DETTE BLIR NORGES NYE FLAGG

1 min


Før og etter bilder, C’en står for change, som er byttet ut med korset. De friske fargende rødt,hvitt og blått beholder vi.

Jon Eriksen samarbeider med det norske folk om å lage ny Grunnlov. Flagget er allerede snart klart, vi fant løsningen ganske så raskt! Allerede da vi kom fram til paragraf tre fant vi ut at forandringene i Grunnloven vil måtte føre til en del andre forandringer i samfunnet. Blant annet et nytt flagg.

Eriksen jobber for tiden med med siste del av skissen før flagget skal i produksjon. Dette skal gå raskt og fint, i 2016, 17 mai vil vi kunne se et flagg som passer Norge perfekt. Flagget har blitt til på en veldig demokratisk måte. Jeg spurte folk jeg møtte på gaten, på flyet og ba dem sende inn forslag per e-post.

Jeg tenker på alle sammen, og det de ville ha var altså et flagg som ligner litt på flagg fra midtøsten osv, med en stjerne ytters på flagget, med de gode gamle fargene rødt hvitt og blått.

C’en står for «Change», etter alt dette media oppstyret om at korset skulle fjernes fra det Norske flagget var dette det beste vi kunne finne på, var viktig i nasjonen Norge akkurat nå, sier Eriksen.

Dette flagget er bedre på flere måter. Det er ikke noe kors i flagget, så det er ingen som kan klage eller lage drama angående dette.

Med en «C» for «Change» blir det et mye bedre flagg, dessuten vil alle kunne huske denne dagen når det heises for første gang. Norge går inn i en ny og spennende fremtid, stjernen har vi valgt og sette inn av den enkle grunn fordi den var så fin.


Like it? Share with your friends!

286 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. etter å ha levd hele livet mitt med det gamle flagget så vil jeg ha det gamle flagget helt til jeg dør… er sikker på at mange kommer til å klage på dette flagget, at mange vil ha det gamle korset tilbake eller så ser jeg ikke noen grunn til å feire Norge sin dag lenger, bare på grunn av noen «ikke kristne folk» skal endre totalt på tradisjoner og diverse

 2. Norges befolkning vil nok ikke la dette passere. Det gamle står for våre retninger moral og etikk, gode gamle Norge..
  Dette er Norge for innvandrere, ikke at jeg er så imot det men, de retter seg etter reglene her å vår standard, noen er vokst opp med det flagget å kristen tro, så er det valgfritt om man holder seg til det eller er nyskjerrig, selv tror jeg ikke på noe, er åpen for mye men, er redd vi er blitt pushet til å endre oss, på feil grunnlag.

 3. Fy faen så jævla stykt det flagg forslaget var.. Vi skal faen ikke ha noe nytt flagg! Why change the perfect? Dette kommer aldri igjennom til alle nordmenn, så mange kommer til å ha det gamle flagget på 17. Mai uansett! Fordi det er hva vi ser som det norske symbolet ikke noe fuckings C* flagg… -.-

 4. I alle år har Norge hatt det gamle flagget
  Hva er vits med og bytte?.. Dette er jo
  bare helt latterlig måten Norge oppfører seg
  på nå er helt idiotisk de allefleste går nok
  For det gamle gode flagget vårt!..
  Jeg har vokst opp med det originale flagget
  Og det er det flagget som blir brukt her
  til den dagen jeg dør!!..;)

 5. Vis det flaget har et kors i seg det har vært sånn siden grunnloven ble laget og så skal det vekk på grunn av at folk som kommer og tror på andre ting synes at det er fornærmende, men ærlig talt dere kom hit frivilig og ingen tvinger dere til og være her så hvorfor prøve og forandre alt når Norge er et av verdens mest velstående land!

 6. Jeg synes det er feigt av dere å være enige med de toskene som vil ha det sånn bare fordi dere er redde for at det kommer til og skje noe. Dette er vårt land, dette er vårt flagg. Ikke la dem ta det ifra oss, vær så inderlig snill og ikke la dem ta det fra oss.. Dere ødelegger mange hjerter med at dere er enige i alt det de vil dere skal gjøre eller at de synes at ditt og datt er en nedkrenkelse.. Så synd. De burde vel sjekka om dette før de kom inn hit om de ikke liker det. Liker de det ikke? Nei, så send dem hjem da.

 7. Bytter vi flagg til det her flytter jeg ut av Norge og aldri mer kommer jeg til og kalle meg nordmann igjen. Styggeste flagget jeg har sett

 8. Behold det gamle 😉 Ønsker jo deg bare LYKKE til med å få ordna det der, er nok alt for mange nordmenn som sier nei til det der 🙂 så det kommer nokk ikke forbi 😉 ser jo ut som det Tyrkiske flagget.. isåfall om det blir endret, så skal jeg nok ikke holde meg til det flagget veffal..

 9. Vi er norske mennesker, vi er nordiske, hvorfor skal vi ha et flagg som er linger litt på midøsten? Dette er helt latterlig, Jeg synes at det gamle flagget er mye bedre og det er det flagget jeg vil altid se til, ikke dette latterlige nye flagget. Jeg synes å endre flagget er et steg for langt.

 10. Nei nå får det være nok! det symboliserer ikke norge i hele tatt! dette flagget passer ikke norge helt perfekt! Og det ser ikke ut som en C engang!!!

 11. Hvis vi bytter flagget til det der kommer jeg til å skjems over å være norsk.
  Hvis vi bare gir etter hva alle som ikke er norske sier kan vi like godt ikke kalle oss selv Norge lenger.
  JEG SKJEMS!!

 12. D der blir æ å brenne på 17 mai. Se t hælvette å oppfør dokker. Tar imot dritt med åpene arma å lage flagg t dæm? Idioti

 13. Det «nye» flagget dere vil ha ser fælt stygt ut, og stoltheten min av å være norsk kommer til å forsvinne hvis dette blir det nye flagget! Det et rett og slett F-L-A-U-T at det i det hele tatt vurderes at Norge skal få nytt flagg!

