DETTE ER GRUNNEN TIL AT DU IKKE BØR TEGNE PÅ NYE ØYENBRYN!

2 min


Det jeg ikke skjønner og forstår som jeg har skrevet i tidligere innlegg er hvorfor jenter fjerner øyenbrynene sine for og så tegne på nye? det gir jo ingen verdens mening. Noen klarer og tegne nye øyenbryn på, på en normal måte, andre ser ut som de har gjort det på et nachspiel. Hvorfor tenker du ikke på at andre kan få hjertestans? du ser ut som noe fra en annen planet, sånn virkelig!

Øyenbrynene er jo med på å forme ansiktet ditt, har du fucked up øyenbryn blir du fort lite tiltrekkendes. Jeg legger fort merke til det, det er faktisk en av de første tingene du merker på en kvinne med mindre hun har silikon,eller?. Om disse kvinnene under syns det er fint med måten de har tegnet på sine nye øyenbryn vet jeg ikke, uansett ser det helt jævlig ut. Så derfor sier jeg det igjen, behold dine normale øyenbryn, de er uansett mye bedre enn når du tegner på nye! Det er de fleste enige i..


Trykk (HER) for del 1

Trykk (HER) for del 2


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.