DENNE SHORTSEN FOR KVINNER ER VOLDTEKTSSIKKER MED KODELÅS

1 min


Nå har et selskap endelig funnet opp en perfekt shorts. Denne shortsen for kvinner sitter nemlig så stramt på at det er umulig for voldteksmenn og kle den av deg.

Nå trenger du ikke lengre og være redd for og gå ute om natten, så lenge du har på deg en slik shorts kan ingen andre enn deg selv få den av igjen. Shorsen kan kun åpnes igjen ved bruk av en kodelås som kan bestå av utrolige 132 kombinasjoner.

Jeg må nok si meg enig at produktet de nå skal selge er en genial ide, for voldtekt er ikke noe tull. Stoffet som shortsen er laget av er så slitesterkt at ikke engang en kniv kan kutte den opp. 

AR WEAR, Selskapet som står bak har gjort dette for at kvinner skal kunne føle seg tryggere. Shorten er lett og behagelig å gå med, samtidig som du er trygg. I midten av shortsen finner du også en lås som kun du kan åpne.

Videoen under viser deg egentlig alt du trenger og vite.


Like it? Share with your friends!

102 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. helt idiotisk at jenter må kle seg på en viss måte. det er oppførselen til voldtektsmenn som må endres, ikke klesstilen til jenter.

 2. Og hvis han truer deg hvor som helst på kroppen med en kniv\pistol på andre steder enn ved shortsen og ber deg ta den av, ellers er du feks. kronisk skadet\død. hva gjør du da?

 3. Folk er dummere enn jeg trodde hver jævla gang… ingen ende på det. Kan ikke alle som kommentere «tror ikke» bli muslimer eller kristne. Og de som er «redd for» å bli truet få seg burka.
  Og Vanja… Du kan si at du åpner den hvis han slutter å slå.. hahaha…

 4. Alle studier om voldtekt viser at voldtekstmannen vil ha lette ofre og mest sannsynlig ikke vil ta seg bryet om de må gå så langt. Voldtekts menn går feks sjelden etter jenter som har på seg bukser fordi det er unødvendig styr. Dessuten skjer de fleste voldtekter med en man kjenner, og tviler på at det er stor sjanse for at kniv og pistol er tilstedet i det scenarioet

 5. hva om du du har den på deg, så faller hodet ditt på en stein og du mister hukommelsen? eller hvist du blir hentet av sykebil så får de ikke åpnet den når du er bevistløs??

 6. 1. tror forøvrig ingenting på at den ikke kann kuttes opp med kniv, prøv med en skalpell!
  2. utrolige 132 kombinasjoner! Utrolige?? Vil ta en voldtekts forbryter 3-4 minnuter og gå gjennom alle!
  3. Dette er falsk trygghet som sikkert koster flesk!
  LIKER IKKE FOLK SOM PRØVER Å TJENE PENGER PÅ ANDRES FRYKT!

 7. Mann: Liker ikke folk som prøver å tjene penger på andres frykt? virkelig? om man ikke bruker penger på noe så kommer man ikke langt i livet med noenting. Kjøper ikke du middag hver dag? slaktere osv tjener penger på å lage maten du kjøper, dont hate..

 8. mye bedre å gå med pepperspray enn kodelås på shortsen, jeg har selv blitt voldtatt, og jeg ville ha gått med kodelåsshortsen, men myee heller med pepperspray..

 9. Kult!! 😀
  Jeg kunne helt klart tenke meg en sånn shorts.
  Dessuten hvis jeg er redd for å glemme koden, så er det bare og lage meg en notislapp som jeg kan ha hjemme.
  For heller tisse på meg på fest, hvis jeg har glemt det.
  Dette er smart, og håper produktet møter opp til forventingene. 😀

 10. » Denne shortsen for kvinner sitter nemlig så stramt på at det er umulig for voldteksmenn og kle den av deg.» Hvor trashy vil du se ut bare for det skal være en liten sjange for at du blir voldtatt.

