DETTE ER GRUNNEN TIL HVORFOR AURORA FRA PARADISE SIN NYE MUSIKKVIDEO ER NORGES VERSTE

2 min


Nå sier jeg ikke noe stygt om selve Aurora eller noen av de andre i musikkvideoen, men hva jeg synes om selve musikkvideoen. For de av dere som ikke vet hva jeg snakker om så har Aurora fra Paradise Hotel sluppet sin første musikkvideo.

Jeg lå igjen en kommentar i kommentarfeltet på Youtube, men den slettet de. Alle andre kommentarer fikk stå. Jeg skrev enkelt å greit den samme kommentaren som jeg skrev når NRJ postet den på Facebook.

Under er kommentaren de ikke tålte å lese


Låten heter «Keep on trying» og det er nettopp det de burde gjøre. Låten handler om det å være ung og usikker på seg selv men at man må fortsette å prøve. Men musikkvideoen får ikke akkurat frem det budskapet spør du meg, derfor mener jeg at det er den verste musikkvideoen jeg har sett.

Og nei, det er ikke bare pga tingene som skjer i musikkvideoen, men selve låten skurrer i ørene og beaten høres ut som den er laget av en 5 åring.

Se musikkvideoen først, om du ikke har sett den

FIST PUMP?? Han i midten tenker «fuck this shit» mens Aurora fremdeles tror hun er på Paradis Hotel og fyrer løs en « Fist pump«.

Ingen har rytme og alle 3 gjør ser ut som de er ukomfortabel der de danser. 

DETTE ER EN HEST 

Hei, dette er en hest alle sammen, sånn ser de ut. Altså? hva gjør denne hesten i musikkvideoen? hva har den med å være usikker på seg selv? om hesten har blitt mobbet av andre hester eller noe så skjønner jeg det. 

Men denne mannen trenger ikke fortelle oss som ser musikkvideoen at det er en hest, de fleste av oss har sett en hest in real life. Men det var en fin hest, det var det.

RIDE IT COWBOY Lager du en seriøs sang som handler om det å være ung og usikker, så hjelper ikke disse bevegelsene noe særlig. Jeg blir ihvertfall bare usikker av å se på disse bevegelsene, ser for meg «imma catch your ass, cowboy».

Om låten blir lagt ut for salg skal jeg kjøpe alle eksemplarene så jeg kan knuse de, på den måten slipper jeg å høre tenårings jenter spille denne låten bare fordi den kommer fra Aurora, ohh my good lizzom! Nei, keep on trying.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. – Buuuaaaaaahahahhahahahahahahahahaha!!!!! Fy faaen du er så føkka funny du!! «dette er en hest» Om mobbing av hesten og alt mulig faaenskap.. hvor faaen får du det fra??!? hahah geniiiaalt herreguuud nå lo jeg meg skakk i hjæææl ass. men jaaaaaa.. så utrolig enig med deg!! Men du veit at de som lagde sangen til Iselin fra Paradise Hotel 2012, Sophie Elise og denne sangen er akkurat de samme folka?? De drit vel sikkert faaen i om de egentlig kan synge eller ikke. det eneste som teller er at de «er i vinden» akkurat nå så de kan tjene noen kroner på det 🙂
  Blir nok ingen stor hitt i utlandet nei og sikkkert glemt om bare noen mnd. men de er tøffe da som faktisk tørr med tanke på at vi alle har jo hørt åssen Aurora synger in real life *kniiis* 🙂 Han som rapper gjør hele låte a syns jeg. Åssen hadde den vært om ikke han hadde blitt med?? :O de dancerene i bakgrunnen var heller ikke så veldig ryttmiske heller. og rett opp å ned dansing med køyseng på rommet var heller ikke så fett 😛 Men den var søt da:) De har jo prøvd sitt beste 🙂 🙂
  Btw.. vi skulle mixa sang selv vi vettu, det hadde vært noe det 😉 :*
  Xox DolL’a . <3

 2. DolL`a Alexandra: Hahahaha. Ja fikk det med meg at det er samme folkene som står bak. De tar folk som ikke kan synge, lar de spille inn en gratis låt under deres «management» så får de oppmerksomhet på den måten. Men som du sier, blir nok glemt etter en liten stund, men kan med hånden på hjertet si at Chewing Gum var endå verre enn denne låten. Men de prøvde sitt beste, det er det som teller. Ja, vi får lage oss en låt vi, tror det hadde slått jææævlig bra ann internasjonalt 🙂

 3. Men de har jo greid å lage en hel sang jo Rene. Du har jo ikke en gang greid det. Så klager du om at de sletter innleggene dine når du ikke lar folk skrive innlegg på din blogg. Her må du se deg litt i speilet før du slenger med leppa. Men denne blir vel aldri vist uansett så samma faen.

 4. Hansemann: HAHAHAAHHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
  Katten trakket på tastaturet men har du røykt weed siden det er søndag og du ikke har noe å gjøre på? bare lurer. De har greid å lage en sang? og det har ikke jeg greid? er du klar over at eg har 5894543543543 låter? 5489735843785978943 mixtapes? neivell din retard. Les innlegget mitt : ikke røyk weed crackheads, det tror jeg du har godt av. Ha en kjedelig søndag videre 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.