SEXTELEFON SAMTALE MED RANNVEIG HEITMANN (VIDEO)

1 min


Heisann snuppiser. Rannveig Heitmann sin sextelefon reklame video ligger nå ute på internett. Jeg har ringt inn til hun etter at jeg så reklamen, men det er ikke så lett å snakke med hun, blonde jenter vettu.

Add meg på facebook www.facebook.com/LyricalProductions


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.