Forby hunde spinning nå! Mener hundene blir renset for ondskap

2 min


Hunde spinning er et ritual som går hvert år den 6 mars i en liten landsby som ligger i Bulgaria. Dette forferdelige ritualet skal forhindre at hundene får rabies, ifølge menneskene som utfører dette på hundene. I hunde spinning blir et tau pakket rundt hundens mage og snurret rundt flere ganger. Deretter blir det heiset over et vann og snurret rundt helt til hunden faller i vannet, da er det over.

Menneskene som utfører dette mener at hundene ikke kjenner smerte, at dette ikke er ment som noen form for mishandling. Men som vi alle sammen kan se på bilder av slike ritualer, så har hundene store smerter og ikke minst er de livredde. De er hjelpeløse mens et par hundre mennesker står rundt og filmer dette, inkludert at de står og heier. I det siste har flere hunder dødd under ritualet etter at de drukner i vannet pga av svimmelhet og skrekk.

Det er stor risiko for at hunden svelger det skitne vannet eller får vann i lungene etter at de faller i vannet. Hundene blir også traumatisert av opplevelsen. Tauet som er skåret inn i brystet på hunden er vondt og ubehagelig, tauet kan også ødelegge lungene..


Dette ble stoppet i 2006 da medier utenfor Bulgaria fant ut av dette ritualet og fortalte det videre til resten av verden. Men i 2011 fornyet ordføreren i denne landsbyen nettopp dette. Han forklarte at hundene ikke går igjennom noen form for smerte, dette er ikke ment for å skade eller drepe hundene.

Hundene blir brakt av sine eiere som elsker dyrene sine over alt på jord. Dette er kun for at vi skal rense lokalsamfunnet vår for ondskap og rabies. Hundene blir bare snurret rundt i 15-20 sekunder før de faller ned i vannet hvor de «bader»……

Ordfører Petko Arnaudov fortalte Sofia News Agency at samfunnet og det internasjone samfunnet har feiltolket ritualet…

STOPP dette forferdelige ritualet som foregår i Bulgaria nå. Signer under på change.org.. http://www.change.org/petitions/help-to-prevent-the-barbaric-ritual-trichane-dog-spinning-from-taking-place-again

Hjelper det om du signerer? svaret er ja. Det er allerede over 60.000 som har signert, og målet er 75.000. Når målet er nådd sendes dette til ordføreren og han kan igjen forby dette ritualet som han gjorde i første gang i 2005, men denne gangen skal det bli helt stopp på dette ritualet..

Kilder:

http://www.occupyforanimals.org/dog-spinning-or-ldquotrichanerdquo-is-a-ritual-celebrated-in-brodilovo-a-village-in-bulgaria.html

http://www.novinite.com/view_news.php?id=126028

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2107697/Bizarre-dog-spinning-ritual-ward-rabies-practised-rural-Bulgaria-despite-banned-thwarted-animal-rights-activists.html


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.