TILBAKESTÅENDE HUND GIS BORT, HVEM VIL HA LAFFY?

1 min


Dakar liten..Dette er en av 5 annonser som ligger ute på nettet, litt uvanlige annonser kan man si. Hvem vil vel ikke adoptere eller ta imot lille laffy?.

At noen kan kalle Laffy for tilbakestående syns jeg er slemt gjort, se så skjønn han er. I annonsen som er lagt ut skal de ha 100 kr, men hva er vel det for en sånn nydelig og oppegående hund..

Alt for selger på nettet er helt utrolig. 


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Jeg er uenig i analysen din. Jeg tror motemarkedet skaper et ideal som vi ønsker å oppnå selv, ved å framstille dette som «det eneste riktige». Tidligere var det ikke den tynne kvinnen som var det pene, og når den første tynne kvinnen(«twiggy» – oversatt til «kvist» på norsk) entret moteverdenen ble det stor ståhei. Hun var ikke god nok, hun var ikke formfull nok, hun var alt for tynn. Etterhvert så de andre moteselskapene at moteinteressen økte drastisk på bakgrunn av disse diskusjonene, og bestemte seg for å innføre flere tynne moteikoner. Dette ble til slutt normen. Tidligere var det kvinner med store hofter som var attraktivt. Dette er også det som skal være attraktivt for oss av biologiske årsaker, – nettopp fordi vi er ute etter kvinner som kan føde sunne barn.
    Forøvrig er det også verdt å sette spørsmålstegn ved flere ting ved skjønnhetsindustrien. Cellulitter var for eksempel overhodet ikke et problem før det ble oppfunnet en kur mot det på 70-tallet. Først da begynte folk å se på cellulitter som et faktisk problem (appelsinhud, for de som ikke skjønte det). Jeg tror man skal være forsiktig med å undervurdere markedets kraft til å påvirke oss. Vi vil alltid ha lyst til å se ut som de som er mest framtredende i media, fordi vi ønsker å være suksessfull. Tidligere var bleikhet og overvekt et tegn på suksess. Dermed ønsket folk å være bleik og overvektig. Så var det formfull – men fortsatt bleik. Nå er det tynn og solbrun som er et tegn på suksess og rikhet. Media bestemmer hvem vi ønsker å være, og vi følger etter som sauer.
    Hvis vi ønsker en mindre utseendefokusert modellbransje er jeg helt enig i at vi må slutte å fokusere så mye på utseende. Men kanskje vi heller bør snu fokuset til vårt eget, og la andre se ut akkurat som de vil? Jeg tror at med mindre fat- og skinnyshaming, og merket retusjert reklame sånn at folk vet hva som er og ikke er ekte, vil nok moteindustrien roe seg et par hakk. Men det er ikke oss som ser på det er synd på når det kommer til stykket. Det er de stakkars modellene som er villig til å sulte seg ihjel så vi får vårt behov mettet.

  2. fyfaen skaff deg en realitycheck, blir kvalm av deg! Tenk hvor sterk ho er som står frem i ei lettkledd reklame! ikke alle er anoreksia tynne, du kommer til å dø singel om du bare tenker på kropp å utseende! hilsen meg

  3. Skammelig!!!!!! Er ikke rart det er mye mobbing rundt om i verden, når en ser på hva du poster!!! Damer med former, er ikke stygt… Ikke er dem feite heller.. Hun på bilde nr 1 er ei frodig jente, hu er pokker IKKE feit! Skam deg!!!!

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.