HAHAHAHA ER DU HJERNESKADET? AKKURAT NÅ DRITER DU DEG UT

1 min


I mitt forrige innlegg skrev jeg om falske Facebook profiler og kort tid etterpå skriver denne Emma Sofie Lund Gullbrandsen (som er en av de falske Facebook brukerne jeg skrev om i innlegget) til meg i innboksen. Og det etter at jeg har tatt hun så jævlig (ikke seksuelt, nei) men på alle fakta og ting jeg kan.

Emma Sofie Lund Gullbrandsen har tatt nesten alle bildene av den svenske fitnessbaben Jelly Devote. Meeeeen, hun har også en haug med andre bilder på sin Facebook profil der det er en annen kvinne. Emma mener at hun kun har stjelt en del bilder av Jelly Devote, men at de fleste bildene er av henne.

Dette skriver hun i innboksen til meg på Facebook!

Hun mener at de andre bildene er av henne,det ser man godt??? you fuckin FREAK!!!

Hun sender meg dette bildet i innboksen!

Er dette Jelly liksom? LOL! hun mener at det er henne??? Nei. Det er EMMA BUGGO

Her er Emma Buggo’s insta instagram.com/emmabuggo 

Her er Emma Buggo’s Ask ask.fm/Buggobabe

Her er Emma Buggo’s blogg buggoansaldo.myshowroom.se

Ergo: Alle bildene Emma Sofie Lund Gullbrandsen har på Facebook er av Jelly Devote og Emma Buggo, case closed!

Noe mer? Game over!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.