10 KLEVELAND INNLEGG VI IKKE GLEMMER FRA 2013

6 min


Heeeey alle snuppiser. Du har sikkert sett det på nettaviser nå i det siste, overskrifter som 10 store øyeblikk vi ikke glemmer fra 2013, det er nettopp det jeg har tenkt å vise dere nå. Dette året har jo det skjedd mye, jeg snakker ikke bare om litt heller, men veeeldig mye. Det var dette året bloggen startet, og hvem skulle tro at denne bloggen ble så stor? nei ikke spør meg.

Jeg skal ikke skrive så veldig mye angående det, for dere som har lest bloggen fra dag 1 (love you) har fått med dere alt som har skjedd. Til de av dere som sikkert ikke husker alt sammen, her er de 10 største øyeblikkene ingen vil glemme. Hvorfor? fordi det er innlegg som de fleste har lest og som er blitt brukt i media, og ikke minst fordi innlegget er nyttig!

Hvorfor gutter hater på meg! Dette innlegget skrev jeg etter at noen kvinner hadde skrevet til meg på Facebook innboksen, de hadde spurt om diverse sex greier. Disse kvinnene hadde typer, så jeg skrev innlegget om at damen din går bak ryggen din. Det var også fordi at når jeg gikk på byen så spør gutter om jeg kan «hooke» opp damer for de. Innlegget ble delt av over 16.000 over natten, det ble også lest 100.000 ganger, inkludert at det er over 1200 kommentarer, 99% av de er negative..but still. 

Innlegget kan du lese (her)


Jenter / damer syter alt for mye når de har mensen, det gjør jo ikke vondt, samme når dere føder barn!

Tro meg, jeg vet mensen kan gjøre jævlig vondt for dere kvinner, det sier jo seg selv?. Innlegget skrev jeg når Facebook feeden min florerte av statuser som lød slik: Mensen er så jævlig vondt, gi meg smertestillende ASAP. I den duren der, slik var statusene fra kvinner, og jeg? joda, jeg ville vri om på at det ikke var vondt, hvorfor? har ikke peiling.

Jeg skrev at det føles ut som et ballespark, og et ballespark gjør ikke vondt?… Innlegget ble delt nesten 2000 ganger og fikk over 600 sinte kommentarer, ble også lest av 65.000! Innlegget kan du lese (her)

(Nei, det er ikke jeg som røyker, det er en penn tror jeg det var?)..Dont smoke <3

Har du skiftet profilbilde ditt til en sjiraff på Facebook? alle kan se passordet ditt!

Dette innlegget husker jo hele Norge, det var for knappe 2 mnd siden når alle begynte å skifte profilbilde til en sjiraff. Dette var jo egentlig bare en uskyldig lek, en slags gåte som ble populær på Facebook. Klarte du gåten fikk du beholde ditt profilbilde, svarte du feil måtte du skifte profilbilde ditt til en sjiraff. Jeg logger plutselig inn på Facebook og der ser jeg alle mine venner har sjiraff som profilbilde, jeg tenker whaaat? hvorfor?.

Jeg søkte da opp på google og fant ut at det var en gåte, alle hadde det gøyt med dette, helt til jeg var litt dum. Jeg skrev at det var virus i sjiraff bilder på google som hackere sto bak (lol),alle kunne se passordene til hverandre på Facebook. Folk fikk panikk og jeg hadde faktisk det innlegget i utkast i 24 timer før jeg postet det, om det var bra eller ikke at jeg postet det får være en annen sak.

Alt var oppdiktet, men folk trodde på det, det ble fort spredt overalt. Hvorfor skulle Facebook brukere få virus av en sjiraff? men ikke jeg som selv brukte en sjiraff i bildet jeg hadde postet på bloggen min (se under)? skjønner? hehe. Det er mye man kan si, men at det fikk mye oppmerksomhet er det ingen tvil om. Flere millioner besøkte bloggen, det var herlig.

Etterhvert skrev alle verdens nettsider om innlegget mitt, og ansiktet mitt poppet opp på alle nettsider du kan tenke deg, ja til og med CNN skrev om det. Over 46.000 delte innlegget på kort tid, det er Norges rekord på en bloggpost.

Les hele innlegget (her) 

Her kan du lese utfallet av innlegget (her)

Nå blir også korset i gravsteiner fjernet vekk!

Vi husker alle hva som skjedde angående Nrk og korset? ansatte ble nektet kors på jobben. Det samme skulle jo skje med gravsteiner, at korset fjernes. Hvordan dette skulle være mulig må du ikke spørre meg om. Innlegget ble delt av over 7.200 stykker og 75.000 leste det. 

Les hele innlegget (her)

Dette blir Norges nye flagg!

Det samme som med gravsteinene (over), Norge skulle også få nytt flagg, nesten. Innlegget ble skrevet kort tid etter at korset i gravsteiene skulle bli ulovlig, det ble også et veldig populært tema. Faktisk så ble det så populært av noen på Facebook lagde 2 flagg grupper.

Disse gruppene var «NEI til nytt flagg» som i skrivende stund har 41.996 medlemmer og «behold det gamle Norges flagget» som har 17.087 medlemmer i skrivende stund. Disse gruppene ble då opprettet etter bloggposten jeg publiserte. Under kan du se printscreen av gruppen… 

Les hele innlegget (her)

Forslaget mitt (under) C’en står for Change, siden det var så mye drama i Nrk (duuuh)..

