39 TING DU BØR TENKE PÅ I LIVET

3 min


1. Om morgenen trenger du minst 1 time på å ordne deg før du stikker på jobb eller skole, bruker du mindre tid? da fortjener du ikke oppmerksomhet fra andre.

2. Barbering bør ikke bare være et forslag, det har med hygiene å gjøre, shave deg når du ser tiden er inne. Dette gjelder menn og kvinner!.

3. Løping, det er ikke bare dyr som burde gjøre det, prøv det du også..

4. Hasj er for tapere som som har tapt i livet.

5. Ubeskyttet sex er bare noe du kommer til å angre på, ikke der og då, men etterhvert.

6. Dating er overvudert, bortkastet med tid.

7. Ikke date noen med mindre du føler du kommer til å forelske deg.

8. Facebook er egentlig jævlig kjedelig, tenk deg hvor mye tid du tilbringer der? sitter du på Facebook 20 minutter hver dag i et år er det 20 minutter x 7 dager = 140 minutter pr uke (2 timer og 20 min) x 52 uker = 121 timer i året. Sitter du 1 time hver dag på Facebook tilsvarer dette 365 timer pr år, 2 timer hver dag? 730 timer i året. Tid du aldri får tilbake.

9. Når du skriver under profilbildet ditt på sosiale medier at du ikke er perfekt så er ikke det nødvendig, alle andre kan se det.

10. Sex er mye bedre om du er tiltrukket av personen.

11. Bøker gjør deg dummere, Tv gjør deg smartere.

12. Reality serier som Paradise Hotel gjør deg dummere som person.

13. Måten folk ser på deg er like viktig som måten du ser på deg selv.

14. Venner er ikke noe som kommer og går, ta vare på de du har.

15. De fleste mennesker vil alltid ha noe fra deg, selvom du ikke alltid kan se det.

16. Ingenting i verden er gratis, uansett hvordan du vrir og vender på det.

17. Om du bruker mer penger på deler til bilen din enn det selve bilen din kostet er du bare latterlig, folk ler av deg..

18. Sex på fylla er bare gøyt et par ganger, etterhvert skjønner du hvor taper du er..

19. Ikke bruk penger på ting du IKKE trenger, det kommer en dag du skulle ønske du hadde de.

20. I et sunt forhold burde han elske deg MER, uten sminke, skjønnhet kommer innenfra.

21. Mer tunge er ikke alltid løsningen.

22. Aldri vær fornøyd med det sexlivet du har nå, du kan alltid utføre nye ting, du kan alltid bli bedre.

23. Ikke bruk # (hashtags) det er noe av det dummeste som er oppfunnet.

24. Om du ikke får hun til sengs etter 2 dater, passer dere ikke som kjærester, gå videre.

25. Kjærlighet koster deg ikke bare penger. Etter at forholdet tar slutt kommer det alltid en evig lang krig, noen ganger trenger du advokater.

26. Å vente med sex til dere har giftet dere er latterlig, med mindre du er en prest.

27. Dårlig sex = dårlig forhold.

28. Om du føler deg nedfor og feit er trening eneste løsning.

29. Alle vil ha det vi ikke kan få.

30. Du kan ikke kjøpe tid. Om du sier du trenger mer tid til noen er det egentlig bare deg selv du lurer.

31. Størrelse teller, tolk det som du vil.

32. Aldri si du elsker noen om du ikke mener det.

33. Vold er aldri løsningen, bruk heller kjeften din (ordene dine).

34. Sjekk helsen din regelmessig, det kan faktisk redde livet ditt.

35. Om du røyker sigaretter bør du ikke være forbanna når du får kreft.

36. Familie er det viktigste du har her i livet, etter det kommer venner.

37. Om du hater det livet du lever er det kun du selv som kan forandre det.

38. Har du lidenskap for noe er livet mer verdt å leve.

39. Uansett hva som skjer i livet, aldri gi opp..


Like it? Share with your friends!

20 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Som om jeg skulle skrevet det selv ^^ men jeg bruker ikke en time på meg selv om morgenen, det rekker jeg ikke, tar en dusj, shaver alt, sminker meg og kler på meg, og done. Tar meg maks 15 min… lærer å være kjapp når man har det travelt

 2. Lo godt av «Når du skriver under profilbildet ditt på sosiale medier at du ikke er perfekt så er ikke det nødvendig, alle andre kan se det.»

 3. 1, 4, 6, 11, 23 & 24 må være noe av det dummeste jeg har hørt… Og det at jeg peker ut de som idiotiske tanker betyr ikke at jeg synes resten av lista er noe i nærheten av reflektert. Tenkte at en som deler meningene sine på nett trenger litt tilbakemelding. Jeg har ikke tid til å gi deg konstruktiv tilbakemelding og det beklager jeg, men det jeg faktisk har funnet ut etter å ha lest dine «39 ting å tenke på» er at det å lese din blogg gjør en person dummere

 4. Oh god, så mye bullshit xD
  For eksempel, vet du hvor mye hasj (om du fjerner THC) har å si i medisinsk sammenheng? Nei, fordi du er en typisk ignorant.
  Og det med barbering av sjegg? Alle som ikke klarer å gro et sjegg sier det.
  Bøker gjør deg dummere? TV gjør deg smartere? Oh herrgud, jeg må si at du kan virkelig få meg til å le.
  Alt i alt så må jeg bare si at jeg tror dette er skrevet som en spøk, jeg kan ikke skjønne noe annet.
  Du har for det meste INGEN fakta på bordet og slenger bare ut egne meninger om ting du har ingen forståelse for. Så klart, du ser ut som en festlig fyr, har sikkert vært på fylla flere ganger enn du har råd til og har sikkert mye innsikt når det kommer til sosiale relasjoner, men når du begynner å skrive om sigaretter, hasj, bøker gjør deg dummere, og at sjegg gir deg dårligere hygiene? Nei, den må du lengre ut på landet med.

