KROPPEN ER PÅ STELL, HUN DER ER MODELL, HUN DER GJØR MEG…

1 min


God kveld snuppiser. Det er lørdag så da blir det god stemning skal jeg si deg. Snart på vei ut døren, må ta solarium og så er det «Hello miss alcohol» yeaahbuddy. Blir ikke noe byn i dag, men fest derimot.

Har ikke så mye å fortelle bortsett fra at alle må ha en Jævlig fin lørdag.

En del spør meg hvor «kroppen er på stell» låten min er, vel alt sammen ligger på Youtube. Men siden dere ikke gidder å lete etter den kan du se den under. I kveld er kroppen på stell, føler du det samme?

Kroppen er på stell, hun der er modell, hun der gjør meg vill i fra morgen til kveld.


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.