 14. Det ser ut som det israelske flagget eller noe, syns den forrige regjeringa gjorde altfor mye dumt og kommer de nye med det drite her gang på gang? bedre og flytte til utlandet og forandre deres nasjon og flagg.

 15. Dette blir helt på trynet. Jeg vil nekte å bruke dette flagget. Norge har allerede et fint og perfekt flagg. dette flagget ser ut som en blanding av det tyrkiske og thailandske flagget.
  Det flagget vi har gjenkjenner Norge, folk vil bli forvirret hvis noen endrer på det.
  kryss fingrene for at dette fæle designet ikke får kommet på flaggstanga rundt om kring eller i henda på folk på 17.mai.

 16. dette her syntes jeg er helt på trynet. Skal vi tilpasse oss andre religioner? Dem kommer inn i det norske landet vårt, derfor syntes jeg at det er dem som burde tilpasse seg oss eller flytte. tragisk

 17. Om det flagget er der 17 mai. Skal jeg brenne det og gå med det i 17mai toget.. med det andre NORSKE FLAGGET SOM JEG ER OPPVOKST MED. ????

 18. Jeg er ikke kristen. Jeg er humanist.
  Men syntes fremdeles det gamle flagget var fint. Syntes C ble litt for mye. Om vi skulle endret noe kunne vi bare fjernet korset også hatt bare striper. Men sytes aller først at vi skal beholde korst ikke fordi at det er et symbol på at Norge er et kristent land men også. Fordi Norge er et tradisjons land

 19. C’en ser mer ut som en halvmåne for meg… Og som flere andre syntes jeg det ligner på det tyrskiske flagget. Norden har generelt mye kors i flagget sitt, men dette har jeg aldri tenkt noe på. Har aldri vært kristen selv, men bærer stolthet i at flagget vårt er som det er. Fra mitt ståsted det vakreste flagget jeg vet om. Mye av nasjonaliteten ligger i det røde, hvite og blåe.
  Dessuten må vi være realistiske. Korset er kristent, men tenk også på alle julesangene vi synger. Om Jesus og andre lovprisninger til Gud. Skal disse forbys? Påske/jul feires på grunn av Jesus og kristne tekster. Skal Norge virkelig bannlyse disse tradisjonene, fordi det er «kristent»?
  Blir helt tullete å endre på et flagg som ble lagd i lys av Norges nye tid som en uavhengig nasjon. Kommer til å beholde alle gamle flagg, skal aldri ha ett slikt flagg inn i mitt hus!

 20. serr. wtf? hvem er det som sier vi skal få oss et nytt flag? vi skal faen ikke bytte noe flagg. den idioten som sa vi skulle bytte må ha drøkke noe jævlig sterkt noe!

 21. Nei, uff av meg.. Så forferdelig skisse! Norge SKAL ha flagg med kors, ikke med måned og stjerne!! Skjerp dere!!!!!!!! La Norge LEVE!!

 22. Koffer ska me bytta det forvbanna flagget da? Ingen av landå i verden komme te å bytta flagg fordeom eg reise te spania å seie eg vill ha et aent ikon/farge på flagge! Fingra meg i rævå det blir for domt

 23. Helt ærlig er det tragisk! kunne ønske Norge kunne hatt sitt! og alle andre land sitt! Dette blir for dumt , etter ligner tyrkias flagg! Dette kan vi ikke ha noe av! Norge er Norge!

 24. Nå får de faen meg gi seg her ! Behold det som det er! Blir jo ikke det samme å feire 17 mai lenger for mange ! Jeg kommer ihvertfall ikke til å ta opp det nye flagget , kan dere bare glemme !

 25. C for Change??? Hvorfor skal vi underlegge oss engelsk. La oss tenke norsk. Skal vi på død og liv ha en bokstav (for det er vel ikke en halvmåne??) i flagget, måtte det bli en N, en N for Nytenkende.
  Men å forandre flagg skjer jo ikke

 26. Nå så grusomt!! Kommer aldri til å bare det flagget!! Hvorfor i alle dager skal vi endre på det flotte flagget vi har hatt i alle år. Synes det er viktig å holde på det gamle NORSKE flagget vårt! Går i toget på 17 mai og holder på det norske opprinnelige flagge!<3

 27. Ser at de fleste her er uenige i at vi skal ha et nytt flagg. Hvem er det som bestemmer dette? Er dette demokratisk? Dette gjelder hele Norges befolkning om man endrer det flagget. Jeg synes man skal ha en folkeavstemning. Hvis de skal bytte til dette flagget her vil jeg gå til protest! Det er noe av det styggeste jeg har sett, og min norske identitet hører til det gamle flagget!! Behold det gamle, skal ikke ha no stjerner og måner her, har ikke noe med Norge ellers å gjøre! Jeg tror de fleste er enige om at dette flagget vil vi ikke ha. Bort med det, kommer aldri til å bruke det!

 28. Jeg vil ha det gammle flaget 🙂 Om dette blir det nye blir jeg flau over å være norsk og kommer ikke til å eie et sånt grusomt flagg!!!

 29. Nei! Dette blir jo bare feil, butte ut korset med engelsk, først og fremst er vi norske og vivkan ikke ha noe som skal bety noe på engelsk på flagget vårt. Jeg kommer rett og slet bare til å bruke det ordentlige norske flagget

 30. faen ikke. korset er symbolet for den norske religionen kristendommen! jeg er selv humanist men dette er for dumt! vi nordmenn har kjempet i flere år for å få dette landet. det er også det styggeste flagget jeg har sett på århundrer! vi burde ha en folke avstemning selv med ungdommene. mine fremtidige barn skal ikke leve med dette grusomme flagget og de andre lovene som jeg har nå. det er jo ikke noe galt med grunnloven!?

