GOOOOOOOD MORGEN! (+VIDEO)

1 min


God morgen bloggen, god morgen snuppiser. Det er lenge siden jeg hadde et innlegg der jeg faktisk bare sier god morgen. Alle andre har jo sånne flotte innlegg så jeg burde jo også ha det, jeg er jo en av dem (er jeg ikke?). Jeg håper dere får en vidunderlig dag på jobb, skole, akademiet (det er vel skole det også) så whatever, jeg ønsker dere alle en riktig flott dag.

Ellers har jeg det fint, satt oppe litt lenge i går kveld då, men det må jo til når man blogger, då må man nesten tenke ut nye innlegg og planlegge litt! Ellers har jeg en unødvendig video som vanlig, videoen har ikke noe navn, men når man ikke har en dritt å gjøre på om kvelden, ja då lager man bare en video, samme hva det måtte være (rare faen). Jeg bare mimer litt overdrevet til en låt, that’s it liksom!.

Men du kan jo trykke på play og høre låten, å se en psychopat med 3.000 ansiktsutrykk på litt over 2 minutter skjønner jeg ikke helt at noen av dere vil, men det er jo opp til hver enkelt. Ellers må jeg bare avslutte med å si love you all. Kommer et innlegg om ikke så altfor lenge, det er 10 grunner til hvorfor det er kjedelig å være en lav person (om noen av dere er lav).Om du er lav vil du nok kjenne deg igjen i innlegget, btw, jeg foretrekker lave mennesker (store er så unaturlig å se på, om du skjønner).. Og ja, har poser under øynene ettersom jeg ikke har sovet på flere døgn, sånn er blogglivet…

Dere må forresten ikke glemme å skru på TV2 på fredag kl 20.00 (Trykk HER for å se hvorfor) jeg tror at….Vi blogges


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.