KJØPTE HUS VEDSIDEN AV SIN UTROE EKSKONE SÅ HAN KUNNE SETTE OPP EN 4 METER STOR FUCKEFINGER SKULPTUR

1 min


Alan Markoviz er en kjent strippeklubb eier fra Detroit.. Huset han kjøpte er nabohuset til ekskonen. Etter samlivsbruddet kjøpte han en 4 meter stor bronseskulptur for å vise hva han mener om ekskonen sin. Statuen kostet 7000 dollar som tilsvarer cirka 43.000 norske kroner.

59 år gamle Alan Markoviz kjøpte skulpturen fordi han fant ut at hun (ekskonen) hadde hatt et forhold til en felles bekjent i over 2 år. Det er Lenka Touhy, datteren til ekskonen som har lagt ut bildet på Twitter.

Her er hva hun har skrevet:

Hvor psykotisk er du når du kjøper huset rett ved siden av din ekskone og deretter setter opp en sånn statue!?! Klasse, Alan. Ekte menn gjør ikke sånn. Han er en forbanna drittsekk.

Alan sier han er helt over ekskonen sin og at det var helt tilfeldig at han kjøpte huset som ligger 10 meter fra ekskonen. Skulpturen er kun ment som «fuck off» og ikke noe mer enn det. Jeg håper hun ser på den hver dag.

Her kan du følge datteren til ekskonen, som lå ut dette bildet 

LenkaTuohy


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.