 5. Jeg har lest noen av innleggene tidligere som faktisk var bra, men det her er bare full av BULLSHIT!
  Barbering skal være bra for hygienen? Ehm.. Håra er der for en grunn. Og det skal være opp til hver enkelt om de vil barbere seg!
  Hasj er for tapere? Seriously? Hasj/cannabis/marihuana er det eneste narkotikaet du ikke kan overdose på. Og den hjelper mange med forskjellige smerter og sykdommer. Ja, noen kan bli «high» men de fleste kan fungere helt normalt og faktisk ikke bli avhengige av det.
  Bøker gjør deg dummere og tv gjør deg smartere? Og i tillegg legger du punktet med Paradise Hotell rett under? På tide å lese noen bøker kanskje?
  Måten andre ser på deg er like viktig som hvordan du ser på deg selv? Really? Det viktigste er måten du ser på deg selv!
  Ikke alle mennesker er ute etter å få noe ifra deg.
  Om du ikke får henne til sengs etter 2. date. Hah! Okey.. Gjett hvem som sliter med å finne seg ei trofast dame. Alle kvinner bør føle seg fornermet av det punktet!
  Jeg skjønner du selv mener du har en stor en. Så her er en vekker: Størrelse teller ikke, men jeg skjønner jo at alle gutta tror det. Men så lenge du oppfører seg som en drittsekk, er det ingen som vil ha deg.
  Og tusen takk for punkt 33. Jeg fikk god bruk for den nå 🙂

 6. hasj er dumt, det er eg enig med. Folk som røyker hasj har ødelagt sitt liv, narkotika også ekstremt farlig. hashtags er latterlig, der er eg fullstendig enig. Om du ikke får en jente i seng etter 2 dater passer dere ikke sammen er helt feil, one or two night stand syns eg er jævlig teit, fordi det kan eg svare på, det kan eg bevise er en gal måte og få seg damer på. En date går fint, men da må dere bli sammen etter daten viss ikke er hele opplegget misslykket, for date gjør man jo for å finne kjærligheten, man må videre viss daten ikke funger, og ikke prøve om igjen på samme daten, for da blir jo ikke oppskriften riktig, det er jo nesten logisk rene.
  Enig med aldri si du elsker noen når du ikke mener det, for korfor si at du elsker noen viss du ikke mener det, for da blir det = løgn, og løgner er bare til nødvendighet, altså du sier ikke noe videre viss folk sier du skal holde kjeft om noe, da må du lyge, men i de fleste tilfeller, tilfeller der det handler om å elske eller ikke, der må man ta det på alvor, der må man si sannheten, for viss ikke blir det bare sårende når hun ikke mente det og gutten får vondt i hjerte fordi at det ikke var sant og det hun sa var bullshit, der har Rene faktisk rett om dere tror det eller ikke, for det kan eg bevise er sant, og det er ingen som kan si at ett bevis er ikke sant, for da er dere faenmeg hjerneskada viss dere sier Rene tar feil der.
  Vold er aldri løsningen, bruk heller kjeften din (ordene dine) hahaha Rene, genialt, er det eg alltid har sakt til mine foreldre og til skolesamfunnet, Vold løser ingenting, det kan eg også bevise, for viss noen slår meg reiser eg meg opp igjen, om noen prøver og fucke med meg så vet eg ka eg skal si, om noen prøver og mobbe meg, er det ingen som kan ta meg, fordi at eg kan svare på alle spørsmålene en mobber enn skulle komme med. Rene har riktig der. Har sakt dette til mine foreldre før, har sakt vold løser ingenting. Bruk ordene dine er riktig, vold er ikke svaret på en forpult dritt. 😀

 7. Nummer 1 sier at man skal bruke 1 time om dagen på utseende.. Det blir 15døgn i løpet av 1år, 150døgn iløpet av 10år, og omtrent 2år iløpet av 50år… 2 av 50 betyr 1% av livet ditt på hvordan du ser ut…
  Også sier forfatteren på nummer 8 at facebook er sløsing med tid :p Jeg er jo helt enig i det, men facebook er iallefall designet for å løse ut belønnelsesstoffer fra hjernen, det er bedre en å få seg selv til å føle seg bedre på andres bekostning
  (Med andres bekostning mener jeg samfunnet og menneskerasen, ikke nødvendigvis de menneskene som må se deg, om du bruker 1time på hvordan du ser ut hver dag er du sikkert utrolig behaglig å se på :p)

 8. Du har helt rett Rene!! Hasj og alt det drite er for tilbakestående tapere, alt du har skrevet er nydelig bra skrevet! disse taperene som kommenterer drit om publiseringen din er jo de taperene som du snakker om i teksten, so ikke høyr på de! Bare fortsett sånn!

 9. 11. Bøker gjør deg dummere, Tv gjør deg smartere.
  HAHAHAHAHA…. Stakkars de som tar imot livsråd fra Rene Kleveland, da vet du at du er på kjøret.

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.