9 ting gutter må slutte å gjøre på TINDER (mobil appen)

3 min


Du har sikkert hørt om Tinder , en dating app hvor de fleste single i alderen 18-45 prøver å finne kjærligheten. Appen som bruker Facebook-profiler til å foreslå potensielle partnere.

Det eneste du får se er noen profilbilder fra Facebook, som brukeren selv bruker. Drar du et bilde til venstre betyr det at du ikke er interessert, «sveiper» du til høyre betyr det at du er interessert. Hvis, og bare hvis følelsen er gjensidig , kan du deretter kommunisere via en chat på appen, hooray!

Våre foreldre fortalte oss om ikke å dømme en bok etter omslaget, men på Tinder er det noe helt annet. Her bertyr faktisk profilbildet ditt mye. Har du et dårlig profilbilde kan forskjellen mellom ensomhet og kjærlighet være stor. Og du vil vel egentlig ikke være ensom?..

Det er mye folk gjør feil på Tinder, tingene under viser hva menn gjør feil, dette gjelder vel egentlig kvinner også men dette går vel ut til menn. Så For at dere ikke skal faile totalt, ikke begå feilene som du ser under.

PS: Dette innlegget er skrevet til menn, ettersom jeg har fått hjelp av kvinner. Dette er hva kvinner mener menn IKKE bør gjøre på Tinder, så listen up! Noen av disse tingene bør også kvinner tenke på, som at du ikke bør stå med 3 andre venniner på samme profilbilde, for hvem av de er du? sjekk ut hele listen below!

Nummer 1.. Ikke ta bilder eller bruk bilder av deg når du «poser» med en dyr bil. Who cares? dessuten ser det bare dumt ut!.

(Rene Kleveland)..

Nummer 2.. Bilder av deg selv når du røyker? why? for å se tøff ut? drop it!.

(Rene Kleveland)..

Nummer 3.. Bilder av deg selv bakfra, dette gjelder både menn kvinner. Hvorfor bruke bilder av deg selv bakfra? we wanna see your face..

(Rene Kleveland)..

Nummer 4.. Dette har du sikkert sett veldig mangen ganger. Folk som står med ryggen til og ser utover den fine utsikten, why?.. Tinder er en app hvor du skal finne kjærligheten, tviler på at noen bryr seg om hvilket sted du har vært på eller hvor fin den utsikten egentlig er.

(Rene Kleveland)..

Nummer 5.. Ikke bruk bilder av deg selv når du står og leker Dj. Hvorfor? fordi kvinner på tinder tror du har tatt bildet på en eller annen nattklubb, om du er dj, fortell det heller om du får deg en date.

(Michael blann)..

Nummer 6.. Ikke bruk bilder av bare ansiktet ditt, bruk bilder som viser hele deg! Ja,jeg har gått på en smell flere ganger, jeg har likt bilder av kvinner som har bilde av bare ansiktet sitt som bilde på tinder. Når jeg blar videre ser jeg «HOLY SWEET LORD» og angrer bittert.

(Rene Kleveland)..

Nummer 7.. Dette er vel ikke bare menn, men også kvinner. Hvorfor bruke bilder av deg og andre damer på tinder når du prøver å finne deg en «flørt,date» på tinder? tror det egentlig funker dårlig!.

(Nisian Hughes)

Nummer 8.. Ikke bruk bilder hvor det er flere personer på bildene, hvem er egentlig du?. Jeg er ihvertfall en av de som trykker fuck off (bye bye) fordi jeg vet faen ikke hvem av de du er. Det er jeg vel egentlig ikke alene om!.

(Sam edwards)

Nummer 9.. Det sier seg selv, ikke ta selfies av deg selv i speilet..

(Rene Kleveland).. Vi blogges!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.