GET TANNED, VINN VINN VINN!

1 min


Suuup peepz? eller snuppiser som jeg pleier og si, herregud asså!. Hvordan står det til med dere? her går det bare inn i helvette bra, livet går ihvertfall, jeg skriver jo?. Eg har en del ting på gang nå, og det blir spennende skal jeg si deg. Jeg må nok en tur til oslo om en liten stund, noe mer om den saken kan jeg desverre ikke si (har ikke lov, fuck).

Hadde jeg bare kunne skrevet ned alt jeg har på menyen til dere hadde dere sagt «fy faen Rene Kleveland er så jævla perfekt», men jeg kan desverre ikke si så mye, og tenker du jeg bare skriver det for å skrive det, så syns jeg det er litt synd. Dere får se, det er umulig og IKKE se meg når det skjer, du kan si jeg er 2 meter fra deg (oooh weee). 

Nei, i dag har jeg tatt solarium og svart på masse mail, det er alltid så kjekt. Så dette var vel egentlig bare en liten update, må jo vise dere hva jeg holder på med <3. Dere må ikke glemme at jeg deler ut solkort frem til jul, kall meg gjerne en julenisse, gavmild er jeg. Jeg har også en konkurranse hvor dere kan vinne for 1000 kr i klær fra Zoovillage.com, begge linkene finner dere under bildene. Ha en fin dag videre, snuppiser, one love.

Get tanned bitchez!


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Morsomt at du kritisere samfunnsproblemer når sånne som deg faktisk lage dei fleste av samfunnsproblema. Snakk om å lage fremmedhat og avstand mellom folkegrupper. Morsomste e vel det at du ikkje tørr å publisere min kommentar.

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.