NÅ KAN DU GÅ TOPPLØS I ALLE SVØMMEHALLER I NORGE

1 min


Gledelig nyhet alle sammen.

Det har lenge vært slik at svømmehallene her til lands ikke tjener like mye de hadde håpet på. De fleste hallene går med underskudd og det har vært flere møter for hvordan dette kan rettes opp igjen.

Mange kvinner ønsker at de kan gå uten bikini eller en badedrakt. Vi kan ikke tillate at kvinner går helt naken, men vi kan og vil tillate at kvinner går toppløse. At bryster skal stues vekk er ikke riktig.

Når menn kan gå i speedo og i bar overkropp, kan også kvinner gjøre det samme. Det er mange menn som har større pupper enn kvinner, selvom det ikke har noe med saken å gjøre, så fikk vi ihvertfall frem poenget og at forslaget gikk i boks.

Når menn kan bade toppløs, hvorfor ikke kvinner? om de ønsker det selv?. Jeg tror ikke dette vil bli et problem for oss, når man kommer til en svømmehall så kommer man her for å svømme, puppene vil man ikke se så mye ettersom kvinner svømmer i vannet.

Om det blir slik at menn ikke kan oppføre seg vil vi kaste de ut på sekundet. Handlingen er inspirert av svenske feminister, som lenge har kjempet for nakne bryster i offentlige svømmebassenger.

Kvinner skal kunne føle seg som ekte kvinner, og ekte kvinner vil vise frem sine pupper, enten de er små eller stor.


Like it? Share with your friends!

10 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Hei hvorfor kan ikke vi menn droppe badebuksen i Svømme Haller.
    Det Brude bli valg fritt om mann skal ha på seg bikini for jentene og bade bukse for oss menn.
    Jeg vil helst være naken uansett i bassenger

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.