 31. Vi er Norge, ikke Tyrkia! Flagget er et symbol på vår nasjon, og er en stor del av vår nasjonalfølelse! Jeg stemmer for å beholde det originale flagget!

 32. Det gamle er mye finere + dette «nye» ligner for mye på det Tyrkiske flagget som også har alt make bare med helt rødt flagg. Syntes vi burde behold det gamlet når vi har hatt det i alle år!

 33. Hei hva faen er dette forno ? Hvorfor i helvette skal vi bytte flagg etter vi har hatt vårt flagg i så mange år ? Glem det tullet her, om dere skal endre noe så endre lovene. ikke begynn å endre flagget hva faen ? Flagget står for hvem vi er og hvor vi kommer fra. Har du sett sverige eller danmark bytte flagg ? eller noen andre land i det hele tatt ? er du helt blåst i hodet eller unge mann. skjerp deg§!!! flagget står til den dagen jeg dør, for det er for dette flagg jeg blør!!

 34. Jeg kommer aldri til å bære dette flagget. Jeg som alle andre er oppvokst med våres flagg. Ingen skal kunne komme å fortelle meg at jeg ikke kan bære det flagget jeg er gla å stolt av. Det norske folk burde kansje snart vise at dem ikke finner seg i dette?? Kjempe for flagget våres???

 35. Nei nei NEI!! kommer ALDRI til å vifte med dette flagget. Behold det gode gamle. Det der var stygt! Hvorfor underkaste oss de såkalte nye «nordmennene». Bare fordi de ikke vil ha korset?? Nei i hel**** heller. Det gamle flagget til jeg dør!

 36. dra te h……. rett og slett jeg kommer til og bruke det gamle flagget ungene mine skal bruke det gamle flagget, jeg skal ha kors på graven min!

 37. Til å med jeg som er utlansk syntes det her hlres helt feil ut å bytte ut det norske flagget. Jeg synes faktisk bare det å diskutere det blir feil! Jeg har vel bod i norge nå i 25 år snart kom til norge i 89 under krigen i mellom irak å iran. Jeg slu meg til ro med en jente fra Telemark å vi har to herlige barn sammen. Det å bære det norske flagget med barna mine å samboeren min på 17mai eller i andre anledninger gjør meg stolt, men jeg kommer samtidig alltid føle meg utlansk.selv om det ikke er forskjellig på mennesker i mitt syn. men jeg liker meg i norge på grunn av trygghet å det er vi faktisk i ferd med å myste mer å mer. Å det er utrolig trist 🙁

 38. Dette blir bare helt for jævlig dumt!! Endrer dere flagget så blir det mest sannsynelig krig i norge!!! Vis dere vil ha krig så værse god og gjør det!!!

 39. Nei å nei å nei, kjem aldri til p vifte med det nye flagget! Det gamle som vi har hatt siden 1814 kan vi beholde i mange tusen år til! føler meg ikkje så særlig NORSK med det flagget med C! Føler meg heller NORSK med det flagget vi har hatt siden 1814! UT MED DET NYE FLAGGET OG INN IGJEN MED DET VI HAR HATT SIDEN 1814! Man kan risikere krig i Norge med det flagget der ja! Kjem til å vifte med det flagget vi har hatt siden 1814 på 17.Mai! Og på høytid dager som feks konfirmasjon, dåp osv skal man då henge det flagget som er med ein C, føler der ikkje er ein høytids dag då! NEI NÅ GÅR DERE FOR LANGT HER!!!!

 40. Norge har allerede et flagg. Å lage et nytt er bare tull og fanteri. Bruk heller tiden på noe fornuftig, ikke dette patetiske greiene der.

 41. Kommer til å ta flagget jeg har hjemme å henge det i flaggstanga ute på gårdsplassen å la det henge der i demonstrasjon mot det nye flagget!!!

 42. Er dette ment som en dårlig spøk? I samarbeid med det norske folk med å lage nytt flagg?Trur ikke det Norske folk vil finne seg i mere tull fra staten sin side. Hva er det vi må gjøre for å bli hørt? La nå flagget vårt være i fred.

 43. Om dette bli flagget vårt kommer jeg til å falle sammen i gråt. Det er noe av det styggeste jeg har sett. Jeg vil ha gamleflagget vårt. Det er det som representerer Norge, ikke det liksomflagget der. Nå ble jeg bare lei meg! Flagget jeg flagger med på 17. Mai kommer til å være det samme til jeg dør, uansett hva som skjer.

 44. hvorfor i helvete skal vi bytte det norske flagget? det er mye histore bak flagget vårt, og det å ha en C i ett flagg? ingen andre flagg har en bokstav i flagget sitt, det er så harry og helt latterlig!!!

 45. Fyfaen, hva er det som skjer egentlig? Dette blir altfor dumt! Ikkefaen at jeg kommer til å bære det «nye» flagget! Var stolt av å være norsk, men nå skjemmes jeg faktisk.

 46. Denne Jon Eriksen fyren må no være helt syk! Hva er galt med det gamle? Dette nye flagget ser helt forferdelig ut, designeren av flagget må ha vært full.

 47. jeg er utlending selv og jeg syntes det her er noe bullshit og helt feil jeg er født i kristen familie men tror ikke på gud. syntes spesielt normenn men egentlig alle sammen burde steppe up å få slut på det, dette er jo ikke tyrkia dette er norge man kann ikke bare dra til et hotell og male vegene med en maling du liker bedre. Norge er et veldig tradisjonelt land og burde holde seg til det det har vært og burde være for tusener av år. HILSEN: en ikke kristen brasilianer som ikke liker det ny flaget

 48. Hvorfor skal vi forandre NORGES flagg!
  Dette synest eg var dumt og eg synest vi burde ha det gode gamle flagget som representerer oss som norske folk.

