STOPP MATLAGING AV LEVENDE DYR – SIGNER UNDER NÅ!!

1 min


Er det en ting som gjør meg sint og forbanna er det når dyr blir mishandlet og drept helt uten videre. Jeg vet jeg ikke kan gjøre så veldig mye med det, ettersom det skjer i Kina, og Kina er et land som bryr seg fint lite.

Men jeg har en blogg mange leser, derfor kan jeg være med å spre dette budskapet jeg fikk på mail. Jeg vil at alle skal ta en titt på dette. Jeg ønsker også at alle kan signere under på dette, at dette stoppes nå. Linken vil du finne i slutten av dette innlegget, gjør en STOR forskjell i dag du også. Tenk om dette var ditt dyr?…

Å putte en levende hund eller hvilket som helst dyr i kokende vann, eller i en varm ovn, eller at de blir slaktet levende ved hjelp av blåselamper er åpenbart galt. Dette er rett og slett TORTUR. Et dyr har like mye følelser som et menneske, det har en hjerne og et hjerte.

I Kina mener de at hvis de lager mat av levende dyr (koker det levende osv) så vil det smake mye bedre enn om de skulle drept det først. Men tenk deg hvor mye smerte og frykt dyrene går igjennom? helt forferdelig. At dyrene smaker bedre om man koker det levende er en dårlig unnskyldning, det er vel ikke noe som er mer grusomt.

Alle dyrene som plasseres i kokende vann eller som blir kokt i levende live er åpenbart livredde, i ufattelig stor smerte, fortvilelse og dømt til en langsom og smertefull død.

VÆR SÅ SNILL OG DEL DETTE så alle kan signere under http://www.change.org/petitions/stop-cooking-live-animals#share

Gjør en forskjell du også!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. «Dyr i næringskjeden bør, i det minste, gis den mest humane død mulig.» Finnes det egentlig en HUMAN måte å slakte et levende vesen på..?

 2. Om det finnes en human måte å drepe for maten kan nok bli diskutert mye. Men dette er jo umenneskelig… Det som liksom skal skille oss mennesker fra » dyr» er at vi føler empati og medfølelse. Det er visst ikke alle som har dette.. Gjør heller slutt på lidelsen med en gang. Ville heller blitt umiddelbart drept en å bli kokt levende

 3. what the hell!!!??? Detter er rett og slett no dritt fyfaen azz!! Folk disse dager! Snart så spiser de mennesker også bare vent dere!!

 4. vær så snill å få vekk de idiotiske reklamene som damer i bikini!! det er til og med delt på facebook hvor alle kan de det så ta hensyn til de yngre som meg(14)

 5. «[…]drept LEVENDE!!!.»
  Du tenkte deg ikke om to ganger før du skrev det der? Måtte flire. Forøvrig forferdelig grusomme greier, ja.

 6. Dette er så stygt og jævlig! Jeg føler meg skammet over å kalle meg selv menneske når det fins så forferdelige og grusomme mennesker i verden! Jeg har hvertfall signert og delt på facebook!

 7. Ja, det finnes en human måte å drepe levende dyr på. Å skyte det i hodet f.eks.
  Norge har ikke makt nok og er ikke i en posisjon til å kunne påvirke hvordan dyr slaktes i Kina. Landet er faktisk verdens største i befolkning, så tviler på at de har kontroll selv…

 8. Endelig noen som bruker ordet Tortur, og ikke mishandling.. Alt for mange sier dyr blir mishandlet, noe som er en ekstremt underdrivelse.. Bra du skriver dette på bloggen, for folk til å se hvordan verden har blitt!

 9. Helt forferdelig! Helt enig med deg, dyr har minst like masse følelser som oss mennesker, og de er minst like mye verdt! Folk som driver på med dette burde blitt slaktet levende, så hadde de fått smakt sin egen medisin!

 10. At mennesker lar dette skje… for min del skulle alle menneskene vært vegetarianere, men vi trenger jo kjøtt for å overleve…. bare ikke på denne måten…. det skulle ha vært mye mer humant, og menneskelig…. mennesker som gjør dette og får LOV til det, burde bli torturert selv, og ha det like vondt som dyrene…. Jeg trodde at vi mennesker begynte å bli bedre…. tok KRAFTIG feil der…

 11. Folk som gjør sånn er helt syke i hodet , kan ikke skjønne at noen klarer å gjøre noe sånt .
  Er jævelig glad jeg ikke har hvert der når noe sånt skjer . Da hadde jeg nok sittet inne nå :/

 12. Slenger meg på kommentaren til Roger her! Er helt ufattelig att noen klarer å skade ett levende vesen som har livets rett!!! 🙁 Som aldri har gjort noe eller noen vondt! Hjerte mitt blør

 13. Jeg blir kvalm. Det er jo bare så utrolig sadistisk å ikke drepe dem først hvis de absolutt må spise et slikt dyr. Jeg tror ikke de som virkelig trenger mat gjør det på denne måten. Disse menneskene må jo være syke på sinnet!

 14. Dessverre er dette gammelt nytt og har sett det før. Ta dem som driver med det. Og flå gjerne drittsekkene levende.

 15. Vad i helvete e detta ? Hur kan man ens komma på tanken? era vidriga människor, jag hoppas ni alla hamnar i helvetet och blir kokta sakta men säkert och flådda innan .
  KINA …. VARFÖR SPONSRAR MAN ENS KINA ? jag hoppas hela kina går under.
  felknullade hela högen.

 16. Korleis kan folk gjøre sånt mot dyr eg har 4 hunder kunne ikke skjedde veit ka ville gjort det skjedd her i Norge tipper eg har klikka helt for meg kina skulle skamme seg velding mye tenker ikke folk som har dyr tenker kan ikke verre sånt dyr eg folk venner den som passer på deg den som er der med deg når hard tider kommer

 17. Fyyyy faaaan det der er mishandling av dyr omg, de i Kina hadde sikkert ikke likt hvis hundene i Kina hadde spist dem. Hva tror dere andre?

 18. Har lite å si her. Vet det skjer, men velger å ikke utsette meg for å se det, så får vi bare forsøke å oppnå mes mulig her. Ondskap mot dyrene…. jævler…..

 19. Dette er ren ondskap . hvordan kan dette være lov. det sier litt om landet der.
  kommer ikke til ¨spise på resturangene her i norge der kinesere driver heller.
  De kan ikke ha følelser de som driver med dette..

 20. Denne galskapen må stoppes.Det er uutholdelig å tenke på at slikt foregår.Hjertet mitt blør.

 21. Denne galskapen må stoppes.Det er uutholdelig å tenke på at slikt foregår.Hjertet mitt blør.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.