INTERVJUER & NYTT NUMMER!

1 min


God dagen snuppiser. På tide med en liten update. På fredag har jeg vært på et intervju, så i uken som kommer får du se hva det var. Et hint (du finner meg i butikken). Jeg prøver og holde en lav profil til tider, men det er nesten umulig. Jeg tror det gikk fint, ikke noe stress ihvertfall. De tok også noen bilder, ikke det som du ser over her (tatt av en kamerat).
Etter intervjuet var det rett på peppes pizza, jævlig sulten. Etter det var det å kjøpe ny mobil. Det har seg nemlig sånn at jeg måtte være uten mobil i en stund pga jeg fikk 10.000 anrop / meldinger osv, hver eneste dag, det var rett og slett et helvette. Så nå har jeg ikke lengre det gamle mobil nummeret. Mitt nye nummer er 974 94 565, save it!.
Jeg har en god del ting på gang, på fredag har jeg endå en stor ting jeg skal. Og nå i desember er det Norske talenter (live), så det er en del på samme tid. Men får ta en dag av gangen..
Dette var bare en liten oppdatering. Siden jeg har nytt nummer skal jeg bli aktiv på Instagram og Snapchat, add meg. Instagram: renekleveland Snapchat: renekleveland

Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.