Facebook med nye oppdateringer, varsler din kjære om du er utro!

2 min


Facebook har nå oppdatert personinformasjonen for sine brukere. Oppdateringen er foreløpig ikke tilgjengelig før om et par uker, så innen den tid kan du trygt sende meldinger til det motsatte kjønn uten at din kjære får en kopi av meldingene dine i sin innboks av Facebook.

Facebook er det nettstedet som splitter mest par, ekteskap og kjærester splittes pga en gammel flamme, alt som trengs er en poke, så er flørten i gang.

Den nye oppdateringen foregår ganske enkelt slik,

Om du står oppført som i et forhold på Facebook og sender meldinger til det motsatte kjønn, så vil Facebook sende din kjære en kopi av meldingen som du har sendt. Dette er noe du kan slå av i personverninnstillingene dine, om du ikke vil snoke på din kjære og hva hun skriver til andre, så klart. Det vil ikke være mulig å deaktivere funksjonen, men du kan selv velge å ikke motta varsler (innboksmeldinger fra Facebook). Denne funksjonen vil kun være tilgjengelig om du er i forhold.

Det blir også lagt inn et valgalternativ på hvor ofte du vil ha varsler (kopier) i innboksen din. Etter så utrolig mangen forandringer opp gjennom de siste årene vil nok dette redde mer enn bare forholdet. At det nå vil være mulig for folk som er i forhold til å følge med om partneren er utro er den beste ideen vi har hatt. Bare i 2013 var det cirka 180.000 tilfeller hvor et forhold  gikk i stykker pga Facebook.

Er du gutt og i et forhold – sender en melding til en annen jente, så får hun du er i forhold med kopi av meldingen du sendte til vedkommende, samme omvedt. Dere begge får en kopi av meldinger dere sender til andre.

Om du har på Alle varsler i varslingsinnstillinger (se under).

For det store flertallet vil denne oppdateringen bety mye, ihvertfall for brukere som er sjalu på sin kjære. Slik vil det fungere, du velger om du skal ha ingen eller alle varsler på, inne i personverninnstillinger..


Og så lenge du har på alle varsler og står oppført i et forhold på Facebook, vil det se slik ut..

Facebook forandrer seg hele tiden, så blir spennende hva mer som skjer i fremtiden.

Frykter du denne oppdateringen? har du noe å skjule i forholdet ditt?.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.