Brenner et skjerf til 1.299 kr (video) ingen trenger dyre klær

2 min


Siden det er snakk om dette for tiden, så kan jeg like godt ta det opp jeg også. Hvorfor er dyre merkeklær det beste for barnet? tror du virkelig barnet ditt skjønner så mye om hva det klesplagget koster? svaret er nei. La meg gi deg et eksempel, om du har en sjokolade til 20 kr i den ene hånden og en burberry lue til 1340 kr i den andre, hva tror du ungen din velger? sjokoladen så klart, din idiot.

Greit nok, har du nok penger så skal du få bruke de på akkurat det du vil, ingen som skal styre økonomien din. Men akkurat der bør man tenke litt lengre, populæritet skal ikke behøves å kjøpes av foreldre.

Det handler ikke hvordan du kler deg, dyre klær og sko, vesker og jakker, det er hvordan du oppfører deg som person som betyr noe. Om du er den kule, godhjertede personen alle kjenner til, hvorfor skal du då gjøre som alle andre gjør? ha det dyreste på markedet?!.

Du blir ikke forandret selvom du kjøper deg en mulberry eller canada goose jakke, du er fremdeles den du er, klær og sko forandrer ikke deg som person, det er noe du tror. Husk at dersom du skal være så idiot at du kun føler barnet ditt må ha merkeklær så er du med på at det forekommer mobbing på skolen.

Det er ikke alle foreldre som har råd til merkeklær til flere tusen kroner. Selvom du kanskje har mer penger enn andre betyr det ikke at du er en bedre mor eller far, kjærlighet kan ikke kjøpes, det må oppstå.

26 August i år kjøpte jeg et skjerf til 1.299 kr, fordi det skulle brukes nå i vinter, men etter alt dette som skjer i media om at barna skal ha dyre klær? nei, fy faen altså!…..


Et skjerf til 1.299 kr er IKKE noe du ha, for å bevise dette, så brenner vi det. Ja, jeg brukte penger og kjøpte et dyrt skjerf. Men når personer der ute i verden bruker så mye penger på noe så ekkelt og stygt, vel da fortjener alt du kjøper og gå opp i røyk.


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Hahahaha det der var rått kult 🙂 Men antar at disse rosabloggerne, som promoterer så jævlig mange dyre merker, får det meste sponsa… Og de unge trur at da mååå de og ha sånt, og går faen gjennom ild for å få tak i ting, som bloggerne ikke har betalt en dritt for… SINNSYKT hele greia…
    Er nok enkelte «rosa» som har tjent ekstra kroner under denne «kampanjen» som har gått ei stund nå, om skjerf og ull til unger hehe…

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.