OMG, HAR DU LEST AVISEN? JEG BLAR IGJENNOM OG DER VAR JEG

1 min


God ettermiddag alle sammen. Hvordan har dere det snuppiser? jeg har det bare bra! Jeg gikk på butikken å kjøpte avisen, jeg tenkte kanskje jeg ville være i midtsiden av BT, å herregud hadde jeg ikke rett?.

Jeg åpner avisen og blar gjennom, og der står det en fyr å peker på meg. Så ta deg en tur på butikken og kjøp BT, du kan også lese alt sammen på nettet, gå til bt.no.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.