 11. Til alle dere: Voldtektsmenn tar bare lette ofre, ofte lettkledde. dette er fordi det skal gå fort å få kledd av jenta/gutten, hvis en voldtektsmann/kvinne møter noe som dette gir de seg etter ca 20 sekunder…

 12. Ehm, selv om det er kode på shortsen, vil det ikke være noe mindre sjanse for å bli voldtatt enn andre klær. Kommer helt an på hvor bevisst personen er og om personen som voldtar eventuelt kutter/klipper opp shortsen.

 13. Men herregud da! Dere prøver jo med vilje å finne negative ting med dette! At det blir lagd en shorts som dette er jo superbra! Slutt med alt det tullet om at du faller i bakken og alt det der! Tenk da! Den er begahelig å bruke, så om du er bevisstløs, så kan du ta den av deg når du husker koden! Bruk hue deres! At noen faktisk bruker tid på å lage en sånn shorst burde vi heller være mye mer takknemmelig for!

 14. Hvorfor skal man finne en løsning på hva en kvinne burde gjøre og ha på seg? Kan ikke noen gjøre noe med dem som utfører voldtekt! Man skal ikke gå rundt å redd for å bli voldtatt!

 15. Navn: hvis noen stapper den inn i kjeften din er konge! Bare bit så hardt du kan. Mister han pikken havner han antageligvis på sykehus, da vet politiet hvem.de skal ta og han fyren blir nok ikke å voldta flere…

 16. Jeg ser for meg mange fulle kvinner som glemmer koden, og får vel så mange bøter for offentlig urinering. Det tar vel også meg rundt 3 minutter å finne frem 132 kombinasjoner, så UTROLIG er den vel ikke.
  Shortsen er vel inspirert og tatt rett fra den tidligere robin hood filmen, da mener jeg den fra 90. tallet. Credits går til skaperne av den filmen.
  Den beste måten å forhindre slike overfall er rett og slett å bli hjemme etter en viss klokkeslett. Jobber du nattid og går gjennom en mørk park, har du ingen andre å skylle på. Det gjelder både gutter og jenter. Gutter blir voldtatt de også, men få som nevner det.
  Anonym: Prøv å stapp en gulerot langt ned i halsen på deg, sjekk om du klarer å bite den. Du vil nemlig miste den funksjonen å bite. Og dersom du virkelig klarer det, lykke til med å få den opp. Du vil da kveles til du blir blå.
  Gleder meg til den nye forbedret shortsen. Voldtekstsikker shorts version 1.5.
  Skuddsikker med innebygd GPS, fingerskann og stemmegjenkjennelse. Dersom det skulle prøves å brytes opp, eller ved feil gjenkjennelse, sendes det nødsignaler til politiet!

 17. Tenk litt da, om voldtektsmannen ikke får den opp så har du tid til å utløse feks en voldektsalarm
  Så jeg synes ideen er genial 😉

 18. selv synes jeg det er trist at vi har behov for et produkt som dette. hvorfor kan vi ikke bare lære barn fra tidlig alder at intimgrense er noe viktig, og noe som SKAL respekteres?

 19. dette er en kjempe bra idè!!! omg !! men…hva med overdelen…selv om vi ikke blir tatt nede, kan vi bli tatt der oppe !….omg ! make a bh lås ! omg. dere må selge dette !!! piss! i want to feel safe !

 20. Anonym: «Jobber du nattid og går gjennom en mørk park, har du ingen andre å skylle på. » Så du mener virkelig at det er ens egen feil om man blir voldtatt? Den eneste som har skylda i en voldtekt er personen som voldtar, og ingen andre! Uansett om man går gjennom en mørk park om natta, om så naken, så betyr det ikke at man vil ha sex. Å si at det er ens egen feil at man blir voldtatt er respektløst og patetisk.

