7 TING DAMEN DIN LYGER OM!

5 min


Har du en kjæreste? det har du sikkert, ikke jeg. Men det jeg kan fortelle er at hun lyger til deg, mye. Men hva lyger hun om? til dere som ikke vet dette, les videre.

Greit nok, når hun kommer ut med de styggeste klærene du kan tenke deg fra prøverommet i en klesbutikk, så har du sikkert sagt, «det var drit fint kjære, kjøp det» bare for at hun skal bli ferdig i prøverommet, hun har jo vært der i en time snart. Men trodde du at du var den eneste i forholdet som lyger? glemmesak. Kvinner lyger hele tiden, og her er hva de lyger om.

1.Jeg har bare lagt med 2-3 menn, vet ikke helt.

Yeaaaah right, de mener 2-3 dusin (3×12) tro meg. Du vet sikkert ikke en dritt når du blir sammen med kvinnen i ditt liv, men etterhvert vil du forstå at hun er godt kjent med ordet klamydia. Hun vil gjøre et godt inntrykk på deg, siden dere er i start fasen av forholdet, hun vil ikke skuffe deg med og si at antall menn hun har lagt med er mer enn hele din vennegjeng tilsammen.

Kvinner vil gjøre et godt inntrykk, jo mindre menn de har lagt med, jo mer «rein og fin» tror du åpningen til palasset er (ja, vaginaen). Så dette bør du huske på, sier hun 3 menn må du gange det med 12, sier hun 4 menn, gang det med 12. Det er alltid X12. Og når en kvinne har lagt med noen på fylla, det teller ikke ifølge de, for de husker aldri alle de har lagt med. 

2.Jeg liker heller ikke valentins dagen, vi trenger ikke kjøpe gaver til hverandre.

Hahaha, er du vittig? dette sier hun bare for at du skal tenke, «yes, så sparte jeg de pengene». Dette må du aldri tro på, hvorfor tror du mange kvinner er forbanna på denne dagen?.

Jeg har sett det utrolig mangen ganger, deprimerende statuser på Facebook som » fuck dere som får roser og sjokolade på valentines, her er det film med kjæresten» etc. Du vet hvorfor det er «fuck roser og sjokolade» damen din skriver sant? fuck roser og sjokolade betyr «fuck min tilbakestående type som ikke kjøpte roser og sjokolade«, men hun gidder ikke si det rett opp i ansiktet på deg.

Alle hennes venniner som er i et forhold har sikkert fått både roser og sjokolade. Så aldri hør på hva din kvinne sier, kjøp alltid noe fint. Dette gjelder også på bursdager osv. ALLTID kjøp gaver til hun. Hun vil du skal overraske hun, så gjør det!!!

3.Det går fint det, ha guttekveld med dine kamerater.

Uansett hvordan tonen høres ut når hun sier det, ikke hør på hun. Når du går ut på byn med dine kamerater så hender det at du skal hjelpe en av dine kamerater med å skaffe han en dame. Du skal altså være hans «wingman» for kvelden.

Dette er jo ikke akkurat noe utroskap greier, men du er fremdeles ute på byn og flørter med andre kvinner, selv om det er kameraten din du skal «hjelpe». Men damen din? joda hun kan snakke med alle menn som er på denne nattklubben, bli spandert drikke på av andre menn osv når hun har jentekveld med sine venniner, fuck deg right?!. Så har hun egentlig noen grunn til å være sur på deg? nei, men det er sånn kvinner er. Hun liker ikke at du har en «guttekveld» sånn egentlig. Tro meg!

4.Jeg ville aldri forandret noenting med deg, du er perfekt!

Haha, tro meg! If she can, she will. For og være ærlig vil hun at du skal begynne og gjøre følgende:

Begynne og trene vekter

Begynne å sleike hun (ja, der nede)

Ta av noen kilo

Overraske hun med gaver, komme hjem med roser av og til, smykker / ringer etc, listen er utrolig lang.

Det er en grunn til at hun er sammen med deg. Er du en mann som leser dette, har du ikke merket selv at damen din har forandret deg på en eller annen måte? måten du er på, klærene dine osv? nettopp! Jeg forteller bare fakta!

5.Jeg veier X antall kilo (men tenker litt)

Jaaaa, om damen din sier «jeg veier 52 kg» så er det feil. Uansett hva hun sier vekten hennes er, det er feil. Kvinner hater og fortelle hvor mye de veier, dessuten trenger du aldri og spørre om vekten til damen din, om du tenker deg om, er det egentlig så viktig å vite når de innerst inne ikke ønsker at du skal vite det? nei, så ikke spør hun heller!

