NÅR REKLAMER IKKE PASSER INN I NYHETSARTIKLER PÅ NETTET (LOL)

1 min


Du har sikkert sett det før når artikler på internett har reklame på siden som ikke helt passer inn ved siden av artikkelen?. Noen ganger er det sikkert dumt av meg å le, men når reklamen POPPER opp på hele skjermen kan jeg ikke noe for det.

Over ser du en annonse jeg kom over i går på side2 sine sider. Artikkelen handler om selvskading, men reklamen på siden passer vel ikke akkurat helt inn? eller?.. Nei, det var dagens epic fail. Og slike feil er det overalt, hele tiden…

Barn som er skadet med en mobilreklame  vedsiden av med teksten » I am laughing so hard right now!» blir vel litt dumt? ikke vet jeg!.

Boksefilmer med «keep him fighting fit with there 3 belters» rett under en artikkel som handler om kvinner som blir slått av sine ektemenn var vel ikke helt tenkt gjennom? Skulle nesten tro det var Chris Brown som hadde godkjent trykket før det ble publisert.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.