IKKE KALL MEG JUSTIN BIEBER!!!!

1 min


Heisann alle snuppiser og god kveld. Jeg bare føler jeg må ta opp en ting, for det irriterer meg litt. Jeg leser på diverse nettsider og forumer at jeg ligner og oppfører meg som Justin Bieber, og det vil jeg ikke at dere skal tro.

Justin er Justin, Rene er Rene. Det er ikke gøyt for meg at dere skriver slike ting på nettet, forstå meg rett, jeg har ingenting imot Justin, han er en kjekk gutt og lager god musikk, men jeg vil bli sett på som Rene Kleveland, bloggeren, ikke Justin Bieber.

Jeg kan ikke stoppe dere, dere gjør som dere vil, men det irriterer meg og det er ikke kjekt for meg. Håper dere kan respektere dette.

Jeg har lagt ved noen bilder som folk poster på nettsider, der de skriver at jeg gjør samme som Justin med øynene osv, når han tar bilder.

Dette er ikke litt derfor, jeg gjør det fordi då blir bildene litt mer seksuelle, har ingenting med Justin å gjøre. Håper dette var greit forklart, og at dere kan respektere dette innlegget. Dere må ha en flott fredags kveld, nå nærmer det seg Jule måneden, det blir koselig.

Jeg har en del konkurranser til dere også. Akkurat nå har jeg en konkurranse ute til dere, i samarbeid med todiefor.se (To Die For) som selger de fineste bikiniene og badetøyet du kan tenke deg. Du kan velge deg akkurat den bikinien du vil ha, gå (HER) for å melde deg på.!


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.