6.Jeg er klar / ferdig om 10 minutter.

Du kan like godt bare sitte deg ned igjen og slå på tven. Som jeg har skrevet før, når en kvinne sier 10 minutter kan du plusse på 30-60 minutter. Skal dere ut på byn? greit, om hun ikke er påkledd eller noe og sier «jeg er ferdig stelt om 10 minutter, gjør deg klar du» så kan jeg fortelle deg dette.

Hvordan skal hun klare og dusje, stritte håret, sminke seg, finne frem klær hun skal gå med (noe som er vanskelig når kvinner som regel har 500+ antrekk å velge mellom), hvordan kan dette ta 10 minutter? du som er i et forhold vet dette…

7.Du har den største pikken jeg har vært borti.

Hahaha, eller bare nei. Har du merket din kjære være helt stille i sengen når dere har hatt sex? nettopp, du har en liten tannpirker pikk. Hun kjenner den ikke, og hun sier bare dette for at du skal være fornøyd med den du er, kvinner er komplisert.

Hvorfor er hun då sammen med deg om du har liten pikk, spør du? fordi noen kvinner foretrekker at pikken ikke er så svær slik at de skal få vondt hver gang de har sex. En liten normal pikk er mer behagelig for noen kvinner enn en stor grillpølse, enkelt og greit..


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Hmmm… Jeg er dame, og lyver ikke om noen av disse tingene. Kanskje jeg er den eneste ærlige dama på planeten, men det bør da vel telle det også? 😉
  Og nei, det er slettes ikke alle damer som har spredd bena for alt som eksisterer av kuk. Noen av oss (ytterst få, men likvel) har faktisk øøøørlite moral og selvrespekt :p

 2. Nå er ikke alle kvinnfolk like, og innlegget ditt stemmer nok ikke på alle, ikke på meg ivertfall;-)
  Og ang valentins dagen så ser jeg ikke grunn til å kjøpe dyre gaver akkurat den dagen kun for at det er kjærlighets dagen, hva med alle dem 364 dagen hellers i året? Nei her i huset liker vi å gjøre koselig ting for hverandre uten om sånne dager!:-)

 3. Det er kanskje en grunn til at du er singel når du har en sånn innstilling til alle damer, selv om det kan virke sånn så tenker ikke alle damer likt og vi er ikke helt like.
  Nå har jeg aldri skjønt meg på «vanlig» jenter for jeg har faktisk klart å tenke selv, så når jeg sier at jeg er ferdig om 10 min, så tar det som regel bare 5 min, helt sant tro det eller ikke.
  Jeg er også singel, men det er fordi jeg er ekstremt kresen når det gjelder menn og jeg liker meg egentlig best alene =)

 4. Hahaha, du er morsom! Men ærlig talt så pleier ikke jeg å bruke så lang tid på å bli ferdig hvis vi skal noe. Jeg er alltid den som sitter og venter på at alle andre skal bli ferdige! Haha. Mulig jeg er veldig uvanlig. Jeg gidder ikke bruke så mye tid på sminke og sånn, jeg bare tar på meg det jeg føler for, går med hodet høyt og stikker ut – ferdig. Spørsmål? Bra! ;D Digger bloggen din, for øvrig.

 5. Ganske artig å lese. Masse av det her gjelden nok for noen damer, men abolutt ikke alle! Jeg har bare løyet om nr. 6 da og den er ganske standar. Men ellers vet kjæresten min alt. Det er nok det som er det beste med å være gode venner først! Men både støtende og morsomt å lese 🙂

 6. Jeg vil da si at jeg bryr meg ikke om jenter vil ha en presang eller ikke, jeg kjøper det bare ikke.
  Jeg er faktisk ikke interessert i jenter som vil ha gaver og tull, er bare irriterende.

 7. Liker gaver jeg 🙂
  Morsom blogg 🙂
  Men jeg liker også å gi gaver.
  Er kanskje fordi jeg har måttet klare meg selv siden jeg var 16 :p
  Å måtte jobbe å tjene cash selv! Da vet man verdien i penger! Å siden jeg er i utelivs bransjen, servitør, kokk og bartender! Jobber jeg på alle slike kjærlighets dager 😉
  Altså ingen presang annet enn i sengen på meg! Å det er ganske topp! Bare for å ha sagt det 😀

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.