VINNEREN AV SOLKORT + SOLKREM

1 min


Det kom inn en god del kommentarer på brun og blid konkurransen hvor du kunne vinne et solkort på 1000 kr og Playboy solkrem. Det blir vanskelig for meg og velge en vinner, jeg vil jo gi et solkort til alle sammen, egentlig.

Men når det er så mange som melder seg på bruker jeg bare random.org og lar nettsiden velge for meg. Jeg skrev inn 144 navn for hånd, vinneren skulle bli trekt for et par dager siden men har hatt en del å gjøre, beklager dette. Men denne ukes vinner ser du på bildet over (1plass).

Send meg adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com så sendes det ut solkort til deg i morgen tidlig.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.