26 GRUNNER TIL AT JEG BURDE VÆRT STATSMINISTER I NORGE

7 min


Noen ganger tenker jeg over hvordan Norge hadde blitt om jeg bestemte, om jeg var statsminister. Det jeg ville gjort først og fremst var at jeg hadde ordnet opp i alle problemer som finnes. Jeg har laget en liste som viser hvordan Norge hadde vært om jeg fikk bestemme.


1. Alle jenter som sliter med kroppen sin, eller som har ting de vil forandre på, enten det er silikon pupper, nese operasjon, fettsuging osv, alle skulle fått 80.000 kroner som de fleste innvandrere får. Hvorfor skal innvandrere som kommer til Norge få en sånn engangssum fra staten til å starte opp en bedrift osv, mens jenter og kvinner som er bosatt i Norge ikke kan få den hjelpen de faktisk trenger?

Nei, vettu hva? alle hadde fått nye silikon pupper og det de måtte ønske, 80.000 kr til hver og en av dere alle sammen, så lenge dere hadde sendt inn søknad, men alle søknader hadde uansett blitt godkjent om jeg bestemte.

Aldersgrensen hadde vært 16 år, siden det er i den alderen de finner ut de vil ha både nye tits og lepper.

2. Jeg hadde utvidet alkoholsalget til stengetid. All salg av alkohol skulle vært frem til klokken 23.00 i hverdager og til klokken 20.00 på lørdager. Hvorfor stenge det klokken 20.00 som vi har nå? i hverdagene og kl 18.00 på lørdager? jeg tenker hva er problemet om det er et par timer ekstra? folk har vors i 21.00-22.00 tiden og trenger alkohol.

Hadde jeg bestemt kunne dere kjøpt frem til stengetid, istedenfor at dere må «låne» av andre på vorset. Jeg hadde også satt ned den 18års grensen på alkohol, er den seksuelle lavalderen i Norge 16 år, så skulle det faen vært 16 år på alkohol, det er så fucked up!.

3. Alle konserter hadde vært gratis, det er ikke alle sammen som har råd til å betale 300-800 kroner for å se idolet sitt fremføre. Hadde jeg bestemt hadde jeg også fått inn de største artistene fra utlandet, det hadde ikke vært noe problem.

Norge har nok av penger, og de blir ikke brukt på riktig måte føler jeg, vi lever en gang så hvorfor ikke la hver dag være en fest?..


4. Legevakten hadde vært gratis, tror de at alle som kommer der med skader har skadet seg på gøy for å så betale penger? hvem skader seg for å betale for skaden de har fått? hadde jeg bestemt hadde ihvertfall alle sammen fått gratis legevakt.

Uten at vi i dag må betale egenandel for behandling…Egenandel meg i ræven!.


5. Prisen på røyk og tobakk hadde jeg senket til halvparten av det som det koster i dag. En tobakk hadde jeg satt ned til 50 kroner, 20 pk til 25 kroner og all snus hadde kostet 15 kroner.

De prisene hadde vært mer enn nok og staten hadde allerede tjent flesk med penger på det, noe de allerede gjør til de grader. Hvorfor skal nordmenn få kjøpe billig tobakk og sprit så lenge de forlater landet (ferie etc) men ikke i butikker hjemme i Norge? at staten må «lokke» vekk sine egne nordmenn ut av landet, ekkelt!..


6. Alle utesteder hadde vært åpent til 08.00 om morgenen, hver dag hele uken. Hvorfor stenge utesteder klokken 02.30-03.00-03.30 når livet så vidt er begynt i utlandet? om utlandet kan ha døgnåpent skulle hele Norge også hatt det, om jeg bestemte da.

Jeg hadde også fått en ordning på at alle utesteder solgte V.I.P pass til 2.999 kroner, da hadde man sikret seg bord og øl ut året hver fredag og lørdag på det bestemte utestedet de selv ønsket. Faen så genialt


7. Vinmonopolet skulle vært i butikken, når de faen klarer og ha ny-åpning av diverse butikker og du finner ut at de har fått 60 kvadratmeter med nye oste-hyller, så skulle jeg faen klart å skaffet dere 60 kvadratmeter med sprit i de hyllene.

Osten kunne vi plassert en annen plass, er dere ikke enig? hva selger best? ost eller alkohol?


8. Alle som enten voldtar eller dreper noen i dette landet vårt hadde fått livstid, ikke en dom på 21 år og ut etter 8 år sånn som vi har det nå. Voldtar du en kvinne har du ødelagt hun for livet, og da hadde jeg ødelagt deg for livet, med å putte deg i en liten celle resten av livet. Du hadde ikke fått en eneste luftepause, mat hadde du fått en gang for dagen, brød og vann for resten av livet.

