14.000 AV DERE FØLGER DENNE FALSKE PROFILEN, BUSTED!!

2 min


Folk slutter aldri. Eller folk som har et så kjedelig liv der hver eneste dag består av å stikke bort på nærmeste statoil stasjon for å kjøpe king size trippel burgermeny og deretter hjem til sin falske profil på Facebook. Hvorfor vil noen leve slik? i mitt forrige innlegg om falske profiler kommer folk med de dummeste kommentarene. Noen mener man gjør det så de skal få bedre selvtillit, om de får lage en falsk profil kan de bygge opp sin egen selvtillit.

Og da må jeg spørre deg som mener det, har du sagt ifra på Sandviken at du har rømt fra lukket avdeling? vet de det? slutt. Uansett, det er greit å lage en falsk profil om du trenger mer energi eller liv på Farmville, slik at du kan sende til deg selv om ikke dine oppegående venner vil gjøre det. Men lag ikke en falsk profil å lev livet til en annen person, det er bare psychopater som gjør det.

Hva er egentlig så gøy med det? er det fordi du er skamfeit og får komplimenter på at du aldri har sett bedre ut? med tanke på at du legger ut bilder av en kvinne som kan bruke en bikini? i motsetning til deg? det er sikkert mange grunner oppi hodene til slike mennesker, noe vi normale aldri vil forstå. Men nå skal jeg komme til saken.

Amanda Dianne Forsberg er en falsk profil.

Alle bildene tilhører Ida Martine Dypvik

Amanda Dianne Forsberg. Det står hun har 14.292 følgere. Det er 14.292 personer som tilbringer 24 timer i døgnet på wow (World Of Warcraft). Det er folk som aldri har sett pene jenter, så en falsk profil vil de aldri kunne gjenkjenne. Det står hun er fra Gothenberg, så noe sier meg at dette er en feit Gother kvinne med nagler langt opp i…..

De fleste som lager falske profiler skriver «i et forhold» det er fordi de aldri kommer til å få seg et ekte forhold.

Her er noen av bildene Amanda Dianne Forsberg (FAKE) har lagt ut på sin Facebook

Alle bildene er stjelt av Ida Martine Dypvik’s Instagram profil

Ida Martine Dypvik var med i den åttende sesongen av Charterfeber på TV3 med TCMN og Rannveig Heitmann (bloggere) for de av dere som lurer. Hun blogget også før.

EKTEwww.facebook.com/idamartine.dypvik

FAKE: www.facebook.com/amanda.forsberg.5011

IDA PÅ INSTAGRAMhttp://instagram.com/idasmil

Sjekk ut flere falske profiler  KLIKK HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Hei Rene! Har fått kontakt med en gutt på kik, har fått mange bilder av han også. Noen av bildene er av han i bar overkropp uten ansiktet. Bildene av han i bar overkropp er liksom helt perfekte.. Så jeg blir jo i tvil. Har spurt om han kunne sendt et med ansiktet eller noe sånt, men han vil ikke det i tilfelle det kommer ut på nett. Er så redd for å bli lurt.. Kan jeg stole på han eller ikke?
    Dette foregår på appen kik, vet ikke hvor godt du kjenner til den. Hvordan kan jeg vite at han er ekte?

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.