JUSTIN BIEBER KJØPTE HORE I BRASIL? NEI, SE HER (VIDEO)

1 min


Alle har sikkert fått med seg denne Justin Bieber videoen som er lekket på internett? hvor Justin bieber blir filmet av en «prostituert» kvinne. Vel, dette stemmer jo ikke. Og når jeg våknet i dag og så den hadde 17 millioner visninger ble jeg litt forbanna.

Det som har skjedd er at det er MIN video, det som skjedde var at det var afterparty i en villa som JB leide etter en konsert han hadde tidligere denne uken. 30 Jenter som hadde festet med han på en nattklubb i Rio, ble altså med han hjem til denne villaen rundt kl 04.00 på søndagen i forrige uke.

Alle måtte skrive under papirer på at de ikke skulle filme eller ta bilder, dessuten måtte de holde helt kjeft om hva som skjedde. Men det som skjedde var at Justin ble veldig full, han drakk 1 liter sprit og 8 shots.

Og når han sovnet etter for mye alkohol ble han då filmet av denne «prostituerte» kvinnen som altså då er falske rykter. De har redigert inn og fått det til og virke troverdig. Her er den ekte versjonen!

Ha en fin kveld alle sammen!


Like it? Share with your friends!

12 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.