PLAY THAT BANJO! FY FAEN, WICKED FUCKING WONDERLAND 2

1 min


Eg skal faen lære meg å spille på banjo! Jeg kom over en låt på Youtube tidligere i dag. Den ble lagt ut for cirka 2 mnd siden men har bare 80.000 plays, ikke så mye når jeg står for minst 30.000 av de, bare i dag. Faen for en fittedeilig låt!!!!!!!!!

Har sprengt elementene på høytalerne, men det driter jeg i. Kjøper nye og sprenger de også, dette er en sånn type låt du bare vil klikke helt til. Ikke sånn rave-party opplegg, men det er en sånn låt som gjør deg forbanna glad.

Låten er faktisk laget av noen Norske og den minner meg om Wicked Wonderland.

Klikk play for å høre via Spotify


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.