå må du lese det jeg skriver og ta det til deg, jeg kan være enig i at i en større grad kan kroppshår være «ekkelt», men det er ikke sånn at jeg for den del gidder og barbere meg hver dag, det er vel ingen andre enn meg selv og eventuelt min samboer som skal se meg naken uansett.
  Du foretrekker kvinner uten kroppshår, men du kan ikke forvente at alle andre skal ha samme mening som deg.
  Jeg gjorde en undersøkelse med eksen min en gang, jeg sa til han at barberte ikke han seg gjorde ikke jeg det heller og jeg kan fortelle deg en ting, han barberte det ene bene sitt også orket han ikke mer!
  Hvorfor tror du at på vinteren er det færre jenter som barberer bena eller som du så pent kalte det musa jo nettopp fordi de ikke lenger går med shorts eller plagg hvor de viser bena, de bruker ikke bikini og da gidder dem heller ikke barbere seg fordi helt ærlig det og barbere seg overalt støtt og stadig er noe forbanna dritt!
  Alle har forskjellige meninger, men du tok din litt for langt!

 9. Psykopat? Sa fordi jenter ikke barberer seg så har de ikke evnen til å forstå andre sine følelser? De er narsissistiske, manipulerende og de lyger og gjør ting til sin egen vinning? Noen vet absolutt ikke hva psykopat er!!

 10. «Hår på hodet er normalt». Ja, det er normalt fordi vi alle er født med det, akkurat som alle er født med hår på kjønnsorgan, armer og bein. Det er ikke noe mer urenslig å ha kroppshår hvis man vasker seg like godt som ellers. Hvis man derimot slurver med hygienen er det ekkelt. Kjønnshår er ikke noe jeg finner attraktivt, ikke hårete legger heller, men det er opp til hver og enkelt individ her i verden. Man er ikke mer skitten fordi man har et par hår som stikker ut av leggen med mindre man ikke vasker seg dårligere enn de uten. Mange synes kanskje glattbarbert er feil, andre synes det er pent. Du må for all del skrive meningen din, men du må også la folk mene det dem ønsker og vil.

 11. glad jeg har hår på tissen så jeg slipper å bli sett på som et jæla objekt av deg og andre som måtte mene det samme. idiot

 12. off..er du virkelig seriøs? Jeg er jente selv, og jeg barberer meg fordi jeg liker det, FOR MIN EGEN DEL. Men for de jentene som ikke vil det. Kjør på, sier jeg bare! Hvis du virkelig ikke har lyst og føler deg mer komfortabel med å være naturlig, så er det jo ingen grunn i verden for at du ikke skal få lov til det. Vi er ikke her for å se sexy ut for dere gutter til enhver tid. Alle må kunne få bestemme over sin egen kropp. Skjønner at du ikke forstår det, siden du er ung og umoden. Gi det noen år, så skjønner du hva jeg mener. Ikke blir så sykt påvirket av media. Håret er jo der for en funksjon. Det er en grunn til at det er der. Greia med barbering er jo bare for at det er mote. På 70-80 tallet så var det ikke moderne å barbere seg, og da gjorde ingen det. Og når skal folk slutte å bestemme hva jenter skal gå i, hva som er «fint» i forhold til «former»/slank, om de skal barbere seg eller ikke..LA OSS BARE FÅ BESTEMME OVER VÅR EGEN KROPP. Geez..burde holdt kurs for deg altså. Satt deg litt på plass. Få det til å åpne øynene litt, og forstå virkeligheten 🙂

 13. Woow.. Da jeg gikk på barneskolen, var det noen gutter som var helt lik som der. Måten de oppførte seg på, og såg ut som.. Stuck in the 90’s much? Kleint

 14. Haha, var egentlig innom bloggen din for og lese om Isabelle og den sære typen/eksen hennes, og så fant jeg dette! Blir vel omtrent den eneste i dette kommentarfeltet som faktisk er enig! 👍

 15. Kvinner som barberer seg har ingenting med renslighet å gjøre. I såfall hvorfor er det da ikke urenslig at men ikke barberer seg nedentil?
  Under krigen trengte barberings selskapene å tjene penger obviously, men siden mennene var opptatt med krig trengte de en annen inkomstkilde. Og hvis man ikke kan tjene penger på menn hva kan de tjene penger på da? Kvinner.
  Kvinner har ikke kjegg så de begynnte å reklamere for å barbere andre steder. Som armhulene og leggene. Gud vet hvorfor den trenden slo ann.
  Barbering av «mus» oppsto et eller annent sted i pornobransjen. Lettere å se I guess?
  Dette innlegget viser bare hvor dumt og barbarisk samfunnet er og når du kommer med slike utaleser er det ganske klart hvem som ikke får seg noe her…..

 16. Dette her er helt på trynet, du kan mene hva du vil.. Men det går litt for langt når du krenker folk for noe de gjør/ikke gjør.

 17. Fy fader, jeg håper inderlig at dette er kødd. Du er en jævla dick, hvis du ikke visste det? Selv, så barberer jeg meg, men tenk på de som ikke gjør det? Tenk så jævlig lavt selvbilde de får, når du skriver hva DU mener, da tror de fleste at det er det «alle» gutter mener. Jeg vet om mange som FORETREKKER hår, men til syvende sist så er deg JEG som bestemmer over MIN kropp, og andre bestemmer over SIN EGEN kropp! Hvis du vil få frem hva du mener, så kan du GI FAEN I Å VÆRE EN RÆVSLIKKER

 18. Så fremt jeg bryr meg fåretrekker jeg en naturlig kvinne, men lar avgjørelsen oim en hver kvinnes kropp være opp til henne selv 😛

 19. Herregud, dette innlegget er det styggeste jeg noensinne har sett. At det finnes folk som er så jævlig skutt i hodet som deg? Hva faen? Mistet foreldrene dine deg på hodet som barn? Jeg hadde vært jævlig flau ovenfor dette innlegget hvis jeg var deg. Folk som deg er grunnen til at alle andre mister håp om intelligent liv >_< For guds skyld, IKKE reproduser! Disgusting! Kill it before it lays eggs!!

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.