 49. Hvorfor i faen skal flagget stå for CHANGE når vi er norske???? Har vi virkelig blitt så amerikanisert at til å med flagget må stå for noe engelsk?

 50. Nei ikke Faen om vi skal bytte ut flagget!!! Vi skal ha det samme gamle flaget til Norge! Viss om jeg ser det «nye» flagget på 17 mai, kommer jeg til å ta det ned!! og bytte det med det Norske flaget !!

 51. Bull shitt da kommer aldri til å bruke noe annet flagg. Dette er vårt land og dermed ikke noe nytt flagg. Vi har det fineste flagge i værden også skal noen tulle med det. Nei!!!!!

 52. visstfaen skal vi beholde flagget! norge er kristen og den vi har, har alltid vært med oss gjennom alt..aldri om jeg skal gå med den på 17.mai neste år.

 53. Jeg er fra Midtøsten og jeg syns at vi burde beholde det gammle flagge .. Og gjøre sånn at det er forbudt og flagge med andre flag under 17. Mai .

 54. dedt e helt absurd å bytte ut det norske flagge med det dær!!!! har altid vert et kors så koffår ska vi endre det paga media oppstyr? blir leij mæ når æ ser sånt for det gammle flagge har vært dær heletija å betyr masse for alle normenj !!

 55. Hvorfor?! Dette er vårt land! NORGE! Ikke noe annet! Greit at vi lager synagoger og andre ting, men FLAGGET VÅRT?

 56. Altså, hvorfor bruker ikke usa dette flagget ? Skulle likt å se noen som helst andre land endre sine flagg pga menneske mangfoldet som bor i det landet, hvorfor skal vi gå å stake opp kursen med å bytte flagg? Da fåreslår jeg at alle andre land i heeeeele verden gjør det samme samtidig….
  Hvem i hule heite vil bytte ut flagget som våre forfedre har skapt, kjempet, blødd og dødd for?? Jeg vet hvertfall at min bestefar ville snudd seg i grava hadde han fått vite dette…
  det er som å kjøre en dolk i ryggen på hele det norske folk.
  Det vil ikke bli tolerert blant folk, jeg håper de som fant på det her stuntet blir tatt hånd om slik at vi beholder VÅRT flagg!
  Jeg bryr meg ikke om hvem du er eller fargen du har på huden , har du blitt norsk så er du norsk og dermed bør du respektere og hedre det helligste vi har VÅRT NASJONAL FLAGG MED KORS SOM DET ER!!!!
  -Patrioten

 57. Dette flagget minner meg om EU.. Noe som Norge IKKE er medlem av. Dette blir for dumt! Vi kan ikke ha ett engelsk ord i det norske flagget vell?! Og hvorfor skal vi forandre det gamle uansett? Det er kansje kjedlig, men vi har hatt det siden vi ble ett sjølstendig land! Jeg sier bare; BEHOLD DET GAMLE FLAGGET!!

 58. Unnskyld språket, men ikke faen om vi skal bytte flag her! Uansett om det blir bytta kommer jeg fortsatt til å heise opp vårt gamle NYDELIGE flagget vårt som vi skal beholde. Helt enig med «Norsk», vi kan ikke ha et jævla engeslk ord i ett norsk flagg… Er’u dum ell!? Dette blir virkelig for teit. Alt sammen, tror jeg bare skal flytte til Sør-polen.
  Takk for meg og hade bra!

 59. Første jeg tenkte på når jeg så dette flagget var Tyrkia, bare de har helt rødt med stjerne og måne. Noe Norge ikke har noe til felles med, jeg vil ha rødt hvitt og blått som det alltid har vært uten noe dall i midten, vi er et kristent land, og respekterer andres nasjoner, og flagg, da skal andre klare å respektere oss. Vi ber ikke andre endre sin tro, hva gir dem grunn til å tvinge oss til dette.

 60. Jeg kommer ikke til å gå med på det, uansett hva andre sier om at vi skal bytte flagg, jeg kommer til å bruke det flagget jeg alltid har brukt, ingen skal tenkte meg det. Det nye minner meg bare om det tyrkiske flagget bare farg det helt rødt med måne og stjerne så blir det helt likt, jeg er norsk, og er stolt av det, og vil ha mitt gamle flagg, vi respekterer andres land og tro, legger til rette for andres tro og land, da forventer jeg det samme tilbake….

 61. Whaaat? Den gamle flagget er mye bedre! Den representerer Norge, hva så om det er kors i flagget..
  Jeg er ikke norsk, men jeg vil i hvertfall ikke bytte ut flagget, og jeg er stolt å bo i sånt land som dette! 😀

 62. norske flagget synes jeg er flott. jeg er ikke kristen eller noe som helst. men selv om det er eller kanskje var et kristent flagg blir jeg ikke fornermet i det hele tatt. det flagget bringer alle norske sammen for vi er stolte av landet vårt selv om vi har hatt mye problemer. uansett. om det skal forandres i det heletatt (noe som jeg er skeptisk på) så må det i hvert fall ha noe med Norge å gjøre. for eksempel. en av de drage mønsterene som var på vikingenes langskip der vi har røttene våre fra. noe som er fra oss og til å vise andre det er her vi kom fra. kanskje et viking skip ? ikke for den gamle religionen eller kristne eller noe som helst ved det. men for Norge selv. men som sagt. det gamle norske flagget er i mitt hjerte og vil alltid være der. bytter de flagg uten å la oss ha et ord om det så vil det bli kaos i Norge. er kanskje ikke alle som er enige med meg men det er nå det jeg mener.

