UT PÅ TUR (BYN) ALDRI SUR (VIDEO) YEAAAAAAHBUDDY

1 min


Det er LØRDAG noe som betyr at dere som leser denne bloggen har helg. Jeg skal ihvertfall ha en fittebra lørdag. Vors i helvette og byn seinere i kveld. Gidder ikke skrive mer om det, need 2 fucking go!

Ha en superduperfin lørdag alle sammen,xoxo

Noen av dere skal kanskje ut i kveld å danse?. Når du er ute på byen ser du veldig mye rart, gjør du ikke?. Det finnes 5-6 forskjellige mennesketyper spør du meg. Det er de som danser hip hop, de som tror de er noe, de som klikker helt og tar extacy og et par til. Sjekk ut videoen under så finner du fort ut hva jeg mener. 


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.