BØR DU DATE TYKKE ELLER TYNNE MENNESKER? HER ER SVARET

3 min


Jeg lå i sengen min og så en film i går kveld, så kom jeg på dette innlegget. Hva er egentlig forskjellen og ikke minst fordelene med å date en tykk eller tynn person? jeg har svarene dere trenger og du kan spare flere tusenlapper i måneden på dette. For det første er jo det ikke opp til deg hvem du kan date, med mindre du ser veldig bra ut.

Er du sånn halvt idiot og driter i hvordan du kler deg osv, vel, da er det game over med mindre du vil henge med en gold-digger. Men over til saken, her er innlegget dere trykket dere inn for å lese. Og nei, har ingenting imot tykke personer, har mange venner som er tykk og de bare ler.

Ut for å spise

Tynn person: Om du er på dateren med en tynn person er du egentlig veldig heldig, disse spiser like mye som et hamster, nesten ingenting. De er opptatt av å holde kroppen sin i form, dette er veldig viktig for de.

Du ender sikkert opp med at de vil bestille seg en salat, og siden det er du som mest sannsynlig skal betale for dette, har du vært heldig ( om du bryr deg om penger ). Tynne personer pleier også å drikke vann til maten, dette elsker de.

Tykk person: Her har du allerede gått på en smell. Men som sagt, skal du ut på resturant med en tykk person bør du ta hun eller han ut den dagen du nettopp har fått lønning på konto, det går nettopp ganske mye penger vekk fra lommeboken din denne dagen.

Om du tror de kun skal ha seg en salat kan du trekke vekk smilet ditt ganske så raskt. Her går det ned 4-5 forretter før de skal ha seg den dyreste hovedretten, glem ikke desserten. Etter dere har spist skal du helt sikkert følge vedkommende hjem, hold dere langt vekke fra matbutikker på veien hjem, hvert butikkvindu er en fristelse, det spiller ingen rolle om det er baker brun, de elsker alt.

Ut på byen

Tynn person: Om du skal ut på byen med en tynn person på byen, er det ikke så mye du trenger å passe på. Det pleier å være trangt på dansegulvet, men her slår du igjen til med en jackpot.

Ettersom personen er tynn kan dere blende dere inn, uansett hvor trangt det måtte være. Alkohol drikker de ikke så mye, så du tjener og sparer en del kroner på å gå ut med en tynn person.

Tykk person: Hvor skal jeg begynne? det første som skjer når du kommer inn på utestedet er at hun mest sannsynlig går bort til baren, og tykke personer drikker mye, det sier seg selv. Vær beredt at du må punge ut en del tusen kroner på bare alkohol iløpet av kvelden.

Om du har lyst å danse er jo dette positivt, jeg har selv sett med egne øyne at når en tykk person stikker bort til dansegulvet stikker alle andre vekk. Dette er en fin ting, dere får ihvertfall danset i fred. Etter byn stenger kan du enten løpe vekk eller bli værende, blir du værende må du passe på at du må punge ut for maxitaxi og nattmat, kebab eller hamburger slår aldri feil.

Sex

Tynn person: Har du sex med en tynn person må du være forsiktig. Tynne personer kan knekke bak i ryggraden, dette har skjedd flere ganger ifølge studier. Hvor har du tenkt å feste hendene dine på en tynn person når dere har sex? vær forsiktig.

Tykk person: Her er det fort gjort å gå seg vill, tolk det som du vil. Jeg regner med dette blir like kjedelig som at jeg i det hele tatt gidder og skrive denne linjen, jeg regner ikke med tykke folk har sex? klarer ikke se det for meg. Pass på at du ligger øverst, uansett om du er mann. Se for deg overskriften i avisene om du ligger underst, mann døde av kveling under sex med en fyldig kvinne (ja, det har skjedd før).


Like it? Share with your friends!

17 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. dette er det dummeste jeg har lest,men er ikke så rart da når man ser hvem som har skrevet det!
  for din informasjon så bestiller ikke kraftige damer/menn flerne middager/forreter!!
  jeg er kraftig og jeg klare så vidt 1 porsjon med kinamat feks! Det meste jeg har brukt på kina mat er 300.Det er for middagen min og 1 glass cola,middag til sønnen min og drikke + dessert til han!
  Når det gjelder sex så kan faktisk kraftige folk LETT brekke elle knekke ryggen! de har mer problem med ryggen faktisk for de har mer å bære!
  Tar du en tynn person blir hun fortere full på byn enn kraftige å ikke minst så kan du lett miste henne til andre menn for mange menn synes det er finere med tynne damer.+ de kler seg mer utfordrene enn oss kraftige! såe…
  Skjerpings RENE! finn på noe annet å gjøre

 2. Hahahaha absolutt noe i det du skriver her ja… Men det er menn som foretrekker «litt lubne» damer, for å være sikker på å få ha henne for seg sjøl hehe…DET er ego det :))))))

 3. Virkelig det dummeste eg har lest! xD
  Eg er tynn 😛
  1) eg spiser som en hest
  2) Eg drikker en goood del alkohol når eg først drikker
  3) Eg har aldri knekt ryggraden under sex xD

 4. Haha, tror ikke du vet hva du snakker om 😛 jeg er selv overvektig, men jeg spiser faktisk ganske lite. Blir stappmett av et par brødskiver, spiser aldri kaker eller godteri fordi jeg ikke liker det, og når jeg drikker, drikker jeg kanskje en seks-pakning med cider. Når jeg og kjæresten min er ute for å spise, spiser jeg som regel en vanlig porsjon med mat og klarer meg fint med det. Har heller aldri hatt problemer med sex, selv om jeg er noen kilo for mye 🙂 Har derimot ei syltynn venninne som spiser som en hest, hun spiser mer enn fem måltider om dagen og drikker seg som regel dritings hver gang vi drikker. Så du tror du er litt på bærtur 😛

 5. Jeg liker tjukke damer . er 29. Flaks for meg at de fleste liker slike hollywood fruer. datet en dame på minst 160 kg på dirty-affairs.net eller tinder husker ikke helt, har datet litt for mangen. hun spiste svært lite de 3 helgene vi var sammen. å hun fikk vond i ryggen bare av å gå, hun tok smerte stillende når vi hadde sex paga ryggen. Så er ikke helt enig at de er så robuste. Men at de spiser mye er induviduelt tror jeg . men om man syntest de er fin er en smaks sak man ikke bør være fløu over.

 6. Jeg har en venninne som er syltynn, hun spiser kjempeusunt og drikker noe sinnsykt. Har sånn 3-4 kjærester i uka før hun slår opp og får seg enda en, samtidig som hun ligger med eksen. Har tatt silikon flere ganger og aldri fornøyd med seg selv eller guttene sine. Den største bitchete jåla jeg vet om, så å skrive «venninne» er kanskje ikke helt riktig..
  Så har jeg en litt større vennine da. Hun spiser passe så mye som trengs, spiser sunt, og har aldri drukket alkohol før. Hun er kjempehyggelig, swag humor, min BBF. Hun har også en kjæreste, de har aldri slått opp eller vært utro mot hverandre før, og de er utrolig lykkelige sammen. Dessuten er hun dritsøt, glad, kul og fornøyd med kroppen seg selv og livet sitt.
  Det jeg prøver å si er at du ikke må undervurdere overvektige jenter/ overvurdere tynne barbier på date! Egentlig synes jeg dette innlegget bare var morsomt..
  Have a good day 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.