 63. jeg sitter her å surfer, plutselig ser jeg det norske flagget, ser ut som et midtøsten flagg, jeg tenker HVA FAEN?? Det blir som om noen skulle karikaturtegnet flagget vårt! Kjenner jeg blir provosert

 64. C for Change 🙂 .Det er fint at det endelig kommer et flagg som er litt mer moderne og folkelig!! Veldig stilig design. Hvor kan jeg bestille?

 65. NEI!!!! Hva i huleste?? Hvorfor i helvete skal vi bytte grunnlåv og flagg.. drit i det a?? norge skal faen ikke bli et muslim land? hva i helvete er det dere tenker med? det kommer til og bli et helvete hvis dette skjer.. tru meg.. jeg truer ikke.. jeg kommer ikke til og gjøre noe.. men noen… ikke drit dere ut.. bruk hodet nå og vær forsiktig med hva faen dere velger…

 66. ALDRI om eg ska gå med et sånt flagg!! D henge en historie te flagget vårt, og d e derfor me går i barnetoget osv. Syns d e heilt idiotisk og laga et nytt flagg. Og de laga jo et flagg som ligne på Tyrkia flagget! C for change?! Jeg vil ikke ha en forandring! Jeg vil ha det samme gamle Norge!!! Neste år og alle de årene framover skal det norske gamle flagget være hjemme hos oss. 🙂

 67. Det her er helt bak mål… Jeg har ikke ord for hvor dumt det her blir…
  Neste blir vel faen ta meg at vi får ny nasjonalsang, på et annet språk…

 68. Skal flagget skiftes så skal det ikke skiftes til fremmede fienders flagg. Ta tilbake solkorset! Nordmenn`s rette tegn fremfor det kristne!
  Riksrett neste! Folket må våkne som i Hellas der Gyllent Daggry er det største partiet. Håp i Europa!

 69. Nei faen at de skal bytte flagg! Vi nordmenn skal ikke bytte ut ekte lidenskap. Vi har mistet nok av det ekte nordmann som vi har gjort! Flagget skal være som det er!

 70. Nå får det være nok. Dette flagget ser ut som en blanding av det tyrkiske flagget og tegnet for euro!!!!
  Vi må slutte å gi slipp på det som gjør oss norske – LA OSS BEHOLDE FLAGGET SOM SYMBOLISERER VÅR FRIHET!!!!!

 71. Herlig med forandring og fornying. Det gamle flagget er jo flere 100 år gammelt, kristent og noe kjedelig. Flaggene i mange andre land forandres også gjennom tiden. Det samiske flagget brukes også i Norge. Da synes jeg de samiske fargene skulle vært med i det nye norske flagget. Evt. det samiske flagget i forminsket format lagt inn i det nye norske flagget. Fint at det kristne korset tas bort. Norge er ikke kun kristent lenger. Nytt flagg bør lages slik at det stolt kan brukes av ateister, samer, muslimer, jøder, kristne, og andre.

 72. Behold flagget vårt som det er!!!! Vakreste flagget i verden!!!!
  De somblir plaget av det bør finne seg et sted å bo der flagget passer bedre til dem!!!!

 73. C for Change? Alt jeg ser er at korset er skiftet ut med en halvmåne og at de har lagt inn en stjerne. Hvorfor kan ikke vi i Norge få ha det flagget som norske forfedre og mødre har kjempet for? Og kanskje dødd for. Og at de som kommer til Norge kan vise respekt for vært land og kultur ved å gå på 17.mai med det norske flagg i hånden og være stolt av å kunne være med å bygge landet vært til nye høyder. Både for seg selv og for de kommende generasjoner. Det å fjerne korset er å fjerne en stor del av det norske folks identitet. Håper og ber for at det originale norske flagget blir beholdt slik som det har vært siden 1821

 74. Nydelig med nytt flagg! Kommer ikke en dag for tidlig! Gleder meg til å heise det til den nye grunnlovsdagen!

 75. blæææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææ

 76. Det er faen meg ikke aktuelt at det Norske flagget blir endret på. Mine besteforeldre, oldeforeldre og tippoldeforeldre har kjempet for dette. For likestilling, rettferdighet og frihet. For våres flagg, for våres fremtid, for grunnloven og for dette landet. Flagget er en tradisjon som skal beholdes og de som ikke liker det må gjerne reise herfra. Nå må det vel snart være nok på endringene her i landet. Hvor har det blitt av verdigheten i det norske folket? Hvorfor skal vi la alle andre hyle og skrike om hvordan de vil ha det og føye oss etter det? VI har bygget opp dette landet og det er VI som bestemmer hva som skjer i dette landet. Slutt å være så feige. Stå opp for det dere mener, ikke vær redd for konfrontasjoner.

 77. Im not Norwegian, but my wife and kids are. If you think that ugly piece of shit flag will be used in our house then you are VERY mistaken!! Norway should not bend over for those who move here. If we that move here dont like what is here then we have the right to leave!! I love Norway and all that comes with it! I WILL NOT USE THIS NEW FLAG!!

 78. Nei, det flagget var veldig styggt, hvis man skal ha vekk korset kan man erstatte det med Thor`s hammer. hvis ikke behold korset !!

 79. Norge ble opprinnelig bygd opp på kristne verdier. Det er mye derfor at vi har de lovene som vi har i dag og som fungerer så godt i praksis. Dette gjør at vi er et av verdens mest demokratiske land og et av de aller beste velferdslandene.
  For all del ikke fjern korset!
  Greger, kristen libralisert konservatist.

 80. Dette blir for dumt. Det ser jo ut som en blanding av det tyrkiske og det norske flagget. La de to flaggene være sånn som de er

 81. Ligg unna flagget vårt. Vi skal ha det gode gammle flagget slik det alltid har vært. Ingen idiotisk jon erikesen skal komme å ta identiteten til MITT LAND I FRA OSS, Å DU KAN FAEN MED IKKE SI AT AT DU GJØR DETTE SAMMEN MED DET NORSKE FOLK SIN HELVETES LANDS SVIKER

 82. Eg synst at flagge, den gamle er masse masse finere enn den oppe…Ærsj vi herma etter tyrkia!Hallo de ser ut at vi er tyrkiske folk men bor i den kalde norge!….Lol,berre ta den fine gamle flagge tilbake og ei ting til…….FUCK DEG JON ERIKSEN!

