DERFOR ER ÅRETS SESONG AV PARADISE HOTEL DEN VERSTE

4 min


Jeg er vel ikke akkurat alene om å nesten knuse tv skjermen?. For det første vil jeg tro de i produksjonen bak Paradise Hotel var drita full når de plukket ut deltakere, ikke for å være stygg men har du sett på de? jeg fikk vondt inni meg, slike mennesker må ikke vises på tv, de burde bli tatt vare på av sine nærmeste, om de har noen som bryr seg..

Jeg syns jo det er synd at slike mennesker ikke forstår det selv. Og nei, jeg hater ikke, men hadde de faktisk sett litt bra ut hadde jeg ikke brydd meg. Her har de ihvertfall plukket ut de som de syns mest synd på, og det forstår jeg godt, alle fortjener en sjanse. Og at de i årets sesong har gjort en twist og gitt de et manus? WTF?. Paradise hotel er et spill og ikke en forbanna film, det tar jo vekk hele gleden, vi som seere vil jo ha ekte drama og intriger!

Selvom du nå kanskje vil forklare meg at de ikke er så dum som jeg tror (pga de har fått utlevert et manus) så tro meg, jo de er blåst.

Og det er heller ikke rart at årets sesong premiere var den dårligste noensinne? årets premiere hadde 175.000 seere (LOL) imotsetning til i fjor hvor de hadde 236.000, men hallo? hadde deltakerne vært populær hadde de hatt de manglende 61.000 seerne de mangler, men så langt tenker ikke TV3.


2014, årets sesong? jeg er både forvirret og frustrert. Uansett hvordan man vender eller vrir på det kan ingen av årets deltagere gjøre denne sesongen spennende eller sexy. Og fest? det er som og se 7 klassinger på klassefest, pinlig.

Og det derre SPUMP? skal ikke herme litt mer etter JERSEY SHORE og FIST PUMP då?, er jo helt det samme. Lager sitt «eget» ord og tar æren for noe de allerede gjorde i første sesong  JERSEY SHORE som startet i 2009 på MTV. Bare drittunger som ikke har sett JERSEY SHORE syns SPUMP er kult..

Nei, de prøver for hardt alle sammen, desverre. FAIL,fail,fail!


Om du klarer å stirre på bildet over uten at du tenker «hvilket nummer skal jeg sende meldingen til? jeg vil støtte hver og en med 90 kr» Applaus til deg, jeg klarte det ikke. Tv3 har forsøkt og finne noen som kan ta over rollene til fjorårets Paradise Hotel deltakere.

Han Henry som skal leke morsom har jo TV3 sikkert sagt skal være Magne, noe som ikke helt går. Hver gang han forteller en vits får jeg litt vondt i hjertet, ikke fordi vitsene hans treffer meg rett i hjertet, men fordi jeg syns synd på at han i det hele tatt prøver. Magne prøvde ihvertfall ikke for hardt. Og hva er greien med Simone i Playboy outfit? den dagen hun hadde vært i Playboy magasinet hadde Hugh Hefner vært konkurs, just sayin!.

Og som jeg skrev rett over her, om TV3 virkelig vil ha over 200.000 seere, som det står i VG, da burde de ta inn personer som faktisk er populær fra før av, enig?. Om du er enig, ser det ut som årets deltakere har veldig stor FAN BASE? sjekk under!!…

Trenger vel ikke si mer? eller vent litt. Her er forskjellen på Paradis Hotel i 2012 /2013 og årets sesong!!…

EDIT: selvom det er 5 nye «menn» ja, «menn» i anførselstegn ettersom de ikke er MENN, så forandrer dette innlegget IKKE min MENING. Alle jentene er der fremdeles, og de nye «mennene» som er kommet inn, er endå verre enn de skuespillerne som sjekket ut.

En pappagutt, en wannabe lubben Hugh Hefner, en som aldri har hørt om LEG DAY eller ordet trening, og 2 andre gjør vondt i sjelen min. R.I.P #Paradise. Og til dere som sier, gi det programmet en uke eller to til, fuck nO! Det blir verre for hver uke som går og det er mye mer spennende og se på Hotel Cæsar.


Og her er hvordan det var, #RIP #ParadiseHotel </3

Mr Paradise…

Ballongmannen …

Birger Show…

Nå avsluttet jeg innlegget for du forstår hva jeg mener. Kunne gjerne lagt ved flere videoer fra fjorårets Paradise Hotel, men det hjelper desverre ingenting. Ligger en god del på youtube så dere får trykke på denne LINKEN  så fører den dere direkte til det som engang var Paradise Hotel…

Vi blogges


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Haha, sant så sant. Jeg savner virkelig de 1 – 3 første sesongene. De var kjempe bra og de hadde noen nytt hvert år og man fikk ikke vondt i øya av å se på deltagerne og man ble i alle fall ikke flau på dems vegne!