Denne shortsen for kvinner er voldtektssikker med kodelås!

Faktisk en av de mest geniale tingene jeg har funnet på nettet. Shortsen er laget for kvinner som føler seg utrygge når de går aleine. Den er så slitesterk at ikke engang en kniv kommer gjennom. Innlegget ble fort populært og det ble delt av over 3.500 personer ganske raskt.

Du kan se video og lese hele saken (her)

10 grunner til at du bør drikke alkohol!

Vi har alle lest artikkler på nettaviser der forskere har funnet ut av hva som er bra med alkohol, ikke sant?. Noen ganger er det farlig å drikke, noen ganger er det sunt, det er noe som går frem og tilbake hele tiden. Jeg gjorde mitt beste og fant den løsningen som passer alle sammen, så lenge du er 18 då. Innlegget er nøye og tallene korrekt. Så om du lurer på hva som er bra med alkohol kan du lese 10 grunner til at du bør drikke alkohol.

Les hele innlegget (her)

Hvorfor fjerner jenter øyenbrynene for å så tegne på nye? makes no sense!

Ikke misforstå meg nå, jeg elsker jenter med masse dull dall sminke osv, men hvorfor fjerne øyenbrynene om du har fine og perfekte? for å så tegne på nye? det gir jo ikke mening?. Jeg ser det er mange som gjør det, og tro meg det er jenter som får det veldig bra til, men noen ser faktisk ut som de gir en god faen, pikk er pikk tankegang, yolo?!

Jeg mener altså at om du har fine,vakre hårstrå over det lille øyelokket ditt bør du ikke nappe eller vokse / barbere det vekk for å så tegne på nye med spritusj!

Hele innlegget kan du lese (her)

Vil noen adoptere en sloth? 7 sloths søker hjem hos en dyreelsker!

Tro meg, denne dagen var ikke mobilen min i ro i et sekund. Minutter etter at jeg postet innlegget om at jeg hadde sloths (dovendyr) så ville alle adoptere en, ja for jeg hadde jo adoptert 7 stykker fra Costa Rica når jeg var der på ferie (duuh).

Det ringte familier som spurte om hva de spiste, kunne de bo i pappesker? kunne de vært sammens med barn? det var ville tilstander kan man si. Jeg hadde 300+ ubesvarte anrop på kort tid, jeg var nødt til å slå av mobilen i et par timer! Facebook chatten min gikk også amok, desverre skjedde det noe forferdelig trist, de falt ut av flyet som skulle til Norge.

Hele innlegget kan du lese (her) og når de falt ut av flyet (her)

Det er ikke greit å være feit, feite lyger til seg selv!

Dette var et gjesteinnlegg fra en annen blogger, noe som over 900 kommentarer tar feil av. Innlegget er delt over 6500 ganger. Innlegget er postet på min blogg,men det er et gjesteinnlegg. Innlegget er kun ment slik: Overvektige snakker stygt om de tynne, de tynne snakker stygt om de tykke, skjønner?.

Om alle kan fokusere på seg selv, da hadde alt vært så mye bedre. Men med engang noen nevner dette med overvektige blir det kjempestor debatt, det samme hadde det vært om det var omvendt ( innlegg om de tynne ). Det var det som var poenget til denne gjestebloggeren, at alle rakker ned på hverandre, noe vi må slutte med! Jeg personlig har ikke noe imot overvektige, vi er alle forskjellig, vi kan ikke være samme vekt og høyde alle sammen.

Det er de som har fulgt denne bloggen et helt år nå, de har fått det med seg at jeg syns at damer med former er pent og fint, derfor velger jeg å ikke legge ved det bildet som skal være her (bildene i innlegget – det er ikke greit å være feit)..

Hele innlegget kan du lese (her) og btw, les mitt innlegg om du ikke har gjort det. Det innlegget finner du (her)

 Vi blogges, one love!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. HA HA HA det jeg likte best, eller husker best, er det med profilbildet og sjiraffen…. Nesten «alle» mine fb venner bytta profilbilde, jeg skjønte ikke en dritt…så løste jeg gåten og fant ut at det var et innlegg fra deg :)))) Herregud, tenkte jeg….måtte le – og tenkte at han har ihvertfall klart å more et helt land 🙂 Geni strek det der….og godt nytt blogg år til deg og 🙂

  2. Artig oppsummering av året som gikk ja. Måtte flire litt. Nå har jeg ikke lest bloggen din så mye siden jeg er en ny leser. Men et tips her: Hva med å fornærme folk som lever på trygd? Det kunne ha blitt morsomt å lese samt et kaos uten like. Stå på manne-mann.

  3. Veldig bra oppsummering Rene! : ) Det blir en ny start for Nyhetsbloggen i midten av Januar. Nye eiere/ansatte, samarbeidspartene, nytt design, ect.. Vi kunne da evt tenkt oss et intervju med deg til nyåret. Kan vi mailes Rene? Hva var dato da du skal på tv igjen? Fint om du sender oss en mail på nyhetsblogg2013@live.no. Ha et godt nytt år! : )

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.