 21. Hallo! Le litt da! Er jo bare artig dette da 😀 Men hadde vært utrolig kjipt å glemme koden 😛 Haha 😀 Da hadde man hvertfall vært trygg tror jeg, hvis man virkelig ikke klarte å komme seg på do med den av… 😛

 22. Herreguuud, hvis man er i tvil om å glemme koden, så la vær å «være kul» å drikk deg så sørpafull da. Det er snakk om din egen sikkerhet, så om du heller prioriterer å drikke deg full og dermed bli voldtat, be my guest. Drit i å ta initiativet til å bruke den «teite» shortsen da vel. Og til dere som er redd for å slenge hodet på en stein for å ligge der å dø uten at helsepersonell klarer å åpne den, så er det faktisk snakk om sikkerhet her, og det er nok HELT SIKKERT en annen måte å låse den opp uten koden, logisk sett. Og til dere som sier at det går an med saks og kniv, se videoen, for guds skyld, så får dere se hele poenget, uavhengig om det er sant eller ikke. Konseptet er bra, SYNES JEG, og idéen er ment for alle som vil føle seg trygge. Hvis alle skulle forhåndsdømme alle produkter slik alle her gjør, hadde ingen i verden klart å lykkes. Dere er helt latterlige. Er det mulig?

 23. Null problem. Folk er jo helt latterlige. Føler meg som et intelligent unikum her jeg sitter! 🙂 Liker bloggen din, btw! Ser ut som jeg er en av få som forstår dine seriøse innlegg, og dine useriøse for den del. Takk for underholdning i hverdagen min, eller er det leserne dine jeg bør takke? Ha en fin dag 🙂

 24. Det kjipe ved denne er når man er litt for bedugget en fuktig fredagskveld og har glemt koden, samtidig som kebaben man spiste for en time siden vil ut igjen..

 25. Kult konsept! Vil absolutt være til hjelp. Jeg tror heller ikke det er noe problem å få den av, for en som vet hva han/hun driver med. (Da mener jeg nødetater, ikke overgripere)

 26. Burde vært strømførende.
  Greit at man skal fokusere på voldtektsmannen, og at alt er hans eller hennes feil (ja det finnes kvinner som voldtar, det er bare ingen menn som villig innrømmer at de har blitt overmannet av en kvinne). Men det hjelper ikke de som blir voldtatt en døyt gjør det vel?
  Voldtektsmenn går etter enkle ofre, er du sørpe full og går i et øde område alene øker risikoen for å bli voldtatt, noe av problemet ligger i norsk drikkekultur, vi drikker veldig mye når vi først drikker. JEG SIER IKKE DET ER OFFERETS FEIL, caps intended, men hvis du løper midt på E6 øker naturligvis risikoen for å bli påkjørt mot for eksempel å gå på gangveien.
  Dette er et tema man ikke har «lov» til å diskutere kan det virke som, hver gang et spørsmål blir stilt kommer en eller annen feminist inn og roper «ALT ANSVARET LIGGER PÅ OVERGRIPEREN», og mens det er fullt og helt korrekt så fører det ingen vei, for å se for seg et samfunn der ingen voldtar, dreper, raner eller begår annen kriminalitet er utopi, og vi må derfor beskytte oss selv til en viss grad. Har du inbruddsalarm i huset ditt har du allerede godtatt at du har et lite ansvar for din egen sikkerhet, det har ingenting med at det er din skyld hvis du som ikke har innbruddsalarm blir ranet, men simpelthen statistikken som viser at hus med innbruddsalarm har markant lavere sjanse for innbrudd. Går du med voldtektsalarm, pepperspray eller denne shortsen har du forstått at risikoen eksisterer og har tatt et ansvar for å beskytte deg selv mot voldtekt, uten å ta skyld!
  For å summere: Gjerningsmannen er 100% ansvarlig, men du kan fortsatt redusere risikoen for å bli utsatt for vold og kriminalitet, hvorfor er dette så galt, kjære fruer?