 83. å ..nei x.x dette blir fordumt!!!! det gamle er best!! tradisjoner er viktige og beholde..det ligner jo søren meg på jo som akk det samme som det pakistanske flagget. vi vil vel ikke at nasjonen skal bli muslimsk?

 84. Har du noen kilder? Eller er dette akkurat som den saken om at marsipangrisene skal bli bannlyst fordi griser er i mot islam?
  I call bullshit.

 85. Dette blir altfor dumt, idiotisk osv. Det er NORGES FLAGG skal vi klage på andre flagg da?! Viss de prøver kommer det til å bli vannvittig mange som kommer til å bli forbannet inkludert meg. Dette blir bare for dumt. Det ser helt horribelt ut

 86. Dette her blir for dumt, det er jo et muslimsk flagg! Skal vi bytte ut de tradisjonene vi allerede har for en slags kopi av Tyrkia?

 87. Ser jeg noen med det nye flagget, kommer jeg til å rive det i fraq dem. Man kan ikke bare drite på landet våres på den måten

 88. kommer alltid til og flage med det flaget vi har nå. kommer aldri til og bytte ut flaget. Vi burde være stolte av det flaget vi har og ikke føye oss etter at andre folkeslag vil at vi skal endre flaget vårt. Flaget vi har nå er det som er det norske flaget og ikke noe annet. Dem som vil endre flaget vårt burde skamme seg. Vi er stolte av det flaget vi har nå så ingen grunn til og endre det. Dem som vil endre det mener at det er krenkene for andre folke slag men vi har hat det flaget i mange herrens år og nå må det plutselig endres pga at det er krenkene for andre folkeslag, det er bare tull, norge burde tørre og si at nok er nok og at vi beholder det flotte flaget vi har nå. Det norske folk kommer til og føle seg tråkket på vist flaget blir endret. Det norske folk er stolte av flaget vårt. Dere som vil endre flaget burde skamme dere, Det norske folk vil ha det flaget som er nå.

 89. For någe tull, me må nå beholda det flagget vi har. Som ble tegnet i 1821! Stor del av vår historie som et fritt og uavhengi land…. 🙂

 90. Ut i fra bilde eg såg så såg det ut som et sverd.. syns det flagget Norge he i dag skal stå pga det er ein stor del av historien kånns… NEI… kjenner eg blir irritert……

 91. Som en person som er født og oppvokst i det flotte lande norge, så blir jeg rett og slett KVALM… Behold det gamle norske flagget.

 92. De gammle som kjempet for lande, kommer til å vri seg i graven! Det er ei skam! De kjempet for att norge skulle bli ett fritt land, de kjempet for å kunne bruke det noske flagget! Å mye mer! Nå skal vi endre alt , vi er ikke ett enestående land lengre. Behold de gammle norske flagge ! Å slutt å føy oss for andre som mener vi viser for mye kristendom med å ha kors på flag,politibil, gravsteinen osv! Vi tvinger ingen til å være i norge, men vi trenger ikke å føye oss!

 93. Forandring fryde,, Cult design osv men, som vi alle veit, det viser rett og slett for mye,, noe sort som bare viser en smal stripe i midten vill være mer tilpasset det ny kulturelle, ellers kan vi risikere at flagg blir bedekket i tide og utide!!!

 94. Liker ikke dette flagget selv, men dere som kommenterer så mye at det er for likt andre flagg, dere er klar over at Norge,Sverige,Danmark osv har prikk like flagg med forskjellige farger?

 95. Nå er vi i ferd med å miste vår nasjonalitet!
  Det ar bare tøys og tull.
  Ikke kors? Ikke norsk flagg!
  Da flytter jeg heller et annet sted, så kan liksom norske få leke norsk her!

 96. Det er jo faktisk helt latterlig at folk tror at de skal faktisk bytte flagget. Hvorfor skulle vi gjort det? Greit nokk at Norge har adaptert seg litt etter ett flerkulturistisk samfunn, men haha folkens, de kommer aldri til å bytte ut flagget, putt vekk faklene og høygaflene.

 97. om du hadde spurt noen nordmenn ville dem ikke endret flagget!!!!
  du høres ut som en lands forræder!!!!!!

 98. blir dette gjort
  blir det det bråk med den personen som laget dette forfaens flagge
  og jeg vil kjøpe et
  og filme det mens jeg brenner det og håner det

 99. Hvorfor i faen skal vi liksom få oss et nytt flagg i Norge, jeg liker det gamle som det er. 😡

 100. Et nytt flagg til Norge ??? Hmmm….Søkte på flagg og gjett hva som kom opp??? Det nye flagget som de skal bruke i Norge er et MUSLIMSK FLAGG.

 101. Jeg har respekt for alle lands levemåter, kultur, religion og ikke minst flagg.
  Betyr dette at hvis jeg flytter til for eksempel… Iran, skal jeg da (som minoritets gruppe) prøve å forandre landets flagg? Hva ville skjedd da? VIS RESPEKT FOR VÅRT NORSKE FLAGG!!!

 102. ALLE I SITT RETTE ELEMENT VET HVA SOM FOREGÅR HER!!!!!!!
  Man behøver ikke bruke alle slags unskjyldninger å samtidig si at dette ble valgt fordi det eeer så «fint» ??? NEI Norge er NORGE ikke bland det med våres nye «landsmenn» ect…. Behold VÅRT flagg… Våre forfedre hadde snudd seg i Grava!!!!!! Ps å Ja vi elsker dette landet skal synges fremdeles på 17mai.. !!!!!!