 2. Synd folk ikke har utseende, men de dømmer ikke hvordan du skriver om dem.. Så hvorfor skal du i det hele tatt dømme dem? Det er ikke alle som er «stygge» inne på hotellet, vil du se paradise med bare sosser hvert år? Det hadde du vel likt, det er kjedelig ja men ikke la det gå utover utseendet dems. Og det er bare et spill ikke et skjønnhetskonkurranse! 🙂

 3. ingen av disse menneskene er stygge 🙂 du har kanskje ikke sett dagens episode hvor disse skuespillerne ikke skal være med videre i det hele tatt? paradise hotel har såvidt begynt, og om du synes det er så dårlig hittil, burde du kanskje se på noe annet enn å sitte å hisse deg opp av det 🙂

 4. Det er fint med mer variasjoner inne på hotellet, og de «vitsene» han mannen forteller 24/7 er jo meningen å være overdrevne. Det er slik rollen deres skal være. Uansett mener jeg at ting ikke bare skal basere seg på hvor pene og deilige deltagerne er, det er i så fall like tragik med syltynne blondiner der inne, som en stor blondine. Ble utrolig glad da jeg så at det ikke bare var Modell damer der inne i år, men noen som frivillig stilte seg fram med fett på kroppen. Dessuten syns jeg hele innlegget ditt her er mye mer tragisk enn paradise 2014, spesielt med det wannabe propoganda oppsettet. Paradise har vart i1 uke nå, er ikke rart de ikke har mange likes på fb enda. Bare vent til sesongen er ferdig, så kan du se 😉

 5. Det her va jo faktisk bare heilt latterlig å lese. Lag deg et eia tv program å se om det går så masse bedre
  Og forresten, så va verken Dennis, Camilla, Andreas eller noen av de andre deltakeran i sesong 4 «kjent» før dem va med på paradise. Dessuten så e ikkje dissa skuespelleran ekte deltakera, og vil ikkje være med fra neste uka av. Så egentlig e ikkje sesongen begynt ordentlig engang.

 6. Paradise hotell mistet 60.000 seere pga. Folk endelig fikk litt vett i hodet… enn å bruke tiden sin på å se på ett program som er drita fra før av.. 😉

 7. Nå har jo Paradise Hotel så vidt begynt og då. Det skikkelige «spillet» bgynne liksom ikkje etter 3-4 dager. Eg og sikkert flere greier sikker ikkje å samanlikne PH i fjord og i år, siden det netopp har begynnt. Alle guttane og dei 5 andre jentene som skjekka inn i etterkant har jo fått ein rolle som dei skulle holde seg til i 1 uke (om eg hugsa rett). Så bare vent 2-3 uker då synest du sikker at PH var liks som det som har vert før og 🙂

 8. jeg synst de var en merklig/rar start av sesongen i år, men det eneste jeg håper er att visst noen av de tidligere deltagerene kommer inn igjen så er det Charlotta fra i fjord. 😀

 9. Altså, det er ikke så rart at deltakerne fra årene før er mer «kjent» nå, enn de som er med i år, i og med at de har hatt noen år på seg til å bli «kjent», tror ikke akkurat de var så kjent fra før.. Og det har jo bare vært et par episoder av årets sesong. Jeg liker ikke årets deltakere noe bedre enn deg, men de må da få en sjans

 10. Tanken har ikke slått deg at forrige sesong gjorde at ingen ville se i år?
  Syntes denne 1. Uka var den morsomste uka på Paradise noen sinne! Genialt oppleg!

 11. Er så utrolig enig med deg og alt du skriver! MEEEEN(!!!) nå har sesongen akkurat startet, så vi får bare håpe det blir bedre neste uken, UTEN MANUS!

 12. så totalt enig! har aldri vært så missfornøyd før… men vi får håpe det blir bedre når den ekte gruppa dannes. så håpe æ dæm for ho dær feite med kvise, på hue å rævva ut!

 13. Jeg er helt enig, den første uka var teit. Når alle seerne vet at det var manus inne i bildet, så ble det bare dumt. De skulle ikke gjort det slik at vi visste det, hadde vi ikke visst det hadde det blitt bedre tv. Jeg har derimot sett episoden som kommer på mandag, og det virker som om det skal bli bedre etterhvert. Får hvert fall krysse fingrene for det!!

