RANNVEIG HEITMANN, HVORFOR LYGER DU? DETTE ER KLEINT

2 min


Haha, jeg leste et innlegg i dag på side2.no om at bloggeren Rannveig Heitmann bruker flere tusen kroner på klær til ungen sin, og at andre er missunelig på at hun kan bruke så mye penger. Hun skriver også at hun aldri kjøper klær på Hennes og Mauritz eller andre «billigkjeder». Jeg skal nå bevise det motsatte… Under er mer fra side2.no  innlegget..

«I det siste har det vært mye snakk om merkeklær til barn, og hvorvidt det er greit eller ikke. Det er nok mye meninger rundt dette, men selv er jeg ekstremt merkebevisst når det gjelder barna. Jeg kjøper kun de beste klærne til de, uansett hvordan prislappen ser ut!» 

«Jeg kjøper for eksempel aldri ulltøy på Hennes og Mauritz eller andre billigkjeder, for å si det sånn! Og det er rett og slett fordi jeg vil mine barn det beste, og at jeg har mulighet til å kjøpe de dyre klær», fortsetter hun.

Hvorfor gidder du å lyge? jeg har lest bloggen til Rannveig et par ganger og jeg husker hun alltid lå ut klær fra Hennes og Mauritz og Cubus. Men i innlegget til side2 sier hun at hun aldri kjøper klær der fra? bitch please…

Hvorfor gidder du? under er printscreen fra et av dine mange innlegg hvor du stolt viser frem klær fra disse kjedene…


H&M H&M H&M H&M.. <3 <3 <3

Trykk på linken for å se selv  http://rannveigheitmann.blogg.no/1332280215_nathaniel_outfits_180.html

Og ja, hun skriver også at hun bare eeeeelsker Cubus…

Under ser du mer fra innlegget fra side2.no…


 Link til printscreen http://rannveigheitmann.blogg.no/1348782951_bittelitt_innkjp__anb.html

Det jeg ville frem til med dette innlegget er at Rannveig ikke er så perfekt som hun prøver å fremstå som. Ikke si andre er missunelig på deg og at du aldri kjøper klær fra «billigkjeder» som Hennez Og Mauritz og Cubus, for en dag kommer sannheten frem, og det var i kveld.

Nå kan jeg egentlig spørre deg hvem som er kleinest av oss to? deg eller meg? 🙂


Like it? Share with your friends!

42 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Hun kjøper aldri ULLTØY på H&M og andre billigkjeder, og det gjør ikke jeg heller forsåvidt. Det er ganske dårlig ullstoff, og blir fort ødelagt. Skikkelig ull for skikkelig pris holder lengst på varmen, og stikker ikke så mye mot barnekroppene 🙂 Men kjøper alt annet av klær så billig jeg finner det!

 2. Hvis du leser det hun skreiv så skreiv henne.( jeg kjøper aldri ulltøy) på H&M.. og kanskje hu kjøper klær på H&M. Men hun skreiv faktisk at hun ikke kjøper ulltøy til barna der!!. Og det og lage et klage innlegg om Rannveig og hennes blogg hvorfor gidde? Skulle tro dette inlegget ble laget for og få oppmerksomhet,vel har jeg rett ?. Jeg kunne ikke gitt mer faen i hvor henne kjøper klær til barna sine ! Og jeg er ganske sikker på at det er fler som gir faen i det!! Ingen blir perfekte!! Alle har sine feil men om Rannveig vil se på seg selv som perfekt la hun gjøre det. Eller skal du bruke resten av livet på og bry deg om dette!! Så utrolig teit!! Jeg blir nesten litt lei meg av all den dritten vi menesker kan skrive om hverandre og klager på! Uff så teit.

 3. du er patetisk, lol.. endrer teksten som står osv. er ingen fan av henne selv, stiller meg nøytral til henne og har lest bloggen hennes LENGE, og det har aldri stått der. det er du som lyger;)

 4. Etter mange tester av Parktante dresser, så viser det seg jo at de dyreste merke dressene faller helt igjennom..Det var faktisk den til 399,- som gikk av med seieren, holder barna tørr og tåler suverent mest..Så har jeg da faktisk solgt svin dyre merke bukser for noen år siden, de var fulle av feil og mangler..Mens de gamle traverne til 199,-og 299,- hva best på alt..Så ikke kom med at kjente merker har bedre kvalitet, de er rett og slett bare svin dyre og tåler ikke noe særlig..Mye bedre å lære barna hvordan de skal takle press ifra andre, slik kan de få dobbelt så mye av det som andre betaler noe helt sprøtt mye for..Håper foreldre holder seg til den fornuftige veien.

 5. emilie: Hele innlegget på side2 handler om at hun kjøper dyre klær, og at alle andre er missunelig på hun pga hun kjøper dyre klær. Hun hater på billigkjeder som H&M og Cubus, men kjøper ting der selv. Slutt og spør om dette, alle andre skjønnet det! Hun tenkte bare ikke over at jeg ville finne ut av det.

 6. det står «jeg kjøper for eksempel aldri ulltøy på Hennes og Mauritz eller andre billigkjeder» altså ULLTØY og om du ser på bildet av ungen har den på seg ullsokker fra barebarn. Sier ikke at det er tåpelig å si noe slikt, for det er det. Noen mennesker har andre verdier enn hun, men det skjønner ikke henne. Og det er mulig å ha varme klær med god kvalitet uten at de koster mye penger.

 7. Det jeg reagerer på er at hun sleiver at vi som ikke kjøper ulltøy fra Burberry er misunnelige :p jeg kjøpet ikke ulltøy fra hm jeg heller, tror helhet ikke det et så mange som Gjør det:)

 8. skjønne ikke koffer du gidd å hæng dæ så mye oppi det.. ja kanskje ho har doma sæ litt ut med å si at ho ikke bruke H&M, selvom ho gjør det .. men det e nu opp til ho, ho e gammel nåk til å forstå det sjøl ho treng ikke at du og andre skriv drit om ho.. unødvendig sir æ bare 🙂

 9. Hun skriver faktisk nå at «jeg har ikke problemer med at folk kjøper klær på billigkjeder, jeg bare gjør det ikke selv». Så, Eh, jo hun lyver. Sjekk arkivet for mars, juni, juli, august, ALLE klærne hun har kjøpt til jenta er fra Hm, Cubus og ellos. Jeg vil bare egentlig le, men hun er så fjern fra virkeligheten at det faktisk er irriterende. Litt artig at hun skriver om deg «Du trenger ikke drite deg ut for å nå til topps», med «lillevenn» hersketeknikker, når det er akkurat det hun gjør nå! Åååh

 10. åh guuud, hun sier ikke kun ulltøy, da har dere lest for lite av saken, ok?
  hun sier kanskje ulltøy men hun sier generelt også. og ja, ironien i dette her er bare morsomt! HAH, la barna lære litt, tenk på når de skal begynne å kjøpe sine egne klær, de har vel kanskje ikke tusenlapper i lomma resten av livet 😉 JEG har iallefall overlevd uten særlig med merkeklær, og jeg merker på ingen måte at jeg hadde hatt et behov for det..

 11. «Oi, HERREGUD LXM hun skrev ULLTØY fra hm, ikke vanlig klær!!»
  Ja, vi skjønner det, men hun sa også at hun ville barna det beste, og kjøpe dyre føkkings klær siden hun tydeligvis er rik.

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.