10 GRUNNER TIL HVORFOR DET SUGER Å VÆRE EN LAV PERSON!

3 min


Heisann alle sammen. Er du en lav person? så skjønner jeg hvilken frustrasjon du går igjennom hver eneste dag. Her har jeg skrevet opp 10 ting en lav person må leve med, hver eneste dag av livet sitt. Om du trodde de hadde det så fett eller kult, tro om igjen! 

Her er ihvertfall listen over de 10 viktigste tingene, selvom jeg kanskje kunne skrevet 100 grunner!

Du har sikkert opplevd dette før, de store størrelsene ligger nederst i hyllene og den lille størrelsen som lave deg trenger ligger øverst. Er det bare fordi at de i butikken skal plage deg? eller fordi at de vil at du skal spørre de om hjelp? it happens!

Lappen får du, med mindre du er en sikkelig midget som må få spesial laget førersete, men er du faktisk bare litt lav kan det være et helvettes stress å kjøre bil. Du får ikke alltid med deg alt som skjer foran deg, selvom du har justert setet så godt du kan, it aint no fun!.

Du har gledet deg i flere uker til denne konserten, brukt flere hundre kroner på en billett (kanskje også hotell?), men blir det gøyt?. Ikke med mindre du får front seat billetter, eller får tak i noe VIP. Får du billetter midt i salen vet du hva du kan forvente deg. Du hører artisten som spiller, men du får ikke med deg så mye av det som skjer på scenen!

Du skal lage mat, noe jeg regner med du gjør hver eneste dag. I skapene har du helt sikkert noe du trenger til maten, så for at du skal kunne få tak i det du trenger må du bruke en stol, krakk eller begynne å klatre. Det er ikke lett å være lav på kjøkkenet!

Du liker biljard? jeg selv må alltid lende meg over biljardbordet når jeg spiller, for jeg er ikke akkurat noe 190 høy jeg heller. Men er du så lav som 1.50 – 1.60 så er det ikke lett, så at du faktisk må sitte på bordet er vel eneste mulighet du har!.

Du er på toalettet eller ute på byen, kino,kirken, uansett hvor du er så rekker aldri føttene dine helt ned i bakken eller gulvet. Det er noe lave mennesker alltid må leve med selvom det sikkert ikke er noe dumt bortsett fra irriterendes?

Svømmebassenget, stedet hvor de lave drømmer om at de en dag skal kunne klare å stå rett opp og ned, og da snakker jeg ikke om i barnebassenget. Du har sikkert venner som kan stå hvor det er 1.50 dypt, ikke sant? men om du selv prøver så vil du jo drukne, så derfor må du alltid være i bevegelse, som en liten gullfisk. Det må suge at du aldri kan ta deg en pause, med mindre du går opp fra bassenget (Sucks)!.

Når du er lav blir du alltid sett på som en liten drittunge, du må ALLTID vise legitimasjon når du skal kjøpe alkohol. Selvom du kanskje er 20 år tror de i butikken at du er 13, kan jo ikke skylde på de når du faktisk har høyden til en 13 åring, eller?…

Å du er så søt, det er alltid søt du er, fordi du er jo så «liten»..

Hobbit, Dverg, Ompa Lompa? det er det folk kaller deg om du er lav. Samme som folk kaller rødhårete for Ginger! Men alt i alt så betyr jo ikke høyden noenting som helst, tenk om vi alle var like høy? ville vært litt fucked up? Vi blogges 🙂


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. helt rett i dette. jeg selv er 1:36. og er så utrolig mye ulemper med dette. eneste fordelen er at enkelte ganger slipper å betale vanlig billett på buss/tog 😛
    liker bloggen din

  2. Jeg er 157 og kjenner meg igjen i mye her, altså. 🙂 That being said, jeg elsker å være lav! Tror guttene liker lave jenter. De vil beskytte oss! I hvert fall vil kjæresten min det. Cheers!

  3. Hei. Kjenne meg igjen i noe av det du skrive eg og. Sko vært 160 cm,fant ut av det for seint. Så e bare 148 cm. Men hysj i sjukehus journalen,så står det eg e 150 :p

  4. Toalettet; for oss personer opp i |,80 og høyere, er det faktisk ganske irriterende at føttene toucher bakken sånn at knærne skyter opp i lufta 0_0

  5. Er selv 1.55 og blir irritert for mye av dette selv. Spesielt det i bilen, men det er ikke det å se som er problemet. Problemet mitt er at jeg ikke kommer langt nok frem til å få inn pedalene ordentlig, men det er forskjellig fra merke til merke og modell til modell ^^ 😛

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.