 27. Mye sikrere med denne en pepperspray, er det en mann/kvinne som kommer opp bak deg å legger deg i bakken rekker du ikke å dra sprayen opp av vesken. 😉 Du rekker kanskje å ta den opp når du ligger der, men er veldig lite sannsynlighet for det, h*n ligger (mest sannsynlig) over deg og da er det ikke bare bare å får den sprayen opp! Snakker av egen erfaring… Det er mange av de her som ikke signerer med navn, noe jeg synes er litt teit.. 🙂 Litt dumt om du glemmer koden ja. Men om man har skrevet det opp på telefonen så er det vell litt enklere å huske, de fleste går vell med telefonen mesteparten av tiden? 😉 Smart oppfinnes! Men det burde vært en måte å åpne den på om du havner på sykehuset, en spessiell tang eller no.. 😛

 28. Hjelper jo ikke så veldig mye at shortsen skriker: «Voldta meg!», da. Hadde vært mye mer praktisk med en tilsvarende oppfinnelse for «momjeans». Først da hadde man vært 100% sikker.
  Dessuten: Har man først blitt «fanget» av en voldtektsmann kan han jo alltids banke deg, true med å drepe deg hvis du ikke tar av shortsen osv. Utrolig nok den dummeste og mest upraktiske oppfinnelsen jeg noen sinne har sett. Nei, det tryggeste er å holde seg til voldtekts-alarm, å bli hentet eller å aldri gå alene.

 29. Har INGEN tru på det her. Sikkert kun et av dine triks igjen for å få lesere?;)
  Eg f.eks, uansett kor stramt eg har på eit belte, om eg så strammar beltet over hoftene, greier eg på ein eller anna måte å få av buksa/shortsen uten å løsne på beltet. Også når beltet er heilt stramt på hoftene, går det fint an å dra av bukse/shorts heilt uten at eg må løsne opp eller noko som helst.

 30. Til alle dere som syns dette er en dårlig idé.
  Så klart er det fremdeles en sjanse for å bli voldtatt. Og så klart kan det oppstå problemer hvis sykepersonell ikke kan kutte av shortsen. Men tenk litt på det da. Det er ytterst få som vil ta seg tid med å finne ut koden, og enda færre som venter til offeret er ved bevissthet igjen for å true henne til å åpne shortsen. Folk som har blitt voldtatt har som regel fått klærne revet av seg, eller så var de bevisstløse. Så godt som ingen voldtektsmenn vil ta seg bryet med å kneppe opp vanlige bukser engang.
  At noen av dere sammenligner vanlig voldtekt med oral voldtekt er helt utrolig. Mye av problemet med voldtekt er nemlig kjønnssykdommer og graviditet. Det er umulig å bli gravid gjennom munnen. Traumene kan foreløpig ikke behandles noe bedre.
  Slutt å se etter feil, og prøv heller å se på det som er bra.

 31. Jeg synes det er leit hvor sykt skråsikre en del av dere er på argumentene deres, når dere tilsynelatende ikke en gang har lest gjennom innlegget ordentlig. Selvfølgelig ligger skylden på voldtektsmennene og det er voldtektsmennene som vi må gjøre noe med, men det er beklageligvis ikke så lett som å bare lage en holdningskampanje. Det er ingen som tvinger alle jenter til å gå i disse shortsene, og for guds skyld, alle dere som klager på at shortsene er så tettsittende at de kommer til å ha motsatt effekt – hørt om å bruke shorts under kjoler og skjørt?
  Forskning har bevist gang på gang at 1, Voldtekt handler om å dominere offeret, og 2, Det mest effektive å gjøre når du blir overfalt er å stritte i mot, skrike og slå og vri deg, nettopp fordi voldtektsmenn ikke har noe utbytte av at offeret deres gjør motstand, det tar for lang tid og det er ikke verdt det. Voldtektsmenn vil bli fort ferdige, hvilket er hvorfor det »stereotypiske» offeret deres er en sjanglende, dritings jente i minikjole. Så snart en voldtektsmann møter motstand, enten i form av skriking, biting eller disse shortsene, vil de i de fleste tilfeller miste interessen. Dette er forskning. Som en person over meg nevnte – de fleste voldtektsmenn tar seg ikke engang bryet med å kneppe opp noen vanlige bukser engang. Voldtektsmenn er ikke ute etter et ligg, de er ute etter å dominere og ydmyke, og hvis det tar for lang tid eller du stritter i mot er sjansen større for at de løper sin vei enn at de bruker flere minutter på å prøve å åpne koden mens de banker deg. Tidskrevende, no?
  Og ærlig talt, da – ja, du kan bli voldtatt i munnen. Men hva vil du helst, gå rundt i 30- minusgrader uten jakke og lue, eller er det bedre om du i det minste kan få en av delene? Nettopp. Nå kan iallefall jenter føle seg _litt tryggere, selv om munnen deres ikke er safe, og personlig kan jeg ikke huske sist gang jeg hørte om noen som ble voldtatt i munnen… kanskje fordi det er et lite attraktivt mål for en voldtektsmann, da munnen og tennene dine er det mest ideelle våpenet en kvinne har i en slik situasjon?
  Vi kan fortsette å ikke gjøre en dritt med saken og la situasjonen være som den er akkurat nå, eller så kan vi bevege oss mot en litt lysere fremtid ved hjelp av nytenkende mennesker og forskning. Det er ingen som tvinger deg til å gå i disse shortsene, men de er tilgjengelige for de jentene som _vil. Så slutt å være så pissesure for at noen prøver å gjøre noe med saken.