 103. Dette flaget passer ikke til Norge. Med en gang jeg så det føltes det ikke riktig.
  Jeg liker ikke retningen dette tar, skal ikke vi Nordmenn få lov til å være Nordmenn lengre bare fordi noen ikke liker korset? 🙁
  Når slike ting som dette skjer er vi norske egentlig for veike. Vi burde skape en demonstrasjon for dette for å vise at dette liker vi ikke. Men siden vi er for «ja takk» nikkedukker så gjør folk ting og som regel så slipper de unna det også. Akuratt her skulle jeg ønske vi var mer tøffe som franskmennene!!!!

 104. NORGE FOR NORDMENN: Flagget viser vår «Kristne» levemåte, folk som vil forandre flagget og våre verier er «skrudde» i hodet!!!!!!

 105. Det gammle flagge er bedre en det nye så jeg skal ikke kjøpe deg heller så skal jeg ha flagge så blir jeg går med det gammle flagge

 106. Ingen kommer til å se det stygge flagget i mi stang. Det blir det gode gamle. Da får han som laga det stygge der komme å ta det gamle av MIN stang, men da møter han motstand.

 107. Ikke søren om vi skal endre på flagget nå nei. Ikke uansett hvor mange flyktninger vi tar inn. Her er det helt tydelig noen som ikke er stolt av sitt fedreland og sitt eget flagg. Dette blir bare JÆVLIG dumt. Skal vel legge nasjonaldagen til en annen dato også da når det først skal endres på? NEI, over mitt lik

 108. C står for change. Klart det. MEN I NORGE SNAKKER VI FOR FAEN NORSK!!! Skal faen meg ikke ha noe jævla midtøsten i dette flagget vårt!! Grunnloven vår skal også fortsette med å være slik den alltid har vært!! Jævla land’s sviker.

 109. Vi må kjempe for bevaring av vårt land. Er våre skikker, våre tradisjoner, vår flagg. Og hvis en innvandrer ønsker å leve her bør lære å leve som en av oss.

 110. Folk har forsvart og mistet livet for det norske folk, grunnloven og flagget våres. Det å endre det nå er som å endre en historie som dette flagget har og hva det har betydd for utrolige mange mennesker gjennom årene. Jeg elsker det gamle flagget våres for det står for hvem vi er og dette har alltid tilhørt Norges historie. Hva så om det er et kors i det, de som ikke liker det trenger jo ikke å se på det som et religiøst symbol, men heller være stolt at de tilhører ett land og et flagg som har så mye spennende historie. Ja til det gamle flagget og ett STORT NEI til det nye 🙂

 111. så stygt flagg!!!
  Kommer aldri til å bruke det flagget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eriksen kan tørke seg i rævva med det flagget der!!

 112. Jeg kommer ALDRI til å bruke det nye flagget. Vil heller ha det fine gamle flagget som jeg er vokst opp med. Hvorfor skal en ødelegge noe som har fungert i alle år? Trodde også at det kanskje skulle stemmes over dette. Har vi ikke demokrati i Norge????

 113. ????? Hvorfor må vi forandre oss. …det er vist slutt på det gamle landet..der vi hadde ytringsfrihet… nå er det bare innvandrerne som skal bestemme over oss og vårt land👏👏👏idioti…. vi er snart umyndiggjort å utslette i vårt eget land..herregud for noen idioti som sitter å bestemmer 👏👏👏

 114. vi kan ikke bytte flagg vi har hatt det flagget så lenge og det nye flagge blir ikke det samme. det gode gammle flagget representerer norge og vi kan ikke bytte det.

 115. Jeg synes at det her er rett og slett BS, hvorfor skal vi endre det gamle fine flagget vårt til et dritt flagg hvor c’en står faen meg for change??

 116. NÅ ER NOKK , Nokk ,, Jeg synes det er helt absurd å diskutere noe så dumt , vi har ett flagg som vi er glad i å det skal vi ha videre …….å det gjelder alt det andre Å !!!!

 117. Jeg synes at det er veldig teit angående korset! Hva er vitsen med å forby det? Det neste blir vell å forby det i kirker tenker jeg. Jeg kommer ALDRI til å feire 17.mai NOENSINNE viss det blir et nytt flagg!! Det blir ikke noe 17.mai-feiring uten et ordentlig, stort og nyydeli gammelt flagg! Jeg skjønner virkelig ikke hva folk tenker når det er et problem at en person bruker et kors-smykke på TV! Hva med de som har tatovert et kors på seg da? Må de fjerne den eller? Det er ikke noe å klage på et lite kors-smykke! Det er bare veldig teit gjort av de som står bak dette!

 118. Lurer på hvor mange du har spurt i forhold til befolkningen og hvem har du spurt? Regner med du har spurt dem som du fikk ditt ønskede svar fra. Hvorfor skal vi bøye oss under disse tegnene i flagget ? Dette tegnet hører ikke Norge til. Vi har korset og det står nok over 3/4 av den Norske befolkningen for. Har ikke vi på grasrota i Norge noen rettigheter eller spørsmål om å delta om å forandre flagget ? Spør du meg , svarer jeg at flagget skal være som det er. Men ble ikke spurt? Tror noen det en underskriftkampanje som må til om det Norske flagget. Det har ikke vært et offentlig spørsmål så langt jeg vet. Har aldrig fått noe papirer eller spørsmål som jeg kan ta stilling til ang flagget. Er det demokrati vi har i landet vårt eller er det nesten kuttet ut. Min kommentar er : Ikke godta at flagget blir endret

 119. Hvis enkelte vil ha flagg med halvmåne på kan de jo flytte till ett land som har en sdan flagg. Halvmåne og stjerne finnes i mange islamiske lender som en religiös symbole og passer ike her.

