PEN KVINNE SØKER RIK EKTEMANN PÅ ET NETTFORUM, LES HVILKET SVAR HUN FIKK FRA EN INVESTOR

2 min


Jeg er ikke så sikker på om en administrerende direktør har tid til å svare på slike ting på, men dette er ihvertfall verdt å lese, LOL!

En ung og pen dame postet dette på et populært forum, det var på engelsk men jeg har oversatt det til norsk.

Tittelen på innlegget hun har skrevet er: Hva bør jeg gjøre for å gifte meg med en rik mann?

Jeg kommer til å være ærlig med alt jeg skriver her. Jeg er 25 år. Jeg er veldig pen og har stil og god smak. Jeg ønsker å gifte meg med en mann som har 3 – 3,5 millioner i årslønn eller høyere.

Du kan si jeg er grådig, men en årslønn på 6 million er middelklasse i New York. Kravet mitt er egentlig ikke så høyt. Er det noen i dette forumet som har en årslønn på 3 millioner eller høyere? er du gift?

Jeg må også spørre: hva skal jeg gjøre for å gifte meg med en rik person som deg? Blant de jeg har datet er den rikeste oppført med 1,6 millioner i inntekt, dette er også minimumskravet mitt. Men om noen ønsker at vi skal flytte inn i et boligområde i New York City er ikke 1,6 millioner nok, da må du ha mer i inntekt.

Jeg vil også stille et par ekstra spørsmål:

1) Hvor henger de rikeste ungkarene? (vennligst oppgi navnene og adresser til barer, resturanter, gym osv)

2) Hvilken aldersgrense bør jeg gå etter når jeg selv er 25?

3) Hvorfor har konene til rike menn bare et gjennomsnittlig utseende? de er ikke pene syns jeg. Jeg har møtt en del jenter som ikke har utseende, de er heller ikke noe fin å se på, men de vil gifte seg med de rike mannfolkene og mannfolkene vil gifte seg med de, hvorfor?

4) Hvordan bestemmer du hvem som kan være din kone og hvem som kan være din kjæreste? (mitt mål er nå å gifte seg)

Hilsen Miss Pretty

Så kommer det et filosofisk svar fra en administrerende direktør, LES!

Kjære frøken Pretty,

Jeg har lest innlegget ditt med stor interesse. Antar det er mange jenter der ute som har lignende spørsmål som det du har. Vennligst tillat meg å analysere situasjonen som en profesjonell investor. Min årlige inntekt er mer enn 3,5 millioner i året, noe som oppfyller dine krav, så jeg håper alle mener at jeg ikke kaster bort tid her.

Fra mitt synspunkt er det en dårlig beslutning som å gifte deg. Svaret er veldig enkelt, så la meg forklare. Sett detaljene til side, det du prøver å gjøre er en utveksling av «skjønnhet» og «penger». Person A gir deg skjønnhet og Person B betaler for det, rettferdig og enkelt. Men det er et problem her, skjønnheten din vil etterhvert forsvinne, sakte men sikkert.

Pengene mine derimot vil ikke bli borte, uten noen god grunn. Faktum er, min inntekt vil øke fra år til år, men du kan ikke bli penere fra år til år. Så synspunktet mitt angående økonomi er at jeg vil bli rikere og du vil bli fattigere. Av de uttrykkene vi bruker i Wall Street har hver handling en stilling, så dating med deg er en «byttehandel».

Dersom denne handelen dropper i verdi vil vi selge det, for det er ikke en god ide å holde på slikt for lenge, samme gjelder med ekteskapet du ønsket. Alle med over 3 millioner i inntekt er ikke en tosk, vi ville bare datet deg, men aldri giftet oss. Jeg ville rådet deg at du avsluttet søket etter en rik mann du kan gifte deg med. Og forresten, gjør deg heller selv til en rik person med 3 millioner i inntekt. Har du det vil du ha større sjanse for å finne deg en rik tosk.

Håper dette svaret hjelper deg, lykke til videre!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.