JEG HATER RENE, MEN SÅ BARE «OMG, JEG ER INTERRESERT I DEG»!

2 min


Vi har alle en hater eller to, eller 1000. Men så vet vi alle at de som hater er pga misunnelse, eller pga de egentlig er forelsket i deg men tør ikke si det direkte til deg. Det kan være frustrerende, det vet jeg. Men det jeg kan si er at du trenger ikke være frekk mot Rene Kleveland, hva har vel gjort deg? jeg gjør ingenting gale snuppiser.

Det er mangen ganger der folk skriver skikkelig stygge ting til meg, noen ganger begynner jeg og grine skikkelig og tårene stopper ikke før det har gått flere timer. Jeg bare tuller, men spøk til side. Jeg har i det siste opplevd flere som har skrevet «frekke, dirty hat meldinger» til meg, et av stedene er på Facebook. Den ene meldingen jeg fikk var fra en «hater» jeg skriver hater i anførselstegn pga de egentlig er hemmelig forelsket. Hvorfor er det egentlig sånn? jeg skal vise deg beviset om et par sekunder.

Når man er frustrert er det hormoner i kroppen som egentlig styrer kroppen din, det du sier mener du ikke, jeg vet det. Samme som kjærester når de krangler og ber h*n reise til helvette, herregud, alle vet jo at du ikke mener det du sier.

Men nå skal jeg vise dere hva jeg virkelig mener med at mine haters egentlig er dønn forelsket i meg. Jeg har registrert meg på Zoosk (datingnettside, ja på gøy) og der poppet det opp samme kvinne som skrev hat melding til meg på Facebook, hun ville møte meg, såååå? haters vil egentlig være lovers. Og det er fullt forståelig, jeg er da et sukkertøy.

Her er melding jeg fikk på Facebook, har sensurert navn og bilde, men om du ser på profilbildet, ser du at det er samme person. 

Og så poppet dette opp på Zoosk…

Og det er grunnen til at jeg ikke bryr meg om noen «haters» når de egentlig er «lovers». Ha en strålende tirsdag snuppiser..


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.