 32. Utrulig smart og god idé! Jeg er enig at jeg heller ville få knekt nesen, ett par ribben og blåmerker enn å bli voldtatt, for fysiske sår gror, ikke psykiske (ikke etter hva jeg har hørt).

 33. Støtter den lange anonyme meldinga over her.
  Folk er så satans kritiske.
  Fler over har kommentert «jeg ville sikkert bare brukt 3-4 min på å få opp låsen», og jeg vil at alle leser den setningen en gang til. Er dere ikke enige i at 3-4 minutter er DYREBAR tid? Denne trusa kjøper tid for jentene til å sette i gang voldtektsalarm, grabbe frem pepperspray, slå og vri seg unna, skrike på hjelp, osv. Hun sitter jo liksom ikke stille og ser på. voldtektsmenn går etter lette offere, denne trusa gjør et mulig offer «vanskelig.» Ikke engang fulle jenter sitter helt stille om de er i ferd med å bli voldtatt, dessuten kan det jo være en fordel om alkoholen kommer opp igjen utover armene til mannen.
  Alt som kan gjøre en jente vanskeligere å få tak i er jo en hjelp, og om dette blir utbredt, vil kanskje voldtekstmenn begynne å kvie seg for å voldta, siden så mange jenter er forberedt.
  Sjukt kvalmt at jentene må ta tiltaket, men da kan i det minste ikke skråsikre kvalme arrogante assholes si at jentene er skyld i voldtekten selv ;););)

 34. Dette er liv laga, ingen tvil om det. Folk klarer å huske de der fancy kodene på smarttlf’ene, dette blir imo i samme gata bare med metall. Og ikke bekymre dere for sykehus osv, de har nok vinkelsliper [uten å skade personen] ;]
  Det må også mye mer fokus til på de som gjør det. Evig utsendelse av [kontrollkåte] EU for noen, hardt tvangsarbeid og kastrering på resten. Men jeg er langt fra enig i at jenter ikke har noe ansvar. Alkoholinntaket er det viktigste, og flatfyll er bare forkastelig og farlig uansett hvordan en vender på det. Ikke rart en glemmer en kode hvis en ikke klarer å huske hvor en bor! En tenker ikke over det før det skjer noe, too late!
  Er det ansvarlig å også gå full alene, ikledd store gullsmykker gjennom et fattig område? Hva er logisk at skjer, bare kjeltringens skyld? En sånn lowlife ser et godt, enkelt bytte enten det er ei jente eller fysiske verdier, men lav straff hvis han i 5% blir funnet eller i det hele tatt anmeldt. Alltid anmeld!
  Hvis han først må sloss for å få henne ned i bakken [det hjelper å være trent og ikke overstadig full, unngå høyhæler..], hun roper og denger løs, han prøver i noen sekunder før han blir helt rådvill og heller stikker enn å ta risken på å bruke for lang tid. Hvis han er helt psykopat/rusa kan han true til å ta den av, men en kan spille rådvill og si at man lånte den av ei venninne og ikke husker koden/drukket for mye. Da er det faktisk realistisk at man glemmer koden for en stund også, men det kjøper dyrebare sekunder uansett.
  Rop på et mannsnavn du forbinder med styrke [lettere å huske] flere ganger, så skjønner duden ingenting, og tror at du KAN ha skiltes med en annen fyr like før. Tvil skaper grobunn for frykt og man kan med stor sikkerhet berge seg.
  Bare det å avverge en voldtekt er en bragd, selv om det er så lite som skal til.

