1 UKE MED FORTVILELSE OG SMERTE ER OVER! IM BACK

2 min


Heeeeei. Jeg vet det er 7 dager siden (1 uke) siden jeg blogget. Og tro meg jeg har vært sur og sint, hatet meg selv pga det. Jeg er ikke død, jeg er ikke arrestert, jeg er ikke på ferie, men grunnen til at jeg ikke har fått blogget siden sist fredag kan du lese under:):):)

Føler meg elsket, men også litt død ettersom folk sender meg meldinger om det går bra med meg.<3

Det som skjedde sist fredag var at jeg våknet og sjekket updates på telefonen, noe jeg gjør daglig. Så ser jeg at jeg ikke er tilkoblet hjemmenettet. Så jeg slår på pcen og der står det også et gult ekkelt trekantet kryss, nederst i høyre hjørne!

Jeg tenkte det måtte bare være noe midlertidig feil, men den feilen var desverre et evig langt helvette som aldri tok slutt. Det var ruteren som var gått lei, så jeg måtte desverre få tak i ny, noe som tok 1 uke før jeg fikk ny i posten!

Hadde jeg ikke fått internett i dag hadde jeg sikkert hengt meg. Takk til alle som bryr seg der ute, jeg har ikke sjekket internett hos venner eller familie, rett og slett fordi jeg føler for å blogge fra min pc hvor jeg har alle bilder og videoer:)

Nå kan jeg jakte på den store kjærligheten igjen:) Tinder vettu


Å leve et liv uten internett er det samme som å vente på døden, du trenger kanskje en ny nyre for å leve, men får du den før du faktisk gir opp alt håpet??? Du går og venter, dag ut og dag inn..Når får du egentlig nettet tilbake? det klikker totalt oppi hodet ditt..

Til de av dere som påstår jeg overdriver kan prøve å være uten internett i en uke, om du har levd med internett store deler av livet ditt og har en blogg,twitter,facebook og tusenvis av mennesker som er avhengig av deg, ja då skjønner dere meg godt. Til de av dere som fremdeles mener jeg overdriver skulle gjerne sett meg denne uken jeg ikke har hatt internett, jeg har vært et totalt nervevrak, hadde noen av dere banket på døren hadde dere trodd jeg var en alkoholiker på rehab!

La meg heller sammeligne det med dere som har barn, hadde du likt om noen kidnappet barnet ditt?? og lite vet du når du får se det igjen? jeg tror du hadde hatt det helt jævlig du også. Men nå er det endelig tilbake igjen:)

Når jeg endelig fikk internett igjen fikk jeg frysninger, jeg skalv ukontrollert i flere minutter, det er helt forbanna sykt. Internett er hjertet mitt, og uten internett kan man ikke leve! Jeg er tilbake sweeties!.


På tide at jeg tar meg en titt på internett livet igjen, lets go!:) <3 Nå kommer det masse innlegg igjen, jeg går ingen steder! Det kommer også konkurranser litt seinere i dag!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Skjønner…jeg overlever aldri noe slikt en gang til, og har gått til anskaffelse av Telenor 4G Mobilt breibånd hehehe…det er som å ta valium i vanskelige nett-tider, å plugge inn den vesle dingsen…når fastnett bryter sammen…. :)))) og der funker dritbra 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.