SLIK FÅR DU PERFEKT RUMPE I JEANS BUKSER – FREDAGS TIPS!

2 min


Heisann darlings. Jeans er et plagg alle mennesker har i skapet, med mindre du er nudist, men de har jo kler på seg de også, det er jo ulovlig og gå naken i Norge.

Men å bevege seg ut fra sofaen på jeans jakt og prøve å finne et par som får rumpen din til og se perfekt ut, samtidig som den sitter behagelig, det er lettere sagt enn gjort, like vanskelig som når dere kvinner skal kjøpe Bh.

Ingen kropper er like, takk gud for at jeg har min perfekte kropp og en sprett rumpe. Det kan føles som en umulig oppgave å finne en jeans bukse som sitter som et skudd rundt din rumpe.

Er du for feit er det et helvette på jord,er du for tynn blir det også problemer i prøve rommet. Dette er også et helvette på samme måte som å velge riktig farge på øyenskyggen som fremhever øynene dine slik at du kan ha vill sex, men sex er ikke temaet nå!

Her er flotte bilder av meg med tips på hvert bilde, here you go!

Bukse: Jack & Jones (kr 699) Jakke: Denim Jakke (kr 999) Klokke: Quartz (sponset) T-skjorte:Richroot (Kr 399) Sko: LMC (Kr 399)

Håper virkelig noen av disse tipsene eller bildene ga deg litt inspirasjon, vi blogges snuppiser.


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.