DOKUMENTAR,HELG OG TWERKING (OH WEE) GOD HELG SNUPPISER

1 min


Det er fredag og det er helg. Hva mer kan jeg skrive? lol. Mine planer for helgen er ut på byn og drikke. Men ikke før i morgen, i dag må jeg ta solarium så jeg har den fine brunfargen. Jeg husker før når jeg ikke tok sol (548903943 år siden) og når jeg så meg i speilet ble jeg kvalm. Jeg tenkte, faen så ekkelt. Jeg hater det så jævlig. Jeg skjønner ikke de som vil være hvit, uansett om vi bor i Norge.

Er man solbrun ser jo det hundre ganger bedre ut, er du ikke enig? det burde du være. Ja, det koster kanskje en del hundrelapper men det er verdt det. Angående bildet over så er det et utkast fra et nytt intervju som kommer snart og jeg har som sagt mange prosjekter på gang. Kommer til å bli større enn noensinne. Så med det kan jeg si skål til alle dere som skal ut i dag, jeg roer ann til i morgen. Då blir det liv som faen!

Love you snuppiser og stay tuned..


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.