DENNE NEGLELAKKEN VIL SKIFTE FARGE OM NOEN HAR PUTTET DOP (GHB) OPP I DRINKEN DIN (VIDEO)

1 min


Du husker sikkert innlegget jeg skrev i fjor der noen kvinner hadde kommet opp med en ide ved å lage shorts for kvinner som er voldtektssikker med kodelås? vel nå har 4 mannlige studenter kommet opp med en neglelakk ved navnet Undercover Colors, som skifter farge når noen putter dop i alkoholen din når du er på byn eller date. 

Her i Norge har 1 av 10 kvinner blitt voldtatt ifølge TV2.

For å forklare det enkelt så er neglelakken utviklet slik at når du tar fingertuppen ned i drinken din, om neglelakken skifter farge inneholder glasset ditt enten Flunitrazepam (Rohypnol), Xanax eller GHB og du bør derfor ikke drikke det. Neglelakken er fremdeles under utvikling men vil komme på markedet om ikke så lenge.

Her er Facebook siden til Undercover Colors


Mange kvinner får drinken sin dopet ned enten det er på ferie i utlandet eller her hjemme i Norge, så dette er et unikt produkt, spør du meg. Selv om det ikke burde vært sånn. Det er ikke produkter og klær som må lages for å hindre voldtekter, det er de som begår voldtektene som må stoppe. Sjekk ut video under


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.