VINNEREN AV SOLKORT PÅ 1000KR

1 min


Det kom inn over 200 kommentarer på brun og blid konkurransen hvor du kunne vinne et solkort på 1000 kr. Det blir vanskelig for meg og velge en vinner, jeg vil jo gi et solkort til alle sammen, egentlig.

Men når det er så mange som melder seg på bruker jeg bare random.org og lar nettsiden velge for meg. Jeg skrev inn 206 navn for hånd, derfor kommer dette innlegget en liten time for sent. Men denne ukes vinner ser du på bildet over (1plass). Send meg adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com så sendes det ut solkort til deg i morgen tidlig.

Husk jeg kjører igang en ny brun og blid konkurranse etter dette innlegget er postet. Du kan vinne solkort helt frem til jul, inkludert solkremmer, get tanned.

Her er den nye brun og blid konkurransen hvor du igjen kan vinne et solkort på 1000 kr + VIP playboy solkrem (Trykk Her)


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.