 14. Det har jo bare gått en uke da… Det tar alltid litt tid før det blir ordentlig bra! Gi det litt tid! Vi har jo nesten ikke blitt kjent med noen av folkene enda, det kommer inn nye folk hver uke, og det skal nok fort bli endringer. Ja, er nå ganske enig i at de som har blitt plukket ut som deltakere i år kanskje ikke er de beste, men vi får vel gi dem en sjanse ihvertfall? Noen av dem virker jo ganske kule.

 15. Det blir veldig feil å bruke som et eksempel på hvem som har flest likes, når Stian og co’s bilder har ligget ute i 2 år, og de andre kanskje dager, eller minutter:)
  men enig, tragisk start.

 16. De er nett ferdig med skuespieller uken og du sitter å klager? også legger du ut kjempe dårlige eksempler på at den ene sesongen er bedre enn årets, du legger jo ut klipp fra mr og mrs paradise og fra biger show og slike ting som var langt ut i de andre sesongene.. Du kan ikkje dømme en sesong med hjelp av tre-fire episoder det blir bare helt latterlig..

 17. Haha, Patadise har så vidt starta, det hat gått en uke, og de er ikke populær nå, men vent og se når det er ferdig! Paradise i 2012 det er jo 2 år siden, selfølgelig er de populær fordi det er 2 år siden!!! Og deltakerne i 2014 de er kansje ikke så populær nå, men bare vent og se om 2 år! Haha, du trenger ikke og si dritt om deltakerne i år! Hvis ikke du synes noe om det så..ja, bare se om 2 år om de fra Paradise 2014 er populær! Kan vedde på at de er.. Og uansett kan du ikke dømme noe når det har så vidt begynt 😀 teit..

 18. Det som er mest tragisk er jo at du irriterer deg så mye at du skriver et langt innlegg om det. Hvis det er så dårlig, hvorfor gidder du å se på det da? Og hvorfor tar du deg tiden til å skrive om noe så teit?

 19. haha lol, du har sett 9-10 episoda.. du kan ikke si nåkka enda om denna sesongen.. Dessuten, det der at det e mye mindre seera.. det e nok enten fordi det va så dårlig i fjor, at folk ikke årka gi det en sjangse i år, eller rett og slett fordi veldig veldig mange fler har skaffa sæ viaplay å ser det der.. 🙂
  Men e vell enig i mange av tingan du sir angående årets deltakera.. INGEN sterke personlighete, i motsetning til tidligare år kor alle har vært sterke personlighete.

 20. Få inn Kristian René sier jeg bare. Han var kongen, han spilte det beste spillet noen sinne på Paradise og tapte bare fordi TV3 bestemte seg for å sende inn Sander igjen, to uker etter at Kristian endelig hadde fått sendt ham ut. Kristian var også så lett å heie på, for han hadde et mål, en misjon. Føler Paradise 2013 var historien om Kristian René, med en kjærlighetshistorie og veien hans mot seier, før han til slutt, RETT FØR han hadde nådd målet sitt, ble forrådt av kjærligheten og mistet alt. Ganske fantastisk TV.

 21. Kunne ikke vært mer enig! Kristian Rene seilte inn blandt den eksklusive gruppen av uforglemmelige reality deltagere. -Men når det er sagt, må det i all rettferdighet tilføyes at han hadde et pokker så bra «ensemble» å spille med oxo, sånn alt tatt i betraktning.. Selv de mest irriterende av fjordårskullet var i de fleste tilfeller innlosjert etter en genial timing, slik at disse faktisk endte opp som viktige brikker for underholdningsverdien.
  Slik jeg ser det, er deltagernes utseende fullstendig irrelevant hva underholdningsverdi angår. Heller ikke kan jeg forsvare folks «greie» med at et attraktivt ytre = mindre intelligent. Det er faktisk hinsides provoserende at det er fult ut akseptabelt å forvente mindre av meg (-ja, jeg er blond, høy & slank, uten at det faktisk gjør meg hverken bedre eller dummere enn andre) enn av personer med en annen type utseende. Om folk byttet ut ordet «Blond» med f.eks. «neger» eller «jøde» før de åpnet kjeften, ville nok de fleste fått seg en overraskelse.
  At jeg skal få se slutten på denne dømmingen, syntes desverre fjernere enn noen gang når folk som Aurora & Heidi Alexandra kommer seilende inn i de tusen hjem i beste sendetid 4 dager i uken. Herregud.. Det var like før jeg hylte HUN ER 32, -IKKE 122!!.. til de glassmanethodene inne i TV ruten.. Gud velsigne Nicoletta, som beviselig har det som skal til for lage underholdning av idiotien. Nå er hun seilt inn som et manna fra himmelen i så måte, som mitt håp i hengande snøre… 😛

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.