THE POWER OF MAKEUP

2 min


The power of fucking makeup. Det er utrolig sykt hva sminke, extensions og falske øyenvipper kan gjøre med kvinner. Bildene du ser er tatt av Melissa Murphy som er en amerikansk makeup-artist. Daglig legger hun ut før og etter bilder av sine modeller på instagram.

Og hvem sa at det naturlig er det beste? kanskje i noen tilfeller men ikke alltid. Sjekk ut noen av bildene under. Om du skulle være i tvil er alle bildene til venstre uten sminke, og alle bildene til høyre med sminke.


Jeg har tidligere skrevet et lignende innlegg (HER)


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.