 120. Ærlig talt!!! si hva dere vil si C for Change! Change er ikke Norske Ord Hvor blitt det av «ekte norske» Cen ser jo ut som Tyrkiske flagg! og hvorfor skal korset fjernes i flagget vårt!??? fordi noen klager og ikke fornøyd!? ikke de fornøyd kan de flyttet da! Flagget vårt symboliserer av hva forfedrene våre har gjort for lande vårt for å være selvstendig og fri!!! har dere politikere glemt det???? Hva og hvorfor vi feire 17mai for ?????????????

 121. Forferdelig !!! La oss beholde vårt norske flagg.Kommer ALDRI til å flagge med noe annet så lenge jeg lever.Stor skam for hele Norges befolkning dette her .👎👎👎👎

 122. Aldri skal jeg bære dette nye flagget. Jeg bruker gjerne flagget med korset. Norsk kultur forsvinner helt nå. Nå må dette med å følge Europa stoppes!!! Hvorfor lytter ikke dere til folkets Røst !!! De fleste vil beholde det gode gamle norske flagget. Jeg og mine barn skal ikke bære det nye. Finner ingen respekt i dette !!!

 123. Ikke faen om det der skal bli vårt nye flagg! Hva hadde de sagt om vi ville endret på flagget dems? De hadde hatt like reaksjoner som oss, bare at de dreper for å få viljen sin i stedet. Så nei, ikke faen om at de svartskallene skal få viljen sin. Dette er VÅRT land, ikke dems. Hvis norske flagget blir endret til det så skal jeg sørge for at de utlendingene angrer på at de kom hit.

 124. Fantastisk mange lettlurte mennesker som kommenterer her da..? Blir flau over at det finnes sååååå mange naive folk på ett og samme sted… 😂😂😂😂😂

 125. Hva i alle dager er galt med det flagget vi har nå? Jeg er enig med mange innlegg her om at det «nye» flagget er nesten en kopi av det tyrkiske flagget. Hvorfor må på død og liv alt i Norge fornyes og være så vannvittig internasjonale? Det er ikke mange ute i verden som «kopierer» norske ting, så hvorfor skal vi??? Hos meg gjelder kun det norske flagget med kors!!

 126. HERREGUD! Javel… Jeg vet at det er kommet flere flyktninger til Norge, men at vi må fjerne korset i flagget vårt for dem.. ER HELT IDIOTISK!!! Itilleg er jo det Tyrkia sitt flagg, bare i rødt, hvitt og blått!!! Om dere endrer flagget… Flytter jeg ut av landet!!!!

 127. Ja flagget ser bra ut,men den C skjemmer bort alt,betre med stjerna for den er eit synbol på atmosfæren og der er det mill.av dei og det er det her på kloden og,so då er det betre C vert fjrna og stjerna kan vere i høgrehjørne,det blir penare.

 128. Dette kan ikke være sant! Vi rett og slett stjeler fra Tyrkia! At den bua på flagget skal være en C er bare tull, seriøst bare tenk på det..Det blir ikke Norge mer om vi skal ha dette flagget.. Skal vi ikke være Norge mer?? Det var alt for dårlige grunner til å ha akkurat dette flagget! «Den var fin» Wtf liksom

 129. Detta måste vara ett skämt? Det finns väl ingen vettig människa som vill ändra på norska flaggan! Varför??

 130. Dette handler om vår tradisjon og tro. Og vår stolthet, ikke minst. La det norske flagget være i fred. Man forandrer kke ett flagg bare fordi det er tilkommet flere religioner her i landet. Dette er Norge og vårt flagg er vår stolthet.

 131. Det Norske flagget er flott som det er, og trenger ikkje noen fornyelse!

 132. Mener at Kongeblodet er så utvannet at hvis en blander rødt,hvitt og blått får du LILLA! Som betyr Victory….

 133. I det nye flagget er halv månen og fem stjerna som er symbol for araberne og muslimer. Korset er et symbol på kristendom, Jesus ble korsfestet å hengt på et kors.

 134. 17 mai vil miste sin betydning, å sin virkekraft når det gamle flaget byttes ut, det er jo budskapet flaget har som samler folket i en felles feiring, å flagg er jo symbol på nasjons identitet.

 135. 17 mai vil miste sin betydning, å sin virkekraft når det gamle flaget byttes ut, det er jo budskapet flaget har som samler folket i en felles feiring, å flagg er jo symbol på nasjons identitet.

 136. 17 mai vil miste sin betydning, å sin virkekraft når det gamle flaget byttes ut, det er jo budskapet flaget har som samler folket i en felles feiring, å flagg er jo symbol på nasjons identitet.

 137. De andre landene fra midtøsten og Afrika, som har «c» – det er en måne og stjerne -> Islam. Korset er Norges historie. Vi kan ikke bytte det inn med tegnet til Islam. Og hvis man skulle tenkt: hmm, hvorfor ha noe i det hele tatt, ikke noe tegn, vel da blir det kun rødt – nemlig fargen til diktatur.
  Bevar historien – bevar flagget!

 138. For noen idioter de i kommentarfeltet her! Denne bloggen er ikke en kilde å stole på og jeg regner med at de samme som skriver er er sånne som melder seg på Paradise Hotel. En skal være passelig skutt i huet for å faktisk tro norgesflagget skal endres til noe sånt bare etter å ha lest et tvilsomt blogginnlegg!
  Rareste aav alt er at folk bruker som argument at DE er voksne opp med norgesflagget som det er og derfor skal det ikke endres. Noen var en gang også voksen opp med at Norge var en del av Danmark, men ingen klager over Norges selvstende i dag.
  Man trenger ikke å dra i dyreparken for å se på aper. Det er bare å se i kommentarfeltet her. Eller, aper er jo i grunn ganske intelligente i forhold til disse her. Sjøsvamper er nok mer like dem.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.