SELGE BLOGGEN FOR 30.000KR?

1 min


For en liten uke siden fikk jeg en mail fra et firma som ville kjøpe bloggen min for 30.000 kr. Jeg tenkte ikke så mye over det. Fikk flere mail iløpet av dagen og et par telefonsamtaler. Tror dere 30.000 kroner fristet meg? faktisk ikke, hva hadde jeg vært uten bloggen? ikke en dritt. Bloggen for meg er som dop er for de narkomane, avhengighet.


(hva er 30.000 kr egentlig? bare tingene du ser på bildet over har en verdi på halvparten)….

Selvom de pengene gjerne hadde fristet veldig mange andre der ute, så hadde du nok takket nei om du var i min situasjon. For det første er ikke penger alt, og for det andre er det ikke så mye når man allerede har det veldig bra…Så at jeg noensinne selger bloggen vil nok ikke skje, den blir med meg til graven så kan jeg blogge fra kisten. Husk det, penger er ikke alt…


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Hva skulle de gjort med bloggen din? Når det ikke er deg som står bak lenger så har jo ikke bloggen samme verdi og leserene ville forsvunnet. Skulle de latt som at de var deg? Bare nysgjerrig på hensikten med å kjøpe en personlig blogg.

  2. Ina: Alle innleggene skulle slettes, noe som vil si alt forsvinner. De hadde brukt sitt eget domene navn (feks reiseliv.no) alt hadde bare vært rart, men 30.000 kr er for dumt, alt dette er mer verdt enn noen penger:)

  3. Dummeste jeg har lest på denne bloggen, hittil. Ingen som seriøst ville kjøpt en blogg også bytte navn ..? Også tilby deg en mnd.lønn for det? Løgn, igjen.

  4. Tehehe wtf er jo ingen tryllekunst å skrive en blogg på nytt, men tror rene tenker mye mer enn å slette alle innlegg, for da hadde det jo vært så enkelt som å printe over alt som er skrevet før på forskjellige dokument og overføre teksten innigjen på bloggen via lim inn. Viss du lager alt selv, absolutt alt Rene, da kunne eg forstått deg bedre. Det eg er 100% sikker på er at ingen, da mener eg ingen uavhengig av religion, uavhengig av fylke, uavhengig av land, kan noensinne forandre ett domene som du ikke eier engang, de kan slette siden, så du må nok begynne på nytt, da må du kopiere alt av tekst og bilder på din data, videoene går gjennom youtube, det vet eg for det er noe man burde føle seg ganske dom viss man ikke visste, takk for meg…

  5. Det er lureri og han som skal kjøpe bloggen sletter nok bloggen din på panelett i blogg.no, eller så gjør personen noe annet, sletter innleggene du har laget og lager sin egen blogg, litt latterlig når du skriver at bloggen din redder liv, fordi eg ser bare videoene dine, fordi eg hater å lese. Det var jævlig teit skrevet, for ett hvert menneske lærer faktisk av å finne ting ut selv, ved å finne ut ting selv, ved og lære av livet, gjennom livserfaringen. Du ser mer ut som du liker og feste, men at du tror at folk blir smart av en liten gutt som deg, det er bare latterlig.

  6. Altså for å undertegne det mer rett til poenget, mer sakelig, mer forståelig, lettere og forstå. Denne bloggen ser ikke eg på noe kilde til smarthet og til at du blir smartere og mye mer inteligent av å lese, fordi det er mye mer i livet man blir inteligent av enn dette. Men ikke missforstå meg, denne bloggen er unik. Det er ekstrem høy underholdning, liker å se videoene du legger ut, liker bloggen, dødsfet design bra underholdning, flott video fra sydenturer og alt. Vet du kan nå bloggen bedre, håper på mer video og mer innlegg, eg vil følge med på denne bloggen hver dag, fordi eg er stort fan av deg og denne bloggen, og fordi eg syns denne bloggen treffer underholdning bra, stå på, så kommer du kanskje på tv og. 😀

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.