 35. Fy faen å høl i hue! dummaste jeg noen gang har hørt at dette skal hjelpe noen. Eneste som kommer til og skje er at voldtektsmannen blir mer voldelig og mer brutal. da funker det bedere med ei flaske hårspray i veska. gin en dusj i øya eller et spark i ballene og løp

 36. Det blir jo litt av en challenge å gå på toalettet etter noen øl… Skal stå der og browse for å finne ut koden samtidig som at du må pisse noe sykt.

 37. Dette er en bra ide!
  Assa vi jenter må ta vare på vår egen sikkerhet, det kommer alltid til å være menn som voltar kvinner, det kommer alltid til å være slik.
  Om du skal bli voldtatt så blir du kanskje banket etter uansett, så hva er best? Bli voldtatt og banka eller bare banka?
  Og det meg koden, assa man må legge litt arbeid i å være trygg, om du skal ha sånne kan du ta deg bryet å bugge en 2-3 siffret kode!
  Voldtekts menn er ute etter enkle overgrep derfor er det ikke sikkert de tar seg bryet med å banke deg.

 38. forferdelig konsept. For det første skal vi bygge trender på frykt? Gå med bittesmå shorts og tenke nå lurte jeg de godt? For det andre hva skjer når en voldtektsmann ser at ei ungjente går med shorts med lås på? Lær heller mannfolk å behandle damer med respekt samme hva de går med.

 39. Det er nok smart , men faren for vold mot jenta øker betraktelig da ikke voldtektsmann får noe ut av det, eller de kan bli voldtatt når de skal urinere eller drite for den saks skyld , men faren for å bli skikkelig banket øker ganske mye :-/

 40. Til alle dere som sier det er idiotisk at det er kvinner som så kle seg på en viss måte, og ikke voldtektsmennene som må endre holdning:
  Ja, voldtektsmennene må endre mening, men de fleste av dem er syke i hodet, og skjønner ikke hva som er rett og galt. Vi må ihvertfall gjøre det vi kan for å beskytte oss. Det dummeste vi kan gjøre er å bare sitte der å håpe på at disse syke folka blir friske.
  Jeg synes faktisk dette er en lur idè. Kanskje kunne skolen (eller noe) gi ut slike til alle jenter/damer. Tenk om alle kvinner hadde gått rundt med slike, da hadde vel ikke voldtektsmennene giddet å prøve seg engang?

 41. Hvis det er 132 forskjellige koder man kan ha kan jo voldtekstmannen finne det ut? Hvis dette produktet blir like populært som håpt vil sikkert voldtektsmenn få vite om dette produktet og vite at det bare fins 132 foskjellige koder.. Hvis de fanger deg, kan de jo ha nok tid til å prøve ut alle, men elsker ideen!! 💖💖 kommer til å forindre mange voldtekter😊😊

 42. Jeg håper denne shortsen kommer til Norge! Det er nyttig for de som ikke vil bli voldtatt, sånn som det er sagt, så velger voldtektsmenn de letteste ofrene, som har lettest klær.. uheldig nok er jenter som går med mindre klær, mer utsatt. Uheldigvis er det nok umulig å fjerne alle voldtektsmenn. Derfor synes jeg denne shortsen er et bra produkt (hvis det faktisk fungerer)

 43. Shortsen var virkelig fin den. Kunne tenke meg en sånn. Litt synd jeg måtte ha stått hele tiden mens jeg hadde den på.. Men du kunne vell funnet opp noe mot det å?

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.