ALBERITA NIKCI – MOTEBLOGGEN ALLE KVINNER BURDE LESE!

2 min


Hei alle sammen. Hva om jeg fortalte deg at Norge har en norsk versjon av Kim Kardashian? ja, jeg tuller ikke. Navnet er Alberita Nikci og på hennes moteblogg poster hun outfits og inspirasjonsbilder som alle kvinner burde ta en titt på.

Stilen hennes er mer unik enn alle andre toppbloggere, det tror jeg du fort ser når du klikker deg inn på bloggen hennes. Hvert av innleggene under er linket, så trykk på bildene for å komme direkte til innlegget bildene er hentet fra. Hva mer trenger jeg å si? take notes!

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.