FAEN SOM FEILER TYPEN DIN DÅ?

2 min


Akkurat nå føler jeg for å spørre hva som feiler typen din / deres?. Det er nå sånn cirka 4 jenter i de siste dagene som har prøvd å adde meg igjen på Facebook. Dette er jenter jeg har vært venner med på Facebook tidligere, så hva faen er greien? jo, jeg spurte rett ut 3 av de hvorfor de adder meg igjen, når de har slettet meg.

Svaret jeg fikk beviser bare at jenter ser på meg og bloggen som et hverdags-dop. Bloggen er noe de bare må lese, det jeg gjør må de bare følge med på. Med det gjør meg både glad og trist på samme tid. Altså, de er sammen med disse typene sine og får ikke lese bloggen til Kleveland eller være venner med meg på Facebook.

Når det er slutt med typen? jo da adder de meg igjen.

Fordi Erik ikke ville det? faen som feiler Erik da? faen for et Hitler forhold det er mulig å ha????? kom dere vekk jenter om typen deres er så sinnsyk..

Det er forbanna sykt at jenter har det sånn. Jeg har vel egentlig mye mer sladder enn bare det, men det har jeg ikke akkurat tenkt å publisere. Til de av dere som ikke lar jenten deres lese bloggen min, skam dere. Det er som å si til de narkomane at de ikke får røyke hasj. Denne bloggen er viktig for veldig mange der ute. Den redder liv og hjelper tusenvis til et bedre liv.

Uten meg og uten denne bloggen hadde ikke din hverdag vært den samme. Men igjen, at dere jenter er sammen med slike psykopater av noen mannfolk gjør meg trist og forbanna. Kom dere vekk for faen? så er du fri og kan lese denne bloggen så mye du vil. At typen din ikke skjønner og forstår at det jeg skriver er like viktig som bind når du har mensen er for jævlig å tenke på. Ingen burde være i et forhold som lyser sjalusi lang vei.

Det er virkelig gale. Det viser bare at slike gutter er sjalu på meg. Jeg ser for meg at typen deres må sjekke historikken deres på pc’en deres, det er for gale spør du meg. Bildet under viser hvordan jeg ser for meg deres forhold!

La no damen din få lese bloggæn min!

Les også hvorfor alle gutter hater på meg (TRYKK HER)


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Faen i helvete, blir så forbanna irritert på sånne folk, som forteller jenter ka de skal gjøre, jenter har da faenmeg rettigheter også, til og lese ka de vil på nettet, men når typen behandler de som de er faenmeg faren. Get the fuck out off here.

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.