ER DU I ET FORHOLD ER IKKE DETTE GREIT, YOU DIRTY, SILLY…..GIRL

2 min


Heeeeeeeeeei snuppiser. Nå er det lørdag og det betyr alkohol i blodet og byen i kveld, skål btw. Jeg er nå litt forbanna egentlig, fordi at jeg ikke skjønner hva som foregår oppi hodet til enkelte mennesker. Håper dere kan forstå hva jeg mener med dette innlegget. Se då, eller les dette nøye med innlevelse. På Facebook er jo det masse mennesker, og der er det mye flørting kan man si.

Det er personer der som flørter så mye med meg at jeg blir forbanna, men forstå meg rett, dette skjedde senest i går kveld, og de er nå i et forhold????. Dette er ikke rett, om noen flørter med deg på fredagen men går i et forhold på lørdagen, hva sier det? horete. Regner jo med at dersom noen går i et forhold så har de holdt på en stund, og ja, dette er ikke noe «Facebook leke forhold» som drittunger gjør på gøy.

Jeg skjønner ikke hvorfor jenter vil holde på slik, kan jo ikke få i pose og sekk. Samme gjelder når du er på byen og horer deg, mens du hjemme har du type eller dame. Jeg har skrevet før om damer som går bak ryggen på typen, og dette begynner å irritere meg skikkelig. Om det ikke snart stopper blir jeg nødt til å publisere printscreen meldinger uten sladd, så dere blir busted selv foran alle sammen. Det er ikke greit å være slik på denne måten.

Og jada, vi skal møtes, vi skal gjøre ditt og datt, men så har du type og i et forhold????????! Nei, jeg skal ikke bry meg for mye, jeg må drikke nå, snakkes på byn! (trykk play og hør min sexy låt om party,damer og byn)!!


(GJENBRUK AV BILDE) DONT GIVE A SHIT MÅ DRIKKE CANT IKKE REDIGERE NÅ!)

Vi snakkes, vi blogges!:).


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Syns du drøyer strikken så fryktelig langt her.. Mener at et forhold baseres på en felles forståelse av hva som er rett og galt. Tydeligvis har alle rett til å gå inn i dybden av et forhold og vite hva som må til for at det skal fungere. «Joa, dere bestemmer hva som er best for dere, men her kommer en liste med mine meninger som dere også må forholde dere til!» Det er ikke snakk om at et forhold han gå utover firkantens fire sider og være spesialstydd etter de to involverte.
  Jeg er selv i et forhold som nå runder sitt 5år , og jeg synes det er litt rart dersom typen ikke har flørtet litt på byen… Jeg er innforstått med at han er mann og at han har behov for å bruse med fjærene på byen. Han er jo rålekker!!
  Nå forstår jeg det slik at den som har snakket til deg har hintet til sex? Eller tar keg helt feil? Det er ikke på godkjentlisten min, men jeg skal innrømme at jeg har hatt sex med en annen person i løpet av dette forholdet. Det var avtalt med min kjæreste, og grunnen til at det var helt greit var fordi det var med en annen jente. Jeg sier ikke at det skal være slik, men jeg er ung og eksperimentell og samboer mente at det var helt i orden. Han var nesten like nysgjerrig som meg og ønsker nå å se meg med en annen jente med ham.
  Poenget mitt er ; «la par lage sine egne regler om hva som er rett og galt. Ikke strø nyheter og spekulasjoner på sosialemedier som en hormonell tennåringsjente. Er det så bekymringsverdig : si ifra til personen at det er uaktuelt å flørte med deg, og av hensyn til partneren så vil du at det skal stoppe. Kanskje du vil informere den andre parten? »
  La folk være folk, og la folk være i fred.

 2. Martine: Snakker om? om jeg publiserte hele samtalen hadde hele forholdet gått til helvette. Jeg sensurerer det meste for at jeg ikke skal ødelegge et forhold. Det er ikke rett at når man er i et forhold så skal man ha sex med andre? eller? hva du gjør, det får være opp til deg. Man går ikke bak ryggen til noen, ha en flott helg <3

 3. Æsj, sånne folk er søppel. Og tro du meg, det er ikke få som driver sånn. Fikk tatt eksen på fersken, han skrev med en hel haug av damer. Yngste var 16 år gammel. La meg bare nevne at han selv var 40 😛
  Noen mnd etter at det var slutt, begynte jammen broren hans å skrive dritt til meg! Han skulle gifte seg noen mnd etterpå. Men jeg ga gutten klar beskjed om at det ikke passet ja!
  Martine, hvordan du og typen din har det, er opp til dere, men dette var jo helt klart hemmelig, typen kunne ikke få vite at hun skrev med René… Da har de ikke avtale om at de kan drive sånn heller da vel?

 4. I mitt forhold er det ikke snakk om noe flørting på byen eller på facebook. Det er jeg som er jenten han skal ha forhold til, og om han flørter eller snakker om noe annet enn vennskapelig ting så forlater jeg han. Og det er sånn jeg mener det skal være i et forhold. Men skal kun elske med den man er i et forhold med. Slik er det bare. Utroskap kan ete drit

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.