ER DU VENN MED EN AV DISSE 4 FACEBOOK PROFILENE? DA BØR DU SE DETTE OG ANGRE!

5 min


Fake Facebook profiler. Hvorfor i helvette folk har det? fordi de er venneløs og det er eneste muligheten de kan få snakket med folk. Selv om de kun får snakket med andre via internett og ikke i real life er det mer enn nok for de.

Det er feite lesper eller overvektige luddere som lager disse profilene. 

Hvorfor vil jeg avsløre dette for alle sammen? fordi da kan alle som er venner med disse fake profilene klø seg på kuken eller fitten og tenke «faen for en taper jeg er som trodde den personen var ekte«, hvorfor i helvette tro på slike profiler? skyt meg.

Det er alt for mange av de. Men disse 4 profilene jeg nå skal avsløre vil få mange til å rive seg i håret.

Jeg hadde tenkt til å avsløre disse for et par dager siden men tenkte «fuck it», helt til jeg ser flere av mine venner er blitt venner med disse profilene. Uansett, let’s fucking go!!!

Første profilen som er FAKE

Ser dere denne profilen? June Cartway kaller hun seg. Dette er en fake profil. Hun skriver Norsk til alle sammen og sier selv hun er en EKTE person og at profilen ikke er FAKE. Her er link til «June Cartway» www.facebook.com/june.cartway

June Cartway står oppført som «i et forhold», navnet hun står i forhold med vil jeg ikke skrive. Så jeg håper du leser dette og føler deg dum. 


Men hvordan vet jeg at den ikke er ekte? svaret er forbanna enkelt. For det første er det 2 profiler av June Cartway på Facebook. Den som har laget begge to har for det første hatt stryk i geografi på skolen. Bare se under, Bergen, Hordaland England Oklahoma? altså kan du til helvette bestemme deg hvor du bor?.

Men ta det med ro, det er den øverste som står i forhold med en Norsk person (LOL). Men begge er falsk.

Et søk på google gir dette!

Og så har vi den andre profilen som er på Facebook! Hun kaller seg Emma Sofie Lund Gullbrandsen. Her er Facebook linken www.facebook.com/emmasofie.gull93


Denne personen er like fake som Louis Vuitton veskene i Tyrkia, om ikke fakere. Jeg har 10 felles venner med henne, det vil si jeg har 10 venner med down syndrom, noe jeg ikke kan gjøre noe med.

Hun har faktisk over 800 følgere. Det vil si 800 med down syndrom som tror at denne Emma profilen er ekte. Jeg får så vondt i sjelen min på deres vegne. Men samtidig er jeg glad, fordi jeg får ødelegge drømmene deres og avsløre slike ting.

Her er Emmas Facebook bilder og følgere!!!


Klikker vi innpå bildene til denne  Emma kjerringen får vi opp disse bildene


Men alle bildene Emma har på Facebook har hun tatt fra den svenske fitness kvinnen ved navnet Jelly Devote. Klikk på linken http://instagram.com/jellydevote om du vil se mer av Jelly Devote.


Og etter at jeg sjekket igjennom profilen til Emma og alle hun har tagget fant jeg enda flere profiler du bør holde deg til helvette unna. Det står gjerne en kommentar fra en gutt her og der om at han elsker henne og «love you jenten min» men alt det er bullshit.

Det gjør de kun for at du skal tro profilen er ekte. Men hvorfor har hun da 400 likes på profilbildet? fordi 399 av de er tyrkiske som de har kjøpt på «buy facebook likes etc» sider. Kun 1 av likesene er ekte.

Her har vi Hanna Friberg, som hun da kaller seg. Hun er også FAKE! En low life loser!


Og går vi på bildene hennes ser vi at en Joachim har skrevet «verdens fineste kjæreste» i kommentarfeltet. 

 

Men det er jo bare jævlig trist å lese. Tenk når man har et så forferdelig trist og ensomt liv at man må late som man har en kjæreste, ikke i virkeligheten men ONLINE med en FAKE profil? trist, bare veldig trist. Anyway, denne Emma profilen og alle bildene er jo stjålet fra den svenske bloggeren Elvira Laven. Du kan trykke her www.nattstad.se/elviralaven for å se bloggen til Elvira.


Den fjerde fake profilen er en som kaller seg Linnea Friberg som liksom er søsteren til Emma Friberg som jeg nettopp avslørte (WTF?).  For å komme til den fake profilen hennes klikker du her www.facebook.com/linnea.friberg.587 


På profilen har hun vært så taper å skrevet seg opp som forlovet. Om ikke dette mennesket trenger hjelp? nei da vet jeg ikke. Jeg har fire felles venner med denne profilen også. Desperat etter fitte? eller? eller? eller?????

Og at hun har skrevet status den 31 juli om hvem som skal ut i Oslo gjør meg litt redd. Tenk deg da, dette er en fake profil hvor det sikkert er en feit pedofil mann bak, og så prøver han å hooke noe mus? jeg syns litt synd i slike personer!


Men ja, alle bildene denne Linnea Friberg har på profilen er tatt fra den finske modellen Melissa Roos. Du kan sjekke ut Melissa Roos sin Facebook profil her www.facebook.com/officialmelissaroos . 


Nå gidder jeg ikke skrive mer. Håper dere selv kan få opp øynene når dere blir venn eller følger slike profiler. Det burde jo faen ikke være mulig å være så forbanna desperat etter fitte? sånn seriøst.