Og så må vi ikke glemme det viktigste. Alle som voldtar hadde fått penisen sin kuttet av før du må inn i cellen din. Ingen tv, ingen seng, ingenting hadde du fått. Skulle du sove er det gulvet som er sengen din.

9. Prostitusjon skulle vært lovlig, hvorfor gi de bot og eventuelt en straff? de utfører jo en god «jobb» for pengene (tok du ann?) og de som kjøper sex skulle faen ikke fått problemer. Hvorfor skal ikke en mann som har tjent sine egne penger få bruke pengene på en hore om han har lyst? nei, hadde jeg bestemt skulle prostitusjon vært lovlig. Ingen kan få bestemme at noen vil hore seg, ingen kan bestemme hva noen vil gjøre med sitt eget liv.


10. Nrk lisensen skulle vært gratis, hvorfor betale for en dritt kanal som viser drit som Norge rundt og alt mulig annet piss?

TV2 og alle de andre kanalene er 100 ganger bedre, og gratis? nei, ingen skulle betalt en jævla NRK lisens om jeg bestemte, kjøper man et tv i butikken skal man ikke måtte betale en ekstra sum for å ha det. Det blir jo det samme som om jeg hadde laget vafler utenfor et gamlehjem og spør de gamle om de vil kjøpe en vaffel, og så sier de «nei takk, jeg er ikke sulten» så sier jeg, «jo, kjøp en forbanna vaffel, jeg skal ha 10 kr, nå» om du skjønner hva jeg mener. NRK kan faen ikke behandle noen på den måten. 


11. Lappen på bil,moped og alle andre kjøretøy hadde vært gratis. Det å ha bil i Norge er allerede dyrt. Så lappen hadde jeg latt alle ta gratis. 


12. Man kan få kondomer gratis på internett i bøtter og spann, også hos helsesøsteren. Men hva gjør man om man ikke har penger på seg (om dine venner har lommeboken din, osv) og du får ikke kjøpt kondomer på narvesen / bensinstasjonen. Så du får heller ikke pult hun du har med deg hjem. Eller du får jo gjort det men ender opp med klamydia. Det ville jeg forandret på, ALLE kondomer, uansett hvor de selges skulle vært gratis. 1 pakke skal gies ut, så lenge du kan bevise til den personen bak kassen at du skal ha sex.

13. Smugling? nei, kjøp så mye du vil med deg fra Sverige og andre land. Det er dine penger, du jobber og sliter for lønnen din så du skal få bruke den på akkurat det du vil. Om du vil kjøpe 600 flasker med polsk sprit skal du få lov til det. Det hadde ikke vært noen grense på hva du får lov til å ta inn i landet om jeg bestemte. Hadde ikke det vært en drøm? 


14: Alle kinobilletter koster 50 for voksne og 25 for barn

15: Ingen skatt eller moms i Norge

16: Gratis barnehageplass og flere barnehager skal bygges

17: Egen fornøyelsespark for de narkomane som jeg hadde kalt Narkoparken. Her ville det vært rutsjebaner formet som sprøyter slik at de kan ha det gøy. Det ville også vært sprøyterom og rehab-senter i denne fornøyelsesparken.


18: Engangstønad når du føder blir satt opp til 100.000 kr

19: Ingen skal betale bompenger i Norge


20: Gratis tannlege til alle Norske statsborgere, kan benyttes en gang pr år.

21: Eldreomsorgen blir skjerpet, alle gamlehjem skal ha minibar på rommene. 


22: Bor du i Bergen får du gratis inngang på Brann sine hjemmekamper, dette gjør vi for å fylle opp stadion siden de suger ræv og ikke kan spille fotball.

23: Man skal ikke lengre betale for sin egen død, begravelsen blir nå dekket av staten, inntil kr 74.000 kr.

24: Forlater du en gravid kvinne og svikter hun får du 2 år i fengsel.

25: Ingen lekser etter skoletid. Du gjør nok av lekser og drit på skolen og ingen skal tvinge deg til å jobbe mer når du kommer hjem fra skolen.

26: Skriver du opp «livets harde skole» under utdanning eller jobb på Facebook får du profilen din slettet. Det ser for det første dumt ut og alle ser på deg som en narkoman.


Hadde ikke Norge var perfekt om jeg styrte landet? kanskje det en dag skjer. 

Gi meg en like om du ville hatt det slik. XOXO!


Like it? Share with your friends!

10 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. det er ikke ulovlig å være prostituert, men det er ulovlig å kjøpe sex. grunnen er at ikke alle jenter gjør det frivillig.

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.