MENN: 10 MÅTER DU KAN TISSE PÅ NÅR DU HAR MORGENBRØD (TIPS)

1 min


Halloen og god fredags kveld (lørdag, siden kl er 00.15). Et problem for menn kan være morgenbrød, og jeg snakker ikke om brød som i mat, men brød som i penis. Morgenbrød betegner en ereksjon idet en mann er i ferd med å våkne opp etter nattesøvn. En slik ereksjon er svært vanlig, særlig blant unge gutter og menn, og kan oppstå etter seksuelle drømmer eller total avslapning under langvarig søvn.

Det skjer ikke alltid når menn er kåte, og det er ingen som helt vet hvorfor. Men uansett, det skjer. Og når det skjer må man som oftest på do etter man har våknet opp med et morgenbrød. Hvordan skal man kunne tisse? det er så vanskelig sier mange menn. Her er ihvertfall en fin liten guide til dere, bruk den og lagre gjerne denne siden i dine bokmerker i din nettleser.

Over 78 innlegg med tips finner du ved og trykke på bildet under.!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.