Linkene til alle disse fake profilene jeg har gått igjennom finner du under, en gang til.

FAKE: www.facebook.com/linnea.friberg.587

FAKE: www.facebook.com/hanna.friberg.12

FAKE: www.facebook.com/emmasofie.gull93

FAKE: www.facebook.com/june.cartway

UPDATE: Emma Sofie Lund Gullbrandsen sendte meg innboksmelding på Facebook, og du vil aldri tro dine egne øyner når du leser hva jeg gjorde, les her http://renekleveland.blogg.no/1407609036_hahahaha_er_du_hjerne.html


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Hvorfor drar du down syndrom med i dette? Det sier jo litt om hvor lite kunnskaper du har om omverden.. det å skrive at folk har down syndrom er ikke nedlatende mot dem, for er det en negativ ting å ha downs syndrom? Nei! Helt greit at du skriver støtende innlegg for å få likes, men hvorfor dra inn folk som mest sannsynlig ikke har gjort deg noe og ikke kan forsvare seg! Sier mer om deg enn alle de du skriver om.. og siden du ikke visste det så er ikke downs syndrom ett kjells ord…. (beklager skrive feil.)

 2. hdjdk: Hei hdjdk, det var et uvanlig navn? men mitt er jo Rene, så skal ikke si noe. Jeg skriver ikke noe dumt om folk med downs syndrom, jeg bare skriver at folk som lager fake profiler HAR downs syndrom. Ja, folk med downs syndrom er mennesker, men ikke akkurat de smarteste? er kun det jeg mener. Du forstår.

 3. Det du driver med nå, Rene.. det er mobbing på sterkeste grad. Skikkelig fæl og slem mobbing. Blander inn down syndrom og lesbiske. Er det noe galt i å ha down syndrom? Nei, absolutt ikke. Jeg kjenner fler som har syndromet og de er verdens herligste mennesker. Er det galt å være lesbisk? Nei det er det ikke. Er ikke alle som er like, og det kan verken du eller jeg gjøre noe som helst med. Sånn som du skriver på bloggen din er bare dumt og barnslig av deg. Skikkelig umodent. Si meg, er hele livet ditt basert på likes og popularitet?

 4. Faen for noe slags prating. Greit det er fake profiler. Men og kalle folk down syndrome og idioter og mer grove ting er noe av det barnsligste og teiteste jeg har sett. Ro deg ned og slutt og rakke ned på folk på den måten. Det gjør deg bare mer upopulær.

 5. Latterlig du nedverger folk med downsyndrom!!! Men for å være ærlig så virker ikke akkurat du så smart heller utifra dette innlegget for å si det sånn.. so what om det er fake profiler?? Tror de fleste mennesker er såpass oppegående at de vet at det finns falske profiler på nett og tror ikke akkurat de får livet snudd på hodet fordi du har skrevet dette innlegget… og nedverge folk med downs syndrom på denne måten er patetisk og så low life som det er mulig å komme.. jeg syns synd på deg og dine latterlige verdier…
  Og må si at du må seriøst ha et kjedelig liv som engang gidder og bruke tid på dette!! Eller er profilene falske fordi du prøvde deg og de knuste hjerte ditt? 😛 haha lowlife guttunge

 6. Oppgitt!!!: Hahahahahaahhahhaahahahhahhaha
  Jeg dum? jeg har en høyere IQ enn de fleste, null tull. Og hvorfor så big deal med at jeg skriver de har downs syndrom? når du lager en falsk profil, ja da har du downs. Det er ingenting imot folk som har downs! Og at jeg prøvde meg på noen av de falske profilene? eeh ja, virkelig Sherlock. Jeg tror jeg ser en falsk profil lenge før jeg får trykket meg innpå profilen. Og bruke tid på dette? ja, det er jo bloggen min, så hvorfor ikke? gidder ikke diskutere mer med deg, må spise kylling og ris og fitte kald cola 🙂 God søndag, Sherlock

 7. Wow, jeg blir skremt …. Downs syndrom er gener, å lage en fake profil er handling fordi du evt søker en versjon av oppmerksomhet…… Hva har de to tingene til felles???

 8. Det å rakke ned på folk med downs er så sykt low.
  Mennesker med downs syndrom er mennesker de også. Forresten, blogg er for jenter, ikke gutter.

 9. Herregud, han har jo rett i det meste han sier, og hvis man tenker etter litt så skjønner man faktisk det han mener..
  Hahahah, jeg kjenner han Joakim fyren x’D

 10. Unnskyld meg! Du har ikke litt kunskap om dette, fordi jeg har vokst opp med en som har downs, min søster har det! Downs har ikke noe med å være dum, de kan bli like smart som de uten et syndrom! Du kan ikke snakke deg ut av det alle vet hva du mente! Vil bare gjøre deg oppmerksom på at du kan ikke snakke om noe du ikke har peilig på eller bruke det som ett kjellsord, dumt å henge ut folk bare for likes..

 11. Nei, jeg forstår ikke! Mennesker med downd syndrom er ikke dumme eller mindre smart og jeg vil heller ikke diskutere hvor smart du er eller ikke er fordi jeg kjenner deg ikke, ville bare gi en klar beskjed om at det er ikke greit å skrive sånne ting om folk som ikke kan forsvare seg. Men nå har du vell fått oppmerksomheten du ville ha..

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.