DERE ALLE MISFORSTÅR VALETINS

2 min


I dag er det valentinsdagen, Omg har ventet på denne dagen så lenge. Meg og typen skal kose oss skikkelig, åååååe valentinsdagen er den beste dagen EVER!!!!!!! For det første, ro litt ned? for det andre er valentinsdagen oppskrytt, hvorfor? fordi det er ikke bare en dag i året dere skal være lykkelig som kjærester.


Hver eneste dag i året, så lenge dere er sammen skal være like perfekt som valentinsdagen. Jeg skjønner at dere alle sammen har sett frem til denne dagen: OMG du skal få en sjokolade og roser av kjæresten din, OMG du skal på kino, OMG dere skal kose i sofakroken med popcorn og et glass vin på bordet. Jeg skulle nesten tro at dere alle sammen var i et ulykkelig forhold men den 14 februar, altså en gang i året, ja då får dere være lykkelig med hverandre, at dere på noen som helst måte kommer til å såre hverandre, det er i dag forbudt.

Jeg er ingen hater, jeg ønsker alle sammen en fin valentinsdag. Jeg ønsker også at dere alle sammen er lykkelig i det forholdet dere er i, men at dere skal klikke så JÆVLIG pga denne dagen? CALM DOWN! Det kan sikkert bare være meg som tenker slikt, ikke vet jeg. Jeg mener at er man i et forhold, har man en kjæreste man faktisk ELSKER så burde hver eneste dag være fylt med kjærlighet.

Man burde ikke bare gå på kino, få roser eller kose seg med et glass vin i sofakroken en gang i året heller. Så da spør jeg deg, hvor lykkelig er dere egentlig? siden jeg kun ser dere viser frem kjærligheten på sosiale medier en gang i året (ikke det at dere må bevise noe på sosiale medier)..

Meg og deg er sikkert helt forskjellig, vi har forskjellig syn på denne dagen og det er helt greit. Men dette skal ikke være noe langt innlegg heller, jeg ville bare få ut at dere burde ikke overdrive så sinnsykt, elsker du han? elsker du hun? gjør det hver eneste dag, 365 dager i året og ikke bare i dag.

Og til dere som klager over at dere ikke har en date i dag, det er noen der ute som ikke har en mor på morsdagen eller far på farsdagen. Just sayin!

Ellers ønsker eg dere en fin valentines:):):)


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. som jeg skulle sagt det selv!:p trenger folk hvirkelig EN dag i året hvor de viser at de »elsker kjæresten sin så myee» hva med resten av året da? ikke de at de skal få roser hver dag, men finnes mye annet å gjøre enn å kjøpe ting til kjæresten sin for å vise at de